Værløse
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: torsdag d. 10. december 2020

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: torsdag d. 10. december 2020

DR1

00:20  

Taggart: Lejemorderen (2:3)
Taggart: Lejemorderen (2:3) Hvem truer Aisla og Mary Catto om en "aftale", der stadig står ved magt? Da en af Jimmy Cattos gamle forretningsforbindelser findes dræbt på en måde, der tydeligt bærer Jimmys mærke, er Jardine overbevist om, at Jimmy har genoptaget sit gamle håndværk. Men Taggart er knapt så sikker. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. McVitie: Iain Anders. Instruktion. Mary McMurray.

01:10  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

01:15  

Til undsætning (28:48)
Til undsætning (28:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

02:05  

Bonderøven 2009 (16)
Bonderøven 2009 (16) Frank har fået fat i et enestående tærskeværk fra krigens tid, så nu skal der tærskes korn! Men først skal han have fat i en motor til den vidunderlige maskine. Frank får også besøg af en gammel karl, der arbejdede på gården i 50´erne. Og så går han i gang med julegaven til Theresa. Sendt første gang 29.11.09

02:35  

Nak & Æd - en råge i Esbjerg (6:8)
Nak & Æd - en råge i Esbjerg (6:8) Rågen skriger fra morgen til aften. Og i Esbjerg er den flyttet ind midt i byen for at bo. Men ikke alle i Esbjerg er vilde med den nye gæst. Derfor beslutter Jørgen og Nikolaj at komme Esbjergenserne til undsætning. De to venner vil regulere rågen, så fred og ro igen kan sænke sig. Men regulering af råge kræver stille vejr. Og det er der sjælden i den vestjyske by ved havet.

03:35  

Danmarks bedste portrætmaler (1:6)
Danmarks bedste portrætmaler (1:6) I 3. sæson af Danmarks bedste portrætmaler har dommertrioen bestående af kunstkritiker Bente Scavenius, gallerist Jesper Elg og kunstner Simone Aaberg Kærn nøje udvalgt 24 kunstnere, som medvirker i konkurrencen. Denne gang mødes de første seks kunstnere på Kunstmuseum Brandts i Odense, hvor skuespiller Nicolaj Kopernikus og sanger Hilda Heick sidder model, men kun to kunstnere går videre til semifinalen.

04:20  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:30  

Spise med Price - Chokolade
Spise med Price - Chokolade "Chokolade" Alle chokoladeelskere anbefales på det kraftigste at se dette program . Der er nemlig chokolade med chokolade på i denne søde udgave af "Spise med Price", hvor brødrene laver mælkechokoladeis, chokoladekage, skildpadder, og en nyfortolkning af klassikeren Blomme i Madeira. Og så gøres der op med barndomstraumet om de hule påskeæg, når brødrene fylder næsten to kilo ganache i deres version af "kæmpepåskeægget der ikke skuffer".

06:10  

Kontant
Kontant Kontant er forbrugermagasinet, som undersøger væsentlige emner, der berører danskerne og deres pengepung. Redaktionen modtager omkring 5000 henvendelser om året og har stærkt fokus på forbrugernes dagsorden. Programmet tager forbrugernes klager op og følger historierne helt til dørs. Vært Jacob Kragelund. www.dr.dk/kontant

07:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:35  

På jagt efter månen - Det store rumkapløb (5:6)
På jagt efter månen - Det store rumkapløb (5:6) De amerikanske måneplaner rejser spørgsmål om nationale prioriteringer. Tiden er præget af den storpolitiske kamp mellem Øst og Vest, Vietnam-krigen og raceoptøjer. Men alligevel fortsætter udviklingen af rumfarts-teknologien - indtil det bliver muligt at udføre den vigtigste mission: At landsætte en mand på Månen.

01:30  

Den kinesiske mur - de skjulte historier
Den kinesiske mur - de skjulte historier Byggeriet af det kæmpestore forsvarsanlæg, som vi kalder den kinesiske mur, blev påbegyndt i år 700 f.v.t. og fortsat indtil det 16. århundrede. Men der dukker stadig nye spørgsmål op om det vældige bygningsværk. For ti år siden mente forskerne, at de havde de fleste svar, men nye opdagelser har kastet helt nyt lys på dette menneskeskabte vidunder, der fx er dobbelt så langt, som man hidtil har troet.

02:20  

Deadline
Deadline

02:50  

Deadline
Deadline

03:25  

Deadline
Deadline

04:00  

Deadline
Deadline

04:30  

Deadline
Deadline

05:05  

Deadline
Deadline

05:40  

Deadline
Deadline

06:15  

Deadline
Deadline

06:50  

Deadline
Deadline

07:25  

Deadline
Deadline

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR 2
Morgenandagten på DR 2 Morgenandagten direkte fra Københavns Domkirke.

08:30  

Sådan narrer du døden - Nye og uprøvede terapier
Sådan narrer du døden - Nye og uprøvede terapier For dem, der lider af en kronisk eller nedbrydende sygdom, er der flere tilbud end nogensinde om nye lovende og helbredende behandlinger. Men med så mange muligheder og modstridende oplysninger, er det også blevet sværere at vælge, og mange patienter ender med at spilde både tid og penge til ingen nytte.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Pingu (4)
Pingu (4)

05:10  

Masha og Bjørnen (15)
Masha og Bjørnen (15) Synligt usynlig

05:15  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (10)
Rosa fra Rouladegade III (10) Marie er tit på besøg hos sin bedstefar, der bor på landet og godt kan lide at sove. Men når han ikke sover, plejer de at gå i skoven, og der er bedstefar rigtig god til at fortælle om skoven dyr og planter. Det kan Marie godt lide, og hun vil rigtig gerne bage en helt speciel kage til ham. Sammen med Rosa forklæder hun sig som kunstmaler for at udspionere bedstefaderen, så de kan lave den perfekte kage til ham.

06:00  

Ernest & Celestine (10)
Ernest & Celestine (10)

06:10  

Superhelten Sprinter Galore (26)
Superhelten Sprinter Galore (26)

06:15  

Luk op Luk i - FLOV
Luk op Luk i - FLOV Hvornår har Katrine været mest flov? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være flov.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:45  

Simon
Simon

06:50  

Gurli Gris III (2)
Gurli Gris III (2)

06:55  

Gurli Gris III (3) - Pedro's hoste
Gurli Gris III (3) - Pedro's hoste

07:00  

Ramajetternes Jul (10:24)
Ramajetternes Jul (10:24) Det lykkes for Ramajetterne at finde frem til Finn Falks hemmelighed, og vennerne må endnu en gang ud på en lang rejse. Denne gang til Italien. Mens Finn Falk og Øvst går på tyvejagt, går Sus på jagt efter sin drømmefyr.

07:15  

Albi
Albi Albi vil bygge

07:20  

Albi
Albi Albi vil trylle

07:25  

Paw Patrol (12)
Paw Patrol (12) Vovserne redder kaninerne + Vovsestatisk

07:45  

Oda Omvendt (9)
Oda Omvendt (9) Lou elsker naturen. Det gør Balder ikke - og han hader, at Lou slæber naturen og al dens kriblekrablen med ind på Sort Stue; naturen hører hjemme i naturen! Hjemme fjerner Lous forældre hans insekthotel, men desværre har Oda Omvendt stadig problemer med zapperen og kan derfor ikke hjælpe - til gengæld regner hun og Lou ud, hvad der er sket med forældrenes fantasi!

08:00  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

08:25  

Onkel Rejes Heavyband (9)
Onkel Rejes Heavyband (9) Krølle savner sin far, der er kommet i Helvede, men Onkel Reje ved hvad der kan få ham i bedre humør: en tur går til Jyttes bodega, hvor Djævlens Heavyband spiller. Desværre får Djævlen lampefeber og Onkel Reje må springe til som forsanger. Dagen byder også på en grim besked fra Kranieknuserne.

08:40  

Vilde vidunderlige dyr: Hvem har fældet træerne?
Vilde vidunderlige dyr: Hvem har fældet træerne? Et træ er blevet fældet. Det er et dyr, som har gjort det. Hvis vi kigger nærmere på træet, finder vi noget, som måske kan lede os nærmere en opklaring af mysteriet. Der er nemlig bidemærker i træet. Hvilket dyr tror du mon, der kan fælde træer med tænderne?

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (6)
Vidundervovsen Vaffel (6) Vaffels malingskatastrofe

 
DR1

09:05  

Morgensang med Kaya og Ole
Morgensang med Kaya og Ole Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

09:20  

Dyrene om vinteren
Dyrene om vinteren Vinteren er en magisk tid med bidende frost, glitrende sne og is. Men for mange dyr er det også den sværeste tid på året. Her går vi på opdagelse i de ekstraordinære strategier, som dyr har udviklet for at komme igennem de udfordrende kolde vintermåneder. Hvordan opmagasinerer de føde, holder varmen i ekstreme minusgrader og finder mad i den dybeste sne?

10:30  

Antikkrejlerne XX (10:25)
Antikkrejlerne XX (10:25) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på auktion. Hvem får det største overskud?

11:15  

Antikkrejlerne XX (11:25)
Antikkrejlerne XX (11:25) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på auktion. Hvem får det største overskud?

DR2

09:15  

James Camerons historie om science fiction (4:6)
James Camerons historie om science fiction (4:6) Steven Spielberg. Christopher Nolan, Robert Kirkman og andre undersøger, hvordan man i science fiction-litteraturen forestiller sig verdens ende. Hvordan ser armageddon ud. Og vil jeg kunne overleve det?

09:55  

James Camerons historie om science fiction (5:6)
James Camerons historie om science fiction (5:6) Megen science fiction handler om ny teknologi. Steven Spielberg, Arnold Schwarzenegger, George Lucas og andre forsøger at besvare det store spørgsmål: Vil alle de kloge maskiner, som science fiction-forfatterne har forudset redde menneskeheden eller vil det føre til vores undergang?

10:35  

Den sorte skole: Slavernes frigivelse
Den sorte skole: Slavernes frigivelse Den Sorte Skole tager danskerne tilbage på skolebænken og opfrisker de vigtigste begivenheder i Danmarkshistorien, fra Kristendommens indførelse til Genforeningen. I dagens lektion skal vi høre om slaveriet i de danske kolonier. Sendt første gang 29.02.12

10:45  

Kampen om livet - Kan vi leve evigt?
Kampen om livet - Kan vi leve evigt? Er der et gen der regulerer hvor længe vi kan leve? Bisostatistikeren og tv-værten Jo Røislien besøger ungdommens kilde i Bahamas, og jagter udødelighed i den sibiriske tundra. Han barberer en kanin, serverer kaffe med mælk, og forsøger at løse et uløseligt genvirvar.

11:15  

Kampen om livet - hvor kommer vi fra?
Kampen om livet - hvor kommer vi fra? Vores dna er både meget simpelt og helt unikt. Der er ikke langt fra lykkelig familiegenforening til kriminalitet. Biostatistiker og vært Jo Røislien besøger et af verdens genetisk mest ens lande, og jagter vikingernes forfædre hele vejen til Centralasien!

11:45  

Smag på New York med Anthony Bourdain
Smag på New York med Anthony Bourdain Anthony Bourdain tager en tur gennem Lower East Side i New York. Stedet, hvor han begyndte sin gang på madscenen, og som bragte ham over hele kloden, og tilbage igen. Her deler han tanker og måltider med de kunstnere, forfattere og musikere, der forvandlede kvarteret til et af de mest indflydelsesrige områder i USA inden for kunst og kultur.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (10)
Flaskepost fra Stillehavet II (10) Det er spændende for os at besøge Tikopia, men det er også spændende for dem fra øen Tikopia at besøge båden. Og så er der kanorace. Hvem kommer først rundt om Tikopia i kano?

09:20  

Min lille hund Mester (6)
Min lille hund Mester (6) Mester er begyndt at sidde uden for huset og hyle. Han kan nemlig mærke en hunhund, og han længes efter hende. Hunhundens ejer er ikke glad for Mesters besøg. Han er jo ikke en racehund! Mesters hjerte er knust, og Thomas forsøger at muntre ham op ved at fortælle, at mennesker ofte har de samme følelser. Mester synes, at mennesker spilder alt for meget tid med at tænke så meget over tingene.

09:27  

Hunden Ib - går ud af bussen
Hunden Ib - går ud af bussen

09:30  

Sprinter Galore (6)
Sprinter Galore (6) Magnus fortæller Sprinter at han har leget med sin mor at hun har født ham, da han jo i virkeligheden er adopteret. Han overtaler Kathrine til at hun også skal føde Sprinter, så de kan blive rigtige brødre, men da Viola opdager at de nu er søskende bliver hun ked af det fordi hun også vil have søskende. Kan Magnus nu finde en måde, hvor Viola bliver glad igen?

09:45  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så møder Hr. Skæg et mærkeligt dyr og synger om vokalerne, de skønne syngebogstaver.

10:10  

Ramasjang yoga med Motor Mille (9)
Ramasjang yoga med Motor Mille (9) Rul rundt som en bolledej. Lav sjove yoga-øvelser med Motor Mille. Denne gang skal du også prøve at stjæle en kage ligesom Danse Staffan, og du kan lære at give dig selv en krammer.

10:20  

Junglebogen (50)
Junglebogen (50)

10:30  

Pax' jordiske eventyr II (4:10)
Pax' jordiske eventyr II (4:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den fantastiske chokoladefontæne på den skøre planet Jorden. I rækkehuset bor venlige jordboere, som ikke har nogen anelse om, at Pax vender op og ned på deres hjem. Den sure dame byder på snus, Pax mister alle sanser, og den flinke gamle mand ser overjordiske vækster spire midt i al kaoset.

10:45  

Vilde venner II (7)
Vilde venner II (7) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Aske og Ellen, der har vagten i klubhuset. De skal ud på en helt særlig fisketur og bygge et nyt hus til de store ællinger. Og så skal de redde en mågeunge, der muligvis har brækket vingen.

11:05  

Cirkusliv i savsmuld (3)
Cirkusliv i savsmuld (3) Cirkusdirektøren har fået et prinsessen-på ærten-blåt-mærke, Jensen er løbet hjemmefra men Sebastian lykkes til gengæld med et forrygende ponynummer.

11:20  

Skæg med bogstaver - QZX
Skæg med bogstaver - QZX Afsnit QZX I dag skal Hr. Skæg undersøge de tre svære bogstaver Q, Z og X. Han tager på en spændende skattejagt i en hemmelig grotte, hvor han leder efter X på kortet. Han besøger også et gammelt loft, og som altid elsker Hr. Skæg at danse, og han kan både en sang om Q, Z og X.

11:45  

Min mosters historier - På rette kurs
Min mosters historier - På rette kurs Theodor skal med Lola på nattevagt. Men da Lola et øjeblik går for at hente varm kakao får Theodor øje på en stor flot globus og forlader roret. Nu er gode råd dyre! - Og Theodor skal bevise at han er en rigtig matros og få skibet på rette kurs igen.

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at man kan få andres blod ind i sin krop? Kristian og Katrine undersøger, hvad vores krop kan og besøger en dolkhale med blåt blod og dagens hemmelige dyr. Se med og find ud af om det lykkes Sergent Slubre Nikoline at skaffe blod til sin bedste ven.

DR1

12:00  

TV AVISEN 12:00
TV AVISEN 12:00

12:10  

Bonderøven 2009 (17)
Bonderøven 2009 (17) På Kastaniegården skal der slagtes gæs til jul. Frank håber, der kommer sne, så han sætter den gamle kane i stand. Theresa har besluttet sig for at bage honningkager. Frank hjælper med at lave brunkager og har lånt en gammel maskine til formålet. Der skal også støbes lys til jul. Sendt første gang 06.12.09

12:40  

Nak & Æd - en flodhest i Zambia - Redux (8:8)
Nak & Æd - en flodhest i Zambia - Redux (8:8) Denne version er ca. 15 min længere end den oprindelige af "Nak & Æd - en flodhest i Zambia" sendt i sæson 9. De to venner er i Zambia. Her skal Jørgen og Nikolaj have et gigantisk dyr på kornet, det største de nogensinde er gået efter. En flodhest. Men det er ikke uden tøven at de går på jagt, for er det overhovedet i orden at skyde det store dyr, og hvad gør man med alt det kød, hvis det lykkes? Der er meget at tænke over. Ikke mindst fordi alternativet er en abe med meget blå boller.

13:45  

Maden flytter ind (4:4)
Maden flytter ind (4:4) Hos familien i Mørkøv besøger mor og far et slagteri, og ser hvordan slagtningen af et lam foregår, inden de selv skal beslutte om deres lam skal slagtes. I Bjæverskov er tiden også kommet til at sige farvel til familiens to grise, og eksperimentet får familien til at tage et nyt valg om deres indkøb fremadrettet.

14:15  

Danmarks bedste portrætmaler (3:6)
Danmarks bedste portrætmaler (3:6) Den skarpe dommertrio bestående af kunstkritiker Bente Scavenius, gallerist Jesper Elg og kunstner Simone Aaberg Kærn har udpeget i alt 24 kunstnere, som konkurrerer om at blive Danmarks bedste portrætmaler. På Horsens Kunstmuseum er skuespiller Ellen Hillingsø og radio- og tv-vært Mads Steffensen klar til at blive portrætteret af seks passionerede kunstnere, hvoraf kun to går videre til semifinalen.

DR2

12:40  

Smag på Asturien med Anthony Bourdain
Smag på Asturien med Anthony Bourdain Bønner, blodpølse og bjerge. Anthony Bourdain rejser til Asturien i Spanien med kokken Jose Andres. I det spanske paradis introduceres han for områdets nationalret fabada og besøger hemmelige kalkstenshuler, hvor nogle af verdens bedste oste opbevares.

13:25  

Kokketalenterne (4:6)
Kokketalenterne (4:6) San Sebastian i Nordspanien har flere Michelin-stjerner pr. kvadratmeter end noget andet sted i Europa - og det er netop hertil, vores kokketalenter er på vej. Her skal de møde holdet bag Michelin-restauranten Amelia, ledet af chefkok Paolo Airaudo. Med to nye talenter på holdet, står kokketalenterne overfor deres hidtil største udfordring.

14:25  

Kokketalenterne (5:6)
Kokketalenterne (5:6) Kokketalenterne er rejst til gastronomiens hjemland, Frankrig - nærmere bestemt til Savoyen i det østlige Frankrig. Området er kendt for sine friske råvarer - og for en ny generation af unge, talentfulde kokke, der har formået at transformere det traditionelle franske køkken til moderne og delikate retter. Vil det lykkes Jasons kokketalenter at slå franskmændene på deres egen hjemmebane?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne II (1)
Ramajetterne II (1) Vennerne i lufthavnen glæder sig til den årlige udflugt, men nogen gange går tingene ikke, som man regner med. Kristian får en hjerteknusende besked, der truer med at ødelægge hele turen. Heldigvis får Sus en god idé.

12:45  

Luk op Luk i - VENNER
Luk op Luk i - VENNER Katrine og Sofie er venner, men selv gode venner kommer op at skændes. Kan de så blive gode venner igen? Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være venner.

13:00  

Kika og Bob (2)
Kika og Bob (2) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:15  

Onkel Rejes Sørøvershow (5)
Onkel Rejes Sørøvershow (5) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Adrian, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne lyserøde sørøverbukser, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Adrian og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

13:40  

Rod i Historien (10)
Rod i Historien (10) På Ramasjang Museet er der Rod i Historien. Museumsdirektøren mangler nemlig en selfiestang til sin udstilling om nutiden og fremtiden. Sigurd og Rune Sten forsøger at hjælpe direktøren, med at finde det han mangler mellem alle tingene oppe på loftet. Men når de det, så museet kan åbne til tiden?

13:55  

Morten Skildpadde II (6)
Morten Skildpadde II (6)

14:20  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:30  

Hørmehunden
Hørmehunden

14:45  

Ridderprinsessen Nella (34)
Ridderprinsessen Nella (34)

DR1

15:00  

Hammerslag - Ikonisk arkitektur
Hammerslag - Ikonisk arkitektur Dansk arkitektur er kendt verden over, og nogle bygninger er så ikoniske, at de ligefrem bliver vartegn for de byer, de repræsenterer. Banen er igen kridtet op, når Lena Dahlgaard og Christian Torp dyster mod Lars Lyng og Kristine Virén om at finde den rigtige pris. Vi skal først til Aarhus' nye bydel Aarhus Ø, hvor vi skal se et byggeri tegnet af en af Danmarks nok mest kendte arkitekter, Bjarke Ingels. Derefter skal vi se endnu et ikonisk vartegn, når vi tager videre til Bølgen i Vejle, hvor vi skal se en penthouselejlighed i millionklassen.

15:30  

Lewis: Soning
Lewis: Soning Rachel Mallory, mor til to og tilsyneladende lykkeligt gift, findes hængt i sit hjem. Lewis nægter at tro, at der er tale om selvmord, så han beslutter sig for at efterforske sagen som en mordsag - stik mod alle ordrer. Et meget usædvanligt forhold mellem to vennepar viser sig at være nøglen til gådens løsning. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Hugh Mallory: James Wilby. Instruktion: Dan Reed.

17:05  

Fader Brown IV (8:10)
Fader Brown IV (8:10) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

17:50  

Spise med Price -Say Cheese
Spise med Price -Say Cheese "Say Cheese" Der er både plads til 70´ernes fonduesæt og 80´ernes "raclettesolarium", når brødrene Price tager os med på en rejse ind i en ostens vidunderlige verden med bl.a. Steak de Fromage, ostekartoffelmosen Aligot og Friteret gedeost. Men det er også en farefuld færd, hvor brødrene støder på en 23årig ost fra Kreta og en noget yngre, men til gengæld meget levende, specialitet fra Sardinien.

DR2

15:25  

Vores gener - Historien bag videnskaben (4:4)
Vores gener - Historien bag videnskaben (4:4) Forskere i hele verden har længe kæmpet for at finde brugbare behandlinger mod genetiske sygdomme såsom kræft, HIV og cystisk fribose. Og med nye genom-teknologier som CRISPR, ser det nu ud til at blive muligt. Men hvad vil det på sigt komme til at betyde for den menneskelige race?

16:20  

Præsten og Hedningen (3)
Præsten og Hedningen (3) Jim Lyngvilds bud på kirkekunst til Fåborg kirke er snart færdigt. Præsten er nervøs for, om han har forstået biblens scener. Og desuden han har holdt et billede hemmeligt for menighedsrådet. Hvad sker der, når rådet ser det? Hvordan bliver Fåborg kirkes vilde projekt modtaget, og har den asatroende Lyngvilds kæmpefotos af modeller, der viser bibelscener, overhovedet en fremtid i folkekirken?

16:50  

Eventyrlige jernbaner (4:6)
Eventyrlige jernbaner (4:6) Siden den kometagtige stigning af jernbanebyggerier i det 19. århundrede har jernbaner været på forkant med udviklingen i forhold til teknik og transport. Jernbaner har banet sig vej gennem høje bjerge, krydset rivende floder, trængt sig vej gennem det tætteste vildnis og durk gennem byens gader. Bjerge er en af de største udfordringer en jernbaneingeniør kan stå over for. Store højder, farlige stigninger og ekstreme vejrforhold har alle udgjort tilsyneladende umulige problemer.

17:35  

Justitsmord - en dronning og hendes elsker på anklagebænken
Justitsmord - en dronning og hendes elsker på anklagebænken I en celle på Kastellet sidder den tyske læge og venter på at blive bragt til skafottet. Piet van Deurs tager sammen med statsadvokat Erik Merlung og forsvareren Jørgen Jacobsen den gamle sag op igen for at se, om det er justitsmord. Anden og afsluttende del af retsmødet bringes under titlen "Justitsmord - en dronning og hendes elsker på anklagebænken". Sendt første gang 1980

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris
Gurli Gris

15:15  

Gurli Gris
Gurli Gris

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:50  

Junglebogen (21)
Junglebogen (21)

16:00  

Junglebogen (22)
Junglebogen (22)

16:10  

Peter Pedal - Dinosaur-udstillingen
Peter Pedal - Dinosaur-udstillingen

16:35  

Paddington
Paddington

16:45  

Paddington
Paddington

17:00  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis Julen står for døren, og det bliver fejret med julefis i hytten hos Onkel Reje og Brille med juleheavy og hjemmelavede julegaver. Onkel Reje har taget Julemandens pengekuffert med, men den er helt tom. Og så får han besøg af Asta, som skal hjælpe ham med at smadre en folkemusikbanjo, som han engang har fået af en folkesanger, Lars Lilholt, som har fået den af en folkesanger, Allan Olsen, som har fået den af en folkesanger, Poul Krebs, som har fået den af en folkesanger, Johnny Madsen, som engang har stjålet den på Nationalmuseet i en ordentlig brandert . Medvirkende: Mads Geertsen og Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

17:01  

Nissebanden (10)
Nissebanden (10) En rislen ned ad ryggen - og som Skipper siger: Hvad andet kan risle end vand? Saltvand! Det skulle dog nødigt risle så meget, at man blev våd. Man har jo lige været i bad. Manuskript: Hans Dal og Flemming Jensen. Instruktion: Per Pallesen.

17:25  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:30  

Sebastians Jul (10:24)
Sebastians Jul (10:24) Sne, masser af dyr og juletraditioner er det Sebastian bokser med, når han passer bondegården. Drillenissen er på spil, men Sebastian og musen Herkules skal nok sørge for en fantastisk jul for alle dyr på gården. I dag besøger Sebastian en dyrepark med rensdyr, som han fodrer med bl.a. birketræer. Han og musen spiser rensdyrpølse. Dyrene skal jo også mærke, at det er Jul!

17:45  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:50  

Motor Mille og Børnebanden (7)
Motor Mille og Børnebanden (7) Hvad er "det lille hus", som den sure mand skal ud på? Og hvorfor skærer han børnebøger i stykker og ruller siderne sammen? Motor Mille og Børnebanden vil have de stjålne børnebøger tilbage, men sækken med bøger er meget tung.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:30  

Julefeber (10:24)
Julefeber (10:24) Bjørns svindelnummer er opdaget! Men Frede har en plan for, hvordan de kan overbevise alle om, at han virkelig er Vincent. De skal lave en falsk insta-profil med balletbilleder, og Bjørn må hoppe i et prinsekostume. Mormor er bekymret for Bjørn, så Gro tager hende med på kanetur for at muntre hende op. Og Mormor viser Gro ægte nissemagi. Imens opstår der sød musik mellem Bjørn og Frede. Bjørn: Silas Cornelius Van Frede: Maria Szigethy Gro: Selma Sol í Dali Pape Hovedforfatter: Rune Schjøtt-Wieth Medforfatter: Mette Eike Neerlin Forfatter: Natasha Arthy Instruktør: Mads Kamp Thulstrup

20:00  

Søren Ryge præsenterer - Alle tiders buskbom
Søren Ryge præsenterer - Alle tiders buskbom Der vokser buksbom i næsten alle danske haver, for de svigter aldrig, kan blive ældgamle og kan klippes på alverdens måder. Søren Ryge tager en rundtur til nogle af de bedste buksbom, han har mødt. Hjemme hos sig selv, i England, på Egeskov og især hos Henning på Fyn. Han har en hel mark med buksbom, og nogle af dem er 250 år gamle.

20:30  

Manipulator - Julespecial
Manipulator - Julespecial Mentalisten Jan Hellesøe sætter vores valg på spidsen i spektakulære, underholdende og tankevækkende eksperimenter og livsstilseksperten Anne Glad opsøger svar på, hvorfor vi gør som vi gør og relaterer fænomenerne til vores hverdag. over vores liv. Jan vil forsøge at hustle Martin Thorborg for et større pengebeløb og senere møde nogle helt særlige mennesker på et hemmeligt sted! Anne Glad undersøger, hvad det er julen gør ved os og finder gode råd til hvordan vi undgår julestress og dårlig samvittighed. Manipulator Julespecial vil hjælpe os danskere til at tage lidt mere styring over vores eget liv i julen....

DR2

18:15  

Atombomberne over Danmark (5:6)
Atombomberne over Danmark (5:6) En hemmelig polsk angrebsplan fra den kolde krig afslører, at Danmark skulle erobres på kun 6 dage. Med brug af atomvåben. Men hvordan skulle planen udføres, og hvad ville der ske med danskerne, hvis planen blev til virkelighed? I dette afsnit undersøger Morten Brink, hvem der skulle angribe os, og hvor atomvåbnene lå klar i Polen.

18:45  

Min nicaraguanske datter - Kvinderne i slummen
Min nicaraguanske datter - Kvinderne i slummen Dansk dokumentar fra 2011 Hanne-Vibeke Holst har betalt en universitetsuddannelse for Gema, en ung kvinde i Nicaragua. Programmet følger Hanne-Vibeke på en følelsesladet rejse til det fattige, katolske land for at besøge Gema. Hanne-Vibeke oplever på tætteste hold, hvordan den 26-årige kvinde kæmper mod abortforbud og vold i et land, hvor syv ud af ti kvinder bliver udsat for vold eller seksuelle overgreb. Sendt første gang 02.05.2011

19:15  

Min nicaraguanske datter - voldtaget af regimets mænd
Min nicaraguanske datter - voldtaget af regimets mænd Dansk dokumentar fra 2020 Forfatteren Hanne-Vibeke Holst følger i foråret og sommeren 2018 med stor uro, hvordan Daniel Ortegas regime i Nicaragua slår en folkelig demokratisk opstand ned med brutale midler. En ung kvinde, Gema, som Hanne-Vibeke har støttet til at få en uddannelse, og som hun ser som "min nicaraguanske datter", deltager i demonstrationerne. Gema bliver anholdt og voldtaget af en gruppe politimænd og paramilitære, og hun er efterfølgende truet på livet. Hanne-Vibeke beslutter at invitere Gema til Danmark, så hun kan komme i sikkerhed og restituere. I Danmark fortæller Gema sin rystende historie til Hanne-Vibeke, og senere venter der dem begge en udfordrende prøvelse.

20:00  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:05  

F for får V (8)
F for får V (8)

18:15  

Kasper og Sofie II (1)
Kasper og Sofie II (1) Kasper vil gerne have et kæledyr. Maria har brug for nogen, der kan tage sig af to kattekillinger. Kasper og Siri bliver enige om, at de godt kan passe killingerne, men uden at spørge deres forældre. De håber nemlig, at de kan beholde dem. Men da kattekillingerne laver kaos i hele huset, forstår Kasper, at der er meget arbejde i at have et kæledyr.

18:25  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (12)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (12)

18:40  

Pyjamasheltene II (34)
Pyjamasheltene II (34)

18:50  

Wild Kratts IV
Wild Kratts IV

19:15  

Højs hus
Højs hus Nedarvet nedtur + Sløvhed eller konsekvens

19:35  

Svampebob Firkant X
Svampebob Firkant X Flugten + Glemte sager

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

Kriminelt: Unge knivstikkere
Kriminelt: Unge knivstikkere Kom tæt på forbryderen, offeret, advokaten, den psykisk syge kriminelle eller ham, der gerne vil lægge livet som kriminel bag sig. Og bliv klogere på politiets metoder og på hvad der foregår bag retssalens lukkede døre sammen med retskorrespondent Trine Maria Ilsøe og tidligere chef for Rejseholdet, Bent Isager-Nielsen.

21:55  

Kriminalkommissær Barnaby XIII (5)
Kriminalkommissær Barnaby XIII (5) "Master Class". Pianisten sir Michael Fielding leder en skole for unge, ambitiøse musikere. En af dem, Zoe, ser en kvinde efterlade et spædbarn på flodbredden for derefter at springe i floden, men da Barnaby ankommer til stedet, er der hverken spor efter kvinden eller barnet. Det minder Barnaby om en 20 år gammel sag, og mens kampen om pladserne til sir Michaels master class skærpes, forsøger nogen at slå Zoe ihjel. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Sir Michael Fielding: James Fox. Instruktion: Renny Rye.

23:25  

Alene i vildmarken USA VI (9:11)
Alene i vildmarken USA VI (9:11) Temperaturen falder og vejret bliver mere og mere voldsomt. Deltagerne kæmper for selv de mest basale ressourcer. En af deltageren fortsætter med at tabe sig i et alt for hastigt tempo, mens en anden fortsat bliver forstyrret af områdets rovdyr. Og en tredje vågner en morgen og må indse, at den arktiske vinter kun lige er begyndt.

DR2

21:00  

Signe Molde på Udebane - hos veganerne
Signe Molde på Udebane - hos veganerne Der er ikke noget sjovere, end at gøre grin med dem, man ikke forstår. Men hvad sker der egentlig, hvis man fortæller sine vittigheder til dem, man gør grin med? I denne programserie møder Signe Molde en række mennesker med stærke holdninger eller en markant livsstil for at undersøge, hvad de kan grine af sammen... og hvad de ikke kan. I dette afsnit møder Signe nogle af Danmarks mest dedikerede veganere, som har viet deres liv til kampen for at redde dyrene fra at blive spist. Men kan veganer godt forstå, at deres til tider ekstreme tilgang kan få nogle til at grine?

21:30  

Hvorfor voldtog Jack? (4:4)
Hvorfor voldtog Jack? (4:4) Voldtægter på stribe og vandpistoler med bedøvelsesmiddel i. Jack bliver anholdt af politiet, og i hans lejlighed finder de blandt andet overvågningskameraer, piller og en afklippet top fra en af de kvinder, han har voldtaget. I en dagbog skriver Jack om sine score-mål og at han er "bestemt til at blive et uhyre".

22:00  

Vi kæmper for at overleve (6:8)
Vi kæmper for at overleve (6:8) Peter er gået fra at leve et turbulent liv præget af stoffer, til at skulle have et familieliv med Melissa og hendes to børn til at fungere - og det skal den anerkendte parterapeut Jette Simon hjælpe med. Jette Simon har også sessioner med Stine og Jesper, som har tendens til at give hinanden dårlig samvittighed, og Emil og Ann, som er landet i et mønster, hvor Emil lader sig tirre, når Ann bliver frustreret og giver op.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Valg i USA - Amerika ifølge Gram
Valg i USA - Amerika ifølge Gram Steffen Gram dykker ned i de vigtigste historier i kølvandet på den amerikanske valgkamp. I Amerika ifølge Gram debatterer han og tre aktuelle gæster, placeret rundt om i verden, den nyeste udvikling efter valgkampen.

23:30  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:10  

Taggart: Lejemorderen (3:3)
Taggart: Lejemorderen (3:3) Samme våben dræbte forretningsmanden Malcolm Steen og våbenhandleren Billy Boyce, og begge bar Jimmy Cattos mærke. Er Jimmy på spil igen eller én, der kender hans metode? Og hvad med den lidet sørgende enke, Mary, der viser sig at have haft en årelang affære med Tommy Cattos forretningsfører? Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. McVitie: Iain Anders. Instruktion. Mary McMurray.

01:00  

Til undsætning (29:48)
Til undsætning (29:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

01:45  

Lewis: Gensyn med Oxford
Lewis: Gensyn med Oxford Fem år efter kriminalkommissær Morses død vender hans gamle assistent Lewis tilbage til Oxford efter at have været udstationeret i Caribien. Nu er Lewis selv blevet kommissær, og sammen med sin nye, yngre kollega James Hathaway får han til opgave at opklare drabet på en kvindelig studerende. Den hovedmistænkte er en ung mand, som før har været i konflikt med loven - i en sag, der blev efterforsket af en vis kriminalkommissær Morse... Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Bill Anderson.

03:15  

Nak & Æd - en råbuk på Djursland (7:8)
Nak & Æd - en råbuk på Djursland (7:8) Det er sommer i Danmark. Jørgen har taget husdyr med i lejren. Men ikke for at spise dem - forhåbentligt. For denne gang er det råbukken, der skal nedlægges. Men ikke som de plejer at gøre det, for hjælperen Niels har en helt særlig plan. Det er derfor med en vis skepsis, at de to kammesjukker drager af sted på jagt. Heldigvis står humøret lige så højt som solen på himlen.

DR2

00:30  

Bruuns stue (3:6)
Bruuns stue (3:6) Er det i orden at sige "boomer" eller "eskimo"? Og hvad vejer Bertel Haarder egentlig? Det quizzer Rasmus Bruun gæsterne Lise Baastrup, Bertel Haarder og Hassan Preisler i, mens der også bliver tid til at diskutere nazistiske smølfer og potentielle krænkelser i Phillip Fabers morgensang.

01:00  

Seriemorderen Joanne Dennehy
Seriemorderen Joanne Dennehy Hun er den farligste kvinde i et britisk fængsel. I fjorten dage i 2013 gik Joanne Dennehy amok - og myrdede tre mænd og prøvede at slå to til ihjel. Hvordan blev en pige fra et godt hjem - en af Storbritanniens mest berygtede og koldblodige seriemordere? Her fortæller familie, mordofrenes nærmeste og gamle venner om Joannes fortid, og hvad der fik hende til at ville styre og myrde mænd.

01:50  

Deadline
Deadline

02:20  

Deadline
Deadline

02:50  

Deadline
Deadline

03:25  

Deadline
Deadline

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, VAERLOESE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1205182710