Værløse
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: fredag d. 11. december 2020

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: fredag d. 11. december 2020

DR1

00:10  

Taggart: Lejemorderen (3:3)
Taggart: Lejemorderen (3:3) Samme våben dræbte forretningsmanden Malcolm Steen og våbenhandleren Billy Boyce, og begge bar Jimmy Cattos mærke. Er Jimmy på spil igen eller én, der kender hans metode? Og hvad med den lidet sørgende enke, Mary, der viser sig at have haft en årelang affære med Tommy Cattos forretningsfører? Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. McVitie: Iain Anders. Instruktion. Mary McMurray.

01:00  

Til undsætning (29:48)
Til undsætning (29:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

01:45  

Lewis: Gensyn med Oxford
Lewis: Gensyn med Oxford Fem år efter kriminalkommissær Morses død vender hans gamle assistent Lewis tilbage til Oxford efter at have været udstationeret i Caribien. Nu er Lewis selv blevet kommissær, og sammen med sin nye, yngre kollega James Hathaway får han til opgave at opklare drabet på en kvindelig studerende. Den hovedmistænkte er en ung mand, som før har været i konflikt med loven - i en sag, der blev efterforsket af en vis kriminalkommissær Morse... Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Bill Anderson.

03:15  

Nak & Æd - en råbuk på Djursland (7:8)
Nak & Æd - en råbuk på Djursland (7:8) Det er sommer i Danmark. Jørgen har taget husdyr med i lejren. Men ikke for at spise dem - forhåbentligt. For denne gang er det råbukken, der skal nedlægges. Men ikke som de plejer at gøre det, for hjælperen Niels har en helt særlig plan. Det er derfor med en vis skepsis, at de to kammesjukker drager af sted på jagt. Heldigvis står humøret lige så højt som solen på himlen.

04:15  

Bonderøven 2009 (17)
Bonderøven 2009 (17) På Kastaniegården skal der slagtes gæs til jul. Frank håber, der kommer sne, så han sætter den gamle kane i stand. Theresa har besluttet sig for at bage honningkager. Frank hjælper med at lave brunkager og har lånt en gammel maskine til formålet. Der skal også støbes lys til jul. Sendt første gang 06.12.09

04:50  

Danmarks bedste portrætmaler (2:6)
Danmarks bedste portrætmaler (2:6) I 3. sæson af Danmarks bedste portrætmaler har kunstkritiker Bente Scavenius, gallerist Jesper Elg og kunstner Simone Aaberg Kærn håndplukket 24 kunstnere, som medvirker i konkurrencen. På Statens Museum for Kunst i København mødes seks af kunstnerne for at portrættere D-A-D forsanger Jesper Binzer og generalsekretær for Red Barnet Johanne Schmidt-Nielsen, men kun to kunstnere går videre til semifinalen.

05:40  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:50  

Spise med Price - Thai for two
Spise med Price - Thai for two "Thai for two" Adams thailandske husguder får både serveret thai-suppe, padthai og thairuller i denne eksotiske udgave af "Spise med Price". Adam har nemlig hjembragt både husalter og originale opskrifter, hvor den hellige treenighed chili, ingefær og hvidløg spiller intet mindre end en hovedrolle. Brødrene hylder det thailandske køkken... men lærer lidt for sent at husguderne altid får det sidste ord.

06:30  

Kriminelt: Unge knivstikkere
Kriminelt: Unge knivstikkere Kom tæt på forbryderen, offeret, advokaten, den psykisk syge kriminelle eller ham, der gerne vil lægge livet som kriminel bag sig. Og bliv klogere på politiets metoder og på hvad der foregår bag retssalens lukkede døre sammen med retskorrespondent Trine Maria Ilsøe og tidligere chef for Rejseholdet, Bent Isager-Nielsen.

07:01  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:30  

Bruuns stue (3:6)
Bruuns stue (3:6) Er det i orden at sige "boomer" eller "eskimo"? Og hvad vejer Bertel Haarder egentlig? Det quizzer Rasmus Bruun gæsterne Lise Baastrup, Bertel Haarder og Hassan Preisler i, mens der også bliver tid til at diskutere nazistiske smølfer og potentielle krænkelser i Phillip Fabers morgensang.

01:00  

Seriemorderen Joanne Dennehy
Seriemorderen Joanne Dennehy Hun er den farligste kvinde i et britisk fængsel. I fjorten dage i 2013 gik Joanne Dennehy amok - og myrdede tre mænd og prøvede at slå to til ihjel. Hvordan blev en pige fra et godt hjem - en af Storbritanniens mest berygtede og koldblodige seriemordere? Her fortæller familie, mordofrenes nærmeste og gamle venner om Joannes fortid, og hvad der fik hende til at ville styre og myrde mænd.

01:50  

Deadline
Deadline

02:20  

Deadline
Deadline

02:50  

Deadline
Deadline

03:25  

Deadline
Deadline

04:00  

Deadline
Deadline

04:30  

Deadline
Deadline

05:05  

Deadline
Deadline

05:40  

Deadline
Deadline

06:15  

Deadline
Deadline

06:50  

Deadline
Deadline

07:25  

Deadline
Deadline

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR 2
Morgenandagten på DR 2 Morgenandagten direkte fra Københavns Domkirke.

08:30  

Sådan narrer du døden - Naturmedicin
Sådan narrer du døden - Naturmedicin 'Lad din mad være din medicin og din medicin være din mad', sagde den berømte, græske læge Hippokrates. Han sagde det før fremkomsten af den moderne lægevidenskab, men selv i dag er masser af mennesker besat af tanken om det 'naturlige' som det eneste sunde og sande. Hvorfor mistror mange mennesker moderne medicin. Hvor stammer den romantiske forestilling fra, at 'natur er bedre'? Og mest væsentligt. Kan denne forestilling videnskabeligt underbygges?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Pingu (5)
Pingu (5)

05:10  

Masha og Bjørnen (16)
Masha og Bjørnen (16) Klar til optagelse!

05:15  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:30  

Ramasjang Mysteriet (1)
Ramasjang Mysteriet (1) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Ernest & Celestine (11)
Ernest & Celestine (11)

06:10  

Superhelten Sprinter Galore (1)
Superhelten Sprinter Galore (1)

06:15  

Luk op Luk i - BANGE
Luk op Luk i - BANGE Kan det være uhyggeligt at drømme om bæltedyr? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være bange.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:45  

Simon
Simon

06:50  

Gurli Gris III (4)
Gurli Gris III (4)

06:55  

Gurli Gris III (5)
Gurli Gris III (5) Autocamperen

07:00  

Ramajetternes Jul (11:24)
Ramajetternes Jul (11:24) Øvst og Finn Falk finder et vigtigt spor i K. Rampus lejlighed i Italien. Sammen med Sus skynder de sig hjem til Selma i lufthavnen, hvor Flummer endnu en gang får fangst i sin drillenissefælde.

07:15  

Albi
Albi Albi vil stå på ski

07:20  

Albi
Albi Albi vil så

07:25  

Paw Patrol (13)
Paw Patrol (13) Vovserne redder bugten + Vovserne redder Godglad

07:45  

Oda Omvendt (10)
Oda Omvendt (10) Oda Omvendt samler børnene fra Sort Stue, for de vil have deres forældres fantasi tilbage - nu! Måske de endda også kan finde ud af, hvorfor Balder altid er så sur og tvær? Børnene har et hemmeligt trick i ærmet, og sammen er de stærkere end nogensinde før. Det får en forskrækket Balder snart at føle, og så bliver der fest i gaden på bedste Oda Omvendt-manér...

08:00  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

08:25  

Onkel Rejes Heavyband (10)
Onkel Rejes Heavyband (10) Mormor har brugt strengene fra Onkel Rejes guitar til en ny æggedeler, så Reje og Krølle må en tur hen til Palle Fehårs musikbutik efter nye. Og her bliver det ikke de nye strenge, men en konkurrence om at vinde Verdens Fedeste Heavyguitar, der løber med opmærksomheden.

08:40  

Vilde vidunderlige dyr: Isfuglen - den sejeste jæger
Vilde vidunderlige dyr: Isfuglen - den sejeste jæger En isfugl dykker ned i vandet og kommer op med en fisk i næbbet. Det hele går så hurtigt, at du næsten ikke kan nå at se det. Men hvis vi sætter hastigheden ned, kan du alligevel se, hvorfor isfuglen er en af de sejeste til at jage fisk under vandet.

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (7)
Vidundervovsen Vaffel (7) Vaffel skal luftes

 
DR1

09:05  

Morgensang med Kaya og Ole
Morgensang med Kaya og Ole Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

09:20  

Spiondyr i sneen
Spiondyr i sneen Det er ikke spor let at leve i naturens dybfryser. Men for visse dyr er is og sne den ultimative legeplads. Ved hjælp af spionkameraer undersøger vi, hvordan nogle af verdens mest robuste dyr overlever på trods af temperaturer under nul. Hvordan de finder kærlighed, tager sig af deres unger og bare har det sjovt.

10:25  

Antikkrejlerne XX (12:25)
Antikkrejlerne XX (12:25) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på auktion. Hvem får det største overskud?

11:10  

Antikkrejlerne XX (13:25)
Antikkrejlerne XX (13:25) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på auktion. Hvem får det største overskud?

11:58  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

DR2

09:15  

James Camerons historie om science fiction (5:6)
James Camerons historie om science fiction (5:6) Megen science fiction handler om ny teknologi. Steven Spielberg, Arnold Schwarzenegger, George Lucas og andre forsøger at besvare det store spørgsmål: Vil alle de kloge maskiner, som science fiction-forfatterne har forudset redde menneskeheden eller vil det føre til vores undergang?

09:55  

James Camerons historie om science fiction (6:6)
James Camerons historie om science fiction (6:6) Christopher Nolan, Keanu Reeves, Christopher Lloyd ser på, hvordan tidsrejser i science fiction-litteraturen har gjort det muligt at rette op på nogle historiske fejltagelser - samtidig med at skabe nogle fuldstændig nye?

10:35  

Den sorte skole: Da Danmark blev Danmark
Den sorte skole: Da Danmark blev Danmark Den Sorte Skole tager danskerne tilbage på skolebænken og opfrisker de vigtigste begivenheder i Danmarkshistorien, fra Kristendommens indførelse til Genforeningen. I dagens lektion tager vi en spurt gennem historien om alt hvad der er danskt.

10:45  

Kampen om livet - hvor kommer vi fra?
Kampen om livet - hvor kommer vi fra? Vores dna er både meget simpelt og helt unikt. Der er ikke langt fra lykkelig familiegenforening til kriminalitet. Biostatistiker og vært Jo Røislien besøger et af verdens genetisk mest ens lande, og jagter vikingernes forfædre hele vejen til Centralasien!

11:15  

Kampen om livet - kan jeg klone mig selv?
Kampen om livet - kan jeg klone mig selv? Ordet kloning har en klang af en dystopisk fremtid, men er det i virkeligheden så unaturligt, som vi tror, det er? Biostatistiker og vært Jo Røislien rejser til Sydkorea for at klone en hund, og til Sibirien for at forsøge at genoplive den uldhårede mammut.

11:45  

Smag på Asturien med Anthony Bourdain
Smag på Asturien med Anthony Bourdain Bønner, blodpølse og bjerge. Anthony Bourdain rejser til Asturien i Spanien med kokken Jose Andres. I det spanske paradis introduceres han for områdets nationalret fabada og besøger hemmelige kalkstenshuler, hvor nogle af verdens bedste oste opbevares.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (11)
Flaskepost fra Stillehavet II (11) Det er fint med solceller, batterier og elektrisk lys. Men der er et stort problem. Hvad gør man med batterierne, når de er ødelagt?

09:20  

Min lille hund Mester (7)
Min lille hund Mester (7) Mester er blevet far, men han viser ikke den store interesse, da Thomas præsenterer ham for hans hvalpe. Hvordan i alverden skulle de være hans, når de ikke ser ud ligesom ham? Thomas forstår ikke Mester, da hvalpene alle sammen ligner ham på en prik. Thomas bliver desværre nødt til at aflevere hvalpene tilbage til hunhundens ejer, som savner de små hvalpe. Først da de bliver hentet, forstår Mester at han har mistet noget. Særligt én af hvalpene, den der er lidt mere egoistisk end de andre. "Lige min type. Kommer og går som det passer ham."

09:27  

Hunden Ib - kan godt lide pølser
Hunden Ib - kan godt lide pølser

09:30  

Sprinter Galore (7)
Sprinter Galore (7) Sprinter og Magnus bliver sat til at rydde op fordi Oldemor skal komme på besøg. Men da de er færdige med det kommer hun pludselig helt uanmeldt ind i stuen. Heldigvis ser hun ikke så godt, så hvis bare Sprinter kan spille hund så opdager hun ikke at han i virkeligheden er et rumvæsen. Men så kommer Heino på besøg...

09:45  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så møder Hr. Skæg et kækt lille dyr, som kan larme og synge med konsonanter.

10:10  

Ramasjang yoga med Motor Mille (10)
Ramasjang yoga med Motor Mille (10) Giv den fuld pedal! Lav sjove yoga-øvelser med Motor Mille. Denne gang skal du på tur i Motor Milles racerbil, og du skal prøve at sidde på en usynlig skammel og holde dig selv for ørerne - med dine knæ.

10:20  

Junglebogen (51)
Junglebogen (51)

10:30  

Pax' jordiske eventyr II (5:10)
Pax' jordiske eventyr II (5:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den fantastiske chokoladefontæne på den mærkelige planet Jorden. I løbet af en dag på Operaen lykkes det Pax at fare vild, sidde fast i en rottefælde, og slå både sig selv og den flinke gamle mand.

10:45  

Vilde venner II (8)
Vilde venner II (8) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Aske og Ellen, der har vagten i klubhuset. Der er efterårsrengøring på basen, så dyreburerne skal renses og sikres mod regnen. Og så skal Vilde Venner hjælpe en ged, der er kommet langt væk hjemmefra.

11:05  

Cirkusliv i savsmuld (4)
Cirkusliv i savsmuld (4) Cirkusdirektøren vil rigtig gerne kaste med alle de børn som Signe drømmer om at få, men først må Signe lære at give Miranda fire sko på.

11:20  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så synger Hr. Skæg en sang om sin første skoledag.

11:45  

Min mosters historier - Det sorte tegn
Min mosters historier - Det sorte tegn Theodor og Lola skal male hele skibssiden. Men det er svært at lave kedeligt matrosarbejde når der ligger en uudforsket ø i nærheden. Theodor giver Kaptajnen det sorte tegn, og så er der ellers dømt, fangeleg, dåseskjul og træklatring for alle pengene.

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at måger bor på lossepladsen? Tag med Lille Nørd på måge-eventyr, og se om Katrine eller Anders vinder den store mågeolympiade.

DR1

12:00  

TV AVISEN 12:00
TV AVISEN 12:00

12:10  

Bonderøven 2009 (18)
Bonderøven 2009 (18) Julen nærmer sig på Kastaniegården, så Frank og Theresa har travlt. Det er første gang, de skal holde jul sammen. Der skal laves julegaver og grønlangkål, og vaniljekranse med den gamle kødhakker. Theresa pynter op, mens Frank hellere vil i skoven og fælde træer. Sendt første gang 13.12.09

12:40  

Rigtige Mænd - nu med damer (1:6)
Rigtige Mænd - nu med damer (1:6) Rigtige Mænd er seje, sexede superhelte, der kan alt. Og deres damer dåner og ligger på knæ af beundring. Nej vel? I et lidt for smart tv-eksperiment lokker sundhedsfiluren Jacob Søndergaard en håndfuld nye Rigtige Mænd og nu også deres damer i en byge af bagholdsangreb, som presser både kammeratskab og parforhold helt ud over sofakanten. Sådan har Rigtige Mænd og deres damer ligegodt aldrig fået den før.

13:27  

Manipulator - Julespecial
Manipulator - Julespecial Mentalisten Jan Hellesøe sætter vores valg på spidsen i spektakulære, underholdende og tankevækkende eksperimenter og livsstilseksperten Anne Glad opsøger svar på, hvorfor vi gør som vi gør og relaterer fænomenerne til vores hverdag. over vores liv. Jan vil forsøge at hustle Martin Thorborg for et større pengebeløb og senere møde nogle helt særlige mennesker på et hemmeligt sted! Anne Glad undersøger, hvad det er julen gør ved os og finder gode råd til hvordan vi undgår julestress og dårlig samvittighed. Manipulator Julespecial vil hjælpe os danskere til at tage lidt mere styring over vores eget liv i julen....

14:10  

Danmarks bedste portrætmaler (4:6)
Danmarks bedste portrætmaler (4:6) Der er kun to semifinalepladser tilbage i Danmarks bedste portrætmaler, når skuespiller Rasmus Bjerg og tidligere elitesvømmer Lotte Friis lader sig portrættere af seks talentfulde kunstnere på Willumsens Museum i Frederikssund. Til sidst er det op til dommerne: kunstkritiker Bente Scavenius, gallerist Jesper Elg og kunstner Simone Aaberg Kærn - at beslutte hvem der går videre i konkurrencen.

14:55  

Hammerslag - Fynsk landidyl
Hammerslag - Fynsk landidyl Stråtag, bindingsværk og landidyl. Fyn er fin, og det er de to landejendomme, vi skal se på i denne omgang også. Lena Dahlgaard og Mira Lie Nielsen kæmper mod Lars Lyng og Kristine Virén, når der skal gættes, hvad fynsk landstemning er værd. Turen går først til Søndersø på Nordfyn, hvor vi skal se en stråtækt bindingsværk-ejendom med egen sø. Idyllen fortsætter, når vi tager videre til endnu en landejendom uden for Bogense, hvor køberne har skiftet en lille lejlighed i Odense ud med åbne vidder, hunde, får og høns.

DR2

12:25  

Smag på Indonesien med Anthony Bourdain
Smag på Indonesien med Anthony Bourdain Politiske uroligheder og mad der samler. Anthony Bourdain besøger Indonesien - et land med flere forskellige køkkentraditioner. Her spiser han på en Padang restaurant, hvor næsten alle retter på menukortet sættes på bordet. Og hvis man ikke kan spise en af retterne, så ryger den videre til næste bord.

13:10  

Kokketalenterne (5:6)
Kokketalenterne (5:6) Kokketalenterne er rejst til gastronomiens hjemland, Frankrig - nærmere bestemt til Savoyen i det østlige Frankrig. Området er kendt for sine friske råvarer - og for en ny generation af unge, talentfulde kokke, der har formået at transformere det traditionelle franske køkken til moderne og delikate retter. Vil det lykkes Jasons kokketalenter at slå franskmændene på deres egen hjemmebane?

14:10  

Kokketalenterne (6:6)
Kokketalenterne (6:6) Jason og hans kokketalenter er nået det endelige mål, Paris. Byen med flere tre-stjernede Michelinrestauranter end noget andet sted. Her møder de kokken Mathieu Paraud, og det går hurtigt op for talenterne, at det kræver ekstremt meget præcision, teknik, timing og øvelse at fremstille hans delikate retter. Er seks ugers oplæring nok til at de unge kokketalenter kan stå distancen?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne II (2)
Ramajetterne II (2) Ramasjang Lufthavn er på den anden ende. Finn Falk har mistet både sine kræfter og troen på sig selv. De årlige mesterskaber i kuffertløft er i fare, men vennerne har en plan.

12:45  

Luk op Luk i - SOVE UDE
Luk op Luk i - SOVE UDE Sofie og Katrine skal overnatte hos Mille, men Katrine er bange for at sove ude. Sofie er umiddelbart ovenpå, men det viser sig, at hun faktisk også er utryg. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at skulle sove ude hos en ven.

13:00  

Kika og Bob (3)
Kika og Bob (3) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:15  

Onkel Rejes Sørøvershow (6)
Onkel Rejes Sørøvershow (6) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Vega, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne træben, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også de Sure Sokker og se om Vega og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian I sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

13:40  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr (1) - Flodhesten
Sebastian og Afrikas vildeste dyr (1) - Flodhesten I dag skal Sebastian finde en af Afrikas værste dræbere - en flodhest. Et kæmpe dyr, som faktisk er et af de dyr, der hvert år dræber flest mennesker i Afrika.

13:55  

Morten Skildpadde II (7)
Morten Skildpadde II (7)

14:20  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:30  

Hørmehunden
Hørmehunden

14:45  

Ridderprinsessen Nella (35)
Ridderprinsessen Nella (35)

DR1

15:30  

Lewis: Måneskinnet kysser bølgen
Lewis: Måneskinnet kysser bølgen En litteraturprofessor rapporterer, at nogen lusker rundt i hans have, men det eneste, han har af værdi i sit hus, synes at være sjældne bøger. Senere findes en vicevært i dyb spillegæld skudt i kældermagasinerne i Oxfords berømte Bodleian-bibliotek. Snart bliver der begået endnu et mord. Den romantiske digter Shelley og en ung maler med fotografisk hukommelse viser sig være nøglen til mordgådernes løsning. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Dan Reed.

17:05  

Fader Brown IV (9:10)
Fader Brown IV (9:10) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

17:50  

Spise med Price på tur (1)
Spise med Price på tur (1) Hvorfor steger Brødrene Price mozzarellaost i en hestevogn? Kan man lave Saltimbocca udendørs, når det regner? Og var det egentlig Adam, der spiste mormors Blomme i Madeira, dengang James fik skylden? Få svarene, og tips til skønne italienske retter i den helt nye serie "Spise med Price på tur". Første gang er de taget til Rom - den evige stad, for at gøre romerne madkunsten efter.

DR2

15:10  

Paradis på havet - Verdens største krydstogtskib (1:2)
Paradis på havet - Verdens største krydstogtskib (1:2) Hun har sejlet havene tynde i over 40 år. Verdens mest berømte oceanfartøj, Queen Elizabeth II (QE2). Et flydende luksushotel med plads til 1800 passagerer og 1000 besætningsmedlemmer - og med over 800 transatlantiske sejladser på bagen. Her fortæller tidligere medarbejdere, passagerer og ingeniører om skibets hårde tilblivelse, de mange sejladser og dets tid som troppeskib under Falklandskrigen.

15:55  

Paradis på havet - Verdens største krydstogtskib (2:2)
Paradis på havet - Verdens største krydstogtskib (2:2) Hun har sejlet havene tynde i over 40 år. Verdens mest berømte oceanfartøj, Queen Elizabeth II (QE2). En overdådig miniby, hvis økonomi blev holdt flydende ved at installere butikker og kasinoer - mens mandlige dansere underholdt de velhavende enker. Her fortæller tidligere medarbejdere, passagerer og ingeniører om skibets hårde tilblivelse, de mange sejladser og dets tid som troppeskib under Falklandskrigen.

16:40  

Eventyrlige jernbaner (5:6)
Eventyrlige jernbaner (5:6) Siden den kometagtige stigning af jernbanebyggerier i det 19. århundrede har jernbaner været på forkant med udviklingen i forhold til teknik og transport. Dygtige jernbaneingeniører har skabt nogle af verdens mest dramatiske togrejser, som at krydse det cyklonhærgede Indiske Ocean, køre direkte gennem en jordskælvszone under Bosporusstrædet, eller gennem klipperne ved den italienske riviera .

17:25  

Eventyrlige jernbaner (6:6)
Eventyrlige jernbaner (6:6) Siden den kometagtige stigning af jernbanebyggerier i det 19. århundrede har jernbaner været på forkant med udviklingen i forhold til teknik og transport. Det er ambitionen om at øge farten, der gennem tiden har ført til de største nyskabelser. Fra de stærke damplokomotiver til supersoniske højhastighedstog til toge, der ved hjælp af magneter nærmest flyver oven på skinnerne.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris
Gurli Gris

15:15  

Gurli Gris
Gurli Gris

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:50  

Junglebogen (23)
Junglebogen (23)

16:00  

Junglebogen (24)
Junglebogen (24)

16:10  

Peter Pedal - Snefestival
Peter Pedal - Snefestival

16:35  

Paddington
Paddington

16:45  

Paddington
Paddington

17:00  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis Julen står for døren, og det bliver fejret med julefis i hytten hos Onkel Reje og Brille med juleheavy og kreative julekort. Onkel Reje har fået lov til at låne Julemandens pibe, som han har fyldt med krudt. Og så får de fornemt besøg af Julemanden, som Onkel Reje skal telefoninterviewe for at høre, om han virkelig findes. Medvirkende: Mads Geertsen og Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

17:01  

Nissebanden (11)
Nissebanden (11) Den hemmelige mission er i overhængende fare. Hvem opsnapper flaskeposterne? Hvad har de opdaget? Og hvor er Lunte? Manuskript: Hans Dal og Flemming Jensen. Instruktion: Per Pallesen.

17:25  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:30  

Sebastians Jul (11:24)
Sebastians Jul (11:24) Sne, masser af dyr og juletraditioner er det Sebastian bokser med, når han passer bondegården. Drillenissen er på spil, men Sebastian og musen Herkules skal nok sørge for en fantastisk jul for alle dyr på gården. I dag skal Sebastian veje en isbjørn, bagefter fodrer han dem med oksehjerter. Dyrene skal jo også mærke, at det er Jul!

17:45  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:50  

Vennerne og det grønne lys (17:20)
Vennerne og det grønne lys (17:20)

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:00  

Disney sjov
Disney sjov

19:30  

Julefeber (11:24)
Julefeber (11:24) Gro kender Bjørns hemmelighed og vil have ham til at tage hans indre nisse alvorligt. Men Bjørn vil hellere være Vincent. De falske billeder har virket, men Frede irriteres alligevel over al Bjørns opmærksomhed. Far arbejder ihærdigt på sine gløggæbleskiver, men kan kollegaen Ulrik få forpurret planen? Bjørn: Silas Cornelius Van Frede: Maria Szigethy Gro: Selma Sol í Dali Pape Hovedforfatter: Rune Schjøtt-Wieth Medforfatter: Mette Eike Neerlin Forfatter: Natasha Arthy Instruktør: Mads Kamp Thulstrup

20:00  

Fællessang - hver for sig
Fællessang - hver for sig Fællessang er tilbage igen. Phillip Faber sidder klar ved klaveret, mens Mads Steffensen på ny præsenterer en perlerække af Danmarks dygtigste kunstnere og nye talenter, som alle glæder sig til at synge sammen med danskerne hjemme i stuerne. Så smør stemmebåndene og klik på kameraet i mobilen, når vi skruer op for Danmarks største syngende fællesskab fredag aften.

DR2

18:10  

Justitsmord - en dronning og hendes elsker på anklagebænken
Justitsmord - en dronning og hendes elsker på anklagebænken En dronning og hendes elsker på anklagebænken. Struensee tog ikke blot Kongens magt, men også hans kone - og det måtte ende med døden. Piet Van Deurs, statsadvokat Erik Merlung og forsvarsadvokaten Jørgen Jacobsen indkalder på ny en række vidner for at undersøge, om det i virkeligheden er Justitsmord. Sendt første gang 1980

18:50  

Halløj på badehotellet (9:12)
Halløj på badehotellet (9:12) Et amerikansk ægtepar gæster hotellet efter normal spisetid. Det kommer de til at fortryde. Medvirkende: John Cleese, Prunella Scales, Andrew Sachs m.fl.

19:25  

Halløj på badehotellet (10:12)
Halløj på badehotellet (10:12) Selv efter de er døde, plages Basil Fawlty af sine gæster. En af hotelgæsterne findes livløs i sin seng - uden at vise det mindste hensyn til Basils blodtryk. Basil har brug for værelset til de næste gæster, så han beslutter sig for at skjule liget. Det er lettere sagt end gjort. Medvirkende: John Cleese, Prunella Scales, Andrew Sachs m.fl.

20:00  

Løgnen
Løgnen Robert Miller er succesfuld ejer af en kapitalfond med en hengiven hustru og en dygtig datter og arving - og en elskerinde, som ingen af dem kender. I virkeligheden er han desperat for at få solgt sit imperium til en storbank, før omfanget af hans bedrageri bliver afsløret. Et enkelt fejltrin betyder, at han må søge hjælp et helt uventet sted, mens politiet begynder at stramme nettet om ham. Medvirkende: Richard Gere, Susan Sarandon, Tim Roth m.fl. Instruktion: Nicholas Jarecki.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:05  

F for får V (9)
F for får V (9)

18:15  

Kasper og Sofie II (2)
Kasper og Sofie II (2) Sofie mister sin første tand, og hun er ellevild, da tandfeen kommer. Maria tager Sofie med til tandlægen. Kasper og Løveungen tager med for at støtte. Tandlægen kan se, at Sofie har været lidt doven med tandbørstningen, og han opdager, at der er et hul.

18:25  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (13)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (13)

18:40  

Pyjamasheltene II (35)
Pyjamasheltene II (35)

18:50  

Wild Kratts IV
Wild Kratts IV

19:15  

Højs hus
Højs hus Sommerfugleeffekten + Drivhuset

19:35  

Svampebob Firkant X
Svampebob Firkant X Patricks kupon + Ude af billedet

20:00  

Villads fra Valby
Villads fra Valby Villads har en livlig fantasi, som de voksne slet ikke forstår. Det betyder, at han tit overtræder de usynlige "voksenregler" for, hvad man må og ikke må. Især hans mor er optaget af, hvad der er rigtig og forkert, og af alt det, der kan gå galt. Det er ikke hans mening at bryde reglerne, men han er ikke klar til at overgive sig til en voksenverden - og måske er det i virkeligheden de voksne, der engang imellem skal opleve verdenen i børnehøjde. Baseret på Anne Sofie Hammers børnebogsserie. Medvirkende: Luca R.B. Coker, Iben Dorner, Frederik M. Nørgaard m.fl. Manuskript: Kristian Ibler og Frederik M. Nørgaard. Instruktion: Frederik M. Nørgaard. Fotograf: Morten Bruus. Scenograf: Peter de Neergaard. Musik: Frederik Konradsen og Max Vinding. Stills: Henriette Wybrandt og Christian Geisnæs. Produktion: Regner Grasten Film i samarbejde med bl.a. DR.

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:15  

Vores Vejr
Vores Vejr

21:30  

Stepmom
Stepmom Isabel er kæreste med Luke og gør sit bedste for at udfylde rollen som stedmor for hans to børn, Anna på tolv og Ben på syv, der ikke er vilde med projektet. Isabels bestræbelser på at vinde børnenes kærlighed og respekt bliver yderligere kompliceret af børnenes hengivne mor, Jackie, der hader tanken om Isabel sammen med sine børn. Men da Jackie bliver dødeligt syg, tvinges de to viljestærke kvinder til at finde sammen, ikke mindst for børnenes skyld. Medvirkende: Julia Roberts, Susan Sarandon, Ed Harris m.fl. Instruktion: Chris Columbus.

23:30  

22 kugler
22 kugler Efter en lang og succesrig karriere som lejemorder er Charly blevet en retskaffen mand. I tre år har han levet et stille liv sammen med sin kone og to børn. Men en morgen bliver Charly udsat for et attentat. Han efterlades alvorligt såret med 22 kugler i kroppen. Gangsteren Tony Zacchia er den eneste, der ville turde forsøge at dræbe Charly. Tony har dog begået en alvorlig fejl: Charly lever stadig. Og snart kommer hævnens time. Medvirkende: Jean Reno, Marina Foïs, Kad Merad m.fl. Instruktion: Richard Berry.

DR2

21:40  

Jul med Trines mor (2:4)
Jul med Trines mor (2:4) Er Keld blevet spion? Han så i hvert fald Trine i Superbrugsen, hvor der var gratis lam... Og så møder en mærkelig mand pludselig op ved pølsevognen, hvor det faste slæng undrer sig over hans bolo tie og trang til sodavand med sugerør. Medvirkende: Bodil Jørgensen, Lisbeth Wulff, Jarl Forsman, Ellen Hillingsøe m.fl.

22:00  

Jørgensens jul - En vejrværts bekendelser (2:2)
Jørgensens jul - En vejrværts bekendelser (2:2) I denne hudløst ærlige serie kommer vi helt tæt på den tidligere vejrvært Anders Jørgensen. Jørgensen kæmper for at få karrieren på ret kurs inden jul. Så glæden er stor, da hans manager skaffer ham en prøvefilmning på en snapse-reklame. Det er en stor chance, men tingene udvikler sig ikke helt som planlagt. Sideløbende vokser hans følelser for skolelæreren Katrine, som han inviterer på en ny date.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Troldspejlet & Co.
Troldspejlet & Co.

23:30  

Min nicaraguanske datter - Kvinderne i slummen
Min nicaraguanske datter - Kvinderne i slummen Dansk dokumentar fra 2011 Hanne-Vibeke Holst har betalt en universitetsuddannelse for Gema, en ung kvinde i Nicaragua. Programmet følger Hanne-Vibeke på en følelsesladet rejse til det fattige, katolske land for at besøge Gema. Hanne-Vibeke oplever på tætteste hold, hvordan den 26-årige kvinde kæmper mod abortforbud og vold i et land, hvor syv ud af ti kvinder bliver udsat for vold eller seksuelle overgreb. Sendt første gang 02.05.2011

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

21:15  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

21:30  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

01:20  

Shetland III (1:3)
Shetland III (1:3) Thomas Malone vender tilbage til Shetland efter 23 år i fængsel, frifundet for mordet på teenageren Lizzie Kilmuir. Et mord, Malone sværger, han ikke har begået, selvom de fleste på øen tror, at han er skyldig. Sagen genåbnes, men da journalisten Sally McColl efterfølgende bliver myrdet, må kommissær Jimmy Perez efterforske begge sager samtidigt.

03:10  

Lewis: Den, guderne vil tilintetgøre
Lewis: Den, guderne vil tilintetgøre Kunstneren Dean Greely findes myrdet ved sin nedslidte husbåd uden for Oxford. Mordet kaster kriminalkommissær Lewis og hans unge kollega Hathaway ud i en sag, der involverer en af universitetsbyens mest prominente figurer - nemlig collegerektor Sefton Linn. Makkerparret opdager, at Linn ikke altid har været så respektabel, og at nøglen til mordgådens løsning skal findes i hans og Greelys fælles fortid. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Marc Jobst.

DR2

00:00  

Min nicaraguanske datter - voldtaget af regimets mænd
Min nicaraguanske datter - voldtaget af regimets mænd Dansk dokumentar fra 2020 Forfatteren Hanne-Vibeke Holst følger i foråret og sommeren 2018 med stor uro, hvordan Daniel Ortegas regime i Nicaragua slår en folkelig demokratisk opstand ned med brutale midler. En ung kvinde, Gema, som Hanne-Vibeke har støttet til at få en uddannelse, og som hun ser som "min nicaraguanske datter", deltager i demonstrationerne. Gema bliver anholdt og voldtaget af en gruppe politimænd og paramilitære, og hun er efterfølgende truet på livet. Hanne-Vibeke beslutter at invitere Gema til Danmark, så hun kan komme i sikkerhed og restituere. I Danmark fortæller Gema sin rystende historie til Hanne-Vibeke, og senere venter der dem begge en udfordrende prøvelse.

00:45  

Clement kalder Jorden
Clement kalder Jorden Tør vi tro på fremtiden? Svaret søger Clement hos de mest anerkendte eksperter i verden og i Danmark.

01:25  

De hvide i Seattle
De hvide i Seattle Den amerikanske komiker, W. Kamau Bell, er denne gang i Seattle for at mødes med aktivister, der på forskellige måder beskæftiger sig med det hvide overherredømme. Fra den tungt bevæbnede antiracistiske gruppe, Puget Sound John Brown Gun Club, over Black Lives Matter-medstifteren, Alicia Garza, til et medlem af den kontroversielle gruppe Antifa.

02:10  

Deadline
Deadline

02:45  

Deadline
Deadline

03:20  

Deadline
Deadline

03:55  

Deadline
Deadline

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, VAERLOESE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1205192541