Værløse
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: tirsdag d. 8. december 2020

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: tirsdag d. 8. december 2020

DR1

00:05  

Alene i vildmarken USA VI (6:11)
Alene i vildmarken USA VI (6:11) Deltagerne har nu være ude i vildmarken en måned, og deres overlevelse trues af nye faktorer. En deltager må forsvare sig mod et forbipasserende rovdyr, en anden risikerer at miste sin bolig - og de fleste kæmper mod den største udfordring af dem alle: Ensomhed.

00:45  

Taggart: Overbelyst
Taggart: Overbelyst Phillip McLean findes myrdet i sin bil under en vigtig fodboldkamp. Har mordet forbindelse med de finansielle problemer i hans og kompagnonen Eric Barrs firma? Eller med de lejere, som er ved at blive chikaneret ud af et kondemneret hus, hvoraf den ene er bror til Phillips elskerinde? Endnu en sag for Taggart og Jardine.

02:55  

Mistænkt 7: Sidste akt (2:2)
Mistænkt 7: Sidste akt (2:2) Jane Tennison sætter alle sejl til for at finde den 14-årige Sallies morder. Samtidig kæmper hun med sine egne indre dæmoner. I 35 år har den kompromisløse politikvinde sat karrieren over privatlivet. Nu, få uger før hun går på pension, er omkostningerne for alvor begyndt at vise sig. Ikke mindst en nagende ensomhed, som har fået hende til at knytte sig lidt for tæt til Sallies veninde Penny. Medvirkende: Helen Mirren m.fl.

04:25  

Bonderøven 2009 (14)
Bonderøven 2009 (14) Frank er en af de få vaskeægte bonderøve i Danmark - og han er stolt af det! Det er ved at blive efterår på Djursland og Frank laver en kartoffelkule og tærsker hestebønner. Og så skal han i lære som bødker. Frank tager til Den Gamle By i Århus for at lave en egetræstønde. Sendt første gang 15.11.09

05:00  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:45  

AnneMad i Spanien (7:8)
AnneMad i Spanien (7:8) Anne Hjernøe har slået sig ned i et hus på landet i de andalusiske bjerge, hvor hun laver mad med de sublime spanske råvarer. Anne besøger de store tørrehaller i bjergbyen Trevélez, hvor skinkerne hænger i titusindvis. Vi hører historien om skinkerne, der saltes og derefter hænger til tørre i op til 2 år. Hjemme i huset laver Anne alverdens retter med skinke. Sendt første gang 20.06.10

06:10  

Jagten på en nyre (1:2)
Jagten på en nyre (1:2) Hun har forgæves stået på venteliste i næsten tre år og frygter for sit liv. Men et utroligt tilfælde en aften i København giver hende en chance for at blive rask. Men chancen har en pris, der involverer Natachas allernærmeste. Tilrettelæggelse: Anders Bindesbøll .

07:01  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:30  

Under mistanke - Jagten på "H" (5:6)
Under mistanke - Jagten på "H" (5:6) Kate og Steve efterforsker Corbetts fortid og støder på oplysninger, der måske kan forklare Hastings' stadig mere uforudsigelige opførsel. Jagten på den gådefulde "H" intensiveres, og Kate og Steve spekulerer på, om Hastings gemmer på en dyster hemmelighed. Medvirkende: Martin Compston, Vicky McClure, Adrian Dunbar m.fl.

01:25  

Deadline
Deadline

02:00  

Deadline
Deadline

02:30  

Deadline
Deadline

03:05  

Deadline
Deadline

03:40  

Deadline
Deadline

04:10  

Deadline
Deadline

04:45  

Deadline
Deadline

05:15  

Deadline
Deadline

05:50  

Deadline
Deadline

06:20  

Deadline
Deadline

06:55  

Deadline
Deadline

07:25  

Deadline
Deadline

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR 2
Morgenandagten på DR 2 Morgenandagten direkte fra Københavns Domkirke.

08:30  

Sådan narrer du døden - gentest
Sådan narrer du døden - gentest Gentest eller dna-test kan fortælle os, om vi er disponeret for en lang række arvelige lidelser, og det har skabt en hel industri omkring alt fra personlig fitness, vurdering af et barn atletiske evne til at finde den perfekte partner. De fleste tests er temmelig upræcise. Alligevel benytter at stadigt stigende antal mennesker testene til at træffe alvorlige beslutninger i forhold til deres liv og helbred.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Pingu (2)
Pingu (2)

05:10  

Masha og Bjørnen (13)
Masha og Bjørnen (13) En rigtig uhyggelig nat

05:15  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (8)
Rosa fra Rouladegade III (8) På armene af Aras far er der vildt mange tatoveringer. Og det passer måske meget godt til ham, for han er glad for at male og lave graffiti, og en gang imellem er Ara også med. Men Aras far og mor er skilt, så det er kun nogle gange, Ara bor hos sin far, og resten af tiden savner hun ham. Derfor vil hun gerne bage en kage til ham i Rosas kagehus. Sammen forklæder Rosa og Ara sig og udspionerer ham for at finde ud af, hvordan kagen skal se ud, og hvad den skal smage af.

06:00  

Ernest & Celestine (8)
Ernest & Celestine (8)

06:10  

Superhelten Sprinter Galore (24)
Superhelten Sprinter Galore (24)

06:15  

Bamselægen - Kyssesyge og infektion (15)
Bamselægen - Kyssesyge og infektion (15) Lær alt om kroppen og slip af med angsten for læger og hospitaler. Bamselægen Sandra tager sig af alle bamser i hele landet, der er syge eller kommet til skade.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:45  

Simon
Simon

06:50  

Gurli Gris II (50)
Gurli Gris II (50) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

06:55  

Gurli Gris II (51)
Gurli Gris II (51) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:00  

Ramajetternes Jul (8:24)
Ramajetternes Jul (8:24) Øvst er blevet narret af K. Rampus. Sporet i Tjekkiet endte blindt, så Selma sender Øvst tilbage til navnekontoret. Imens bygger Sus en snedig maskine, der skal afsløre, om det er Finn Falk, der er tyven.

07:15  

Albi
Albi Albi vil have en drage

07:20  

Albi
Albi Albi vil lege

07:25  

Paw Patrol (10)
Paw Patrol (10) Vovserne og spøgelsessørøveren

07:45  

Oda Omvendt (7)
Oda Omvendt (7) Samira elsker at lave sjov og spille teater. Det bryder Balder sig ikke om, og han indfører derfor forbud mod at grine på Sort Stue. Imens tester Oda Omvendt sin omvendt-zapper, og det lader til, at den virker igen. Hvordan går det, når hun zapper Samiras forældre? Vil Samira nogensinde få lov til at spille teater og lave sjov igen?

08:00  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

08:25  

Onkel Rejes Heavyband (7)
Onkel Rejes Heavyband (7) Onkel Rejes Heavyband opdager, at en af deres største konkurrenter til Heavy-MGP, er børnebandet Kranieknuserne, der øver 25 timer om dagen og hverken sover eller børster tænder. Dagen tager dog en uventet drejning, da Mormor fortæller bandet, at de skal betale meget mere i husleje - et problem der ifølge Onkel Reje kan løses med et rask lille bankrøveri.

08:40  

Vilde vidunderlige dyr: Stærene stjæler komad
Vilde vidunderlige dyr: Stærene stjæler komad En lille stær flyver ind i en kostald, for at finde mad. I stalden er der masser af mad, så pludselig er der tusindvis af stære inde i "Restaurant Kostald". Bagefter mødes de med endnu flere stære og danser solen sort i marsklandet, før de flyver mod varmere lande.

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (4)
Vidundervovsen Vaffel (4) Vaffel går på opdagelse

 
DR1

09:05  

Morgensang med Kaya og Ole
Morgensang med Kaya og Ole Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

09:20  

Stillehavet - verdens vildeste hav (3:3)
Stillehavet - verdens vildeste hav (3:3) Det er masser af mad i Stillehavet. Men udfordringen er at finde den. Her møder vi en hær af havets sultne munde. Dyr, der må æde uafbrudt for at overleve, og andre, som kan opretholde livet i et år uden mad. Arter, der snildt ødelægger en hel tangskov. Og havets største gab. Hver en mundfuld tæller, så spis eller bliv spist. Det er virkeligheden for dyrene i Stillhavet.

10:30  

Antikkrejlerne XX (6:25)
Antikkrejlerne XX (6:25) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på auktion. Hvem får det største overskud?

11:15  

Antikkrejlerne XX (7:25)
Antikkrejlerne XX (7:25) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på auktion. Hvem får det største overskud?

DR2

09:15  

James Camerons historie om science fiction (2:6)
James Camerons historie om science fiction (2:6) Hvordan forestiller science fiction-forfatterne sig, hvad der venter i det ydre rum, og hvordan vil eventuelle opdagelser påvirke os? George Lucas, Zoe Saldana, Jeff Goldblum og andre deler deres tanker og teorier.

09:55  

James Camerons historie om science fiction (3:6)
James Camerons historie om science fiction (3:6) Fra Mary Shelleys Frankenstein til serien 'Stranger Things'. Hvad er det vi frygter ved monsterne i science fiction? Her undersøger bl.a. Guillermo del Toro, Ridley Scott, og, Milla Jovovich, hvorfor vi elsker at blive skræmt fra vid og sans!

10:35  

Billeder, der ændrede verden: Cubakrisen
Billeder, der ændrede verden: Cubakrisen Søndag den 14. oktober 1962 tager piloten Richard Heyser et billede over den vestlige del af Cuba, der afslører sovjetiske mellemdistance- missiler. Da overordnede i det amerikanske militær, ser Heysers foto, sætter det en kædereaktion i gang, som er tæt på at sende verden ud i atomkrig.

10:45  

Kampen om livet - hvornår kommer den næste pest?
Kampen om livet - hvornår kommer den næste pest? Smitsomme sygdomme er en del af livet, så hvornår rammer den næste trussel? Biostatistiker og vært Jo Røislien rejser til Kasakhstan på jagt efter den bakterie, der var årsag til pesten, og står på hovedet i kloaksystemet for at beregne antibiotikarestistens og demonstrerer, hvordan vaccination er et spørgsmål om simpel matematik.

11:15  

Kampen om livet - kan bakterier helbrede os?
Kampen om livet - kan bakterier helbrede os? Bakterier er alle vegne rundt om os - og inden i os lever mange milliarder. Så måske ville det være en god ide at lytte til dem? Biostatistiker og vært Jo Røislien går på en lortetur til Stockholm og kortlægger New York Subways DNA!

11:45  

Smag på Kenya med Anthony Bourdain
Smag på Kenya med Anthony Bourdain Anthony Bourdain introducerer sin kollega komikeren W. Kamau Bell til de karakteristiske seværdigheder, smage og lyde i Kenya. En tur, der byder på krydret gedehovedsuppe, boksning og fest i en af Nairobis kendte og spraglede matatu-busser.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (8)
Flaskepost fra Stillehavet II (8) Efter mange dage på havet, kommer vi tilbage til Tikopia. Det er specielt at komme tilbage efter tre år. Vi møder gamle venner, og nye og gamle høvdinge

09:20  

Min lille hund Mester (4)
Min lille hund Mester (4) Thomas forbereder middag til en gammel ven, der kommer på besøg. Mester er målløs, da det går op for ham, at det ikke er meningen, at han skal sidde med ved bordet og at Thomas vil vise sin ven at Mester er en tænkende og talende hund, men da Thomas' gamle ven dukker op, opfører Mester sig bare som en almindelig hund, og charmerer den gamle ven. Inden Thomas ved af det, sidder Mester med ved bordet og får rigeligt med frikadeller, mens han gør lykkeligt.

09:27  

Hunden Ib - tager den skarpe sav
Hunden Ib - tager den skarpe sav

09:30  

Sprinter Galore (4)
Sprinter Galore (4) Thomas og Kathrine skal ud at handle og lader Magnus og Sprinter være alene hjemme. Sprinter opdager at Magnus kan tisse og er sikker på at det er en superheltekraft, men det mener Magnus ikke det er. De to får igen lavet ballade, så Heino kommer på uanmeldt besøg, men har Magnus nu alligevel en superheltekraft, som han kan bruge til at redde situationen?

09:45  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så leger Hr. Skæg cowboy på hest og synger om sit eget skæg.

10:10  

Ramasjang yoga med Motor Mille (7)
Ramasjang yoga med Motor Mille (7) Giv din bamse en flyvetur. Lav sjove yoga-øvelser med Motor Mille. Denne gang skal du også lytte efter skurke ligesom Kristian, og du skal lave en vild guitarsolo ligesom Onkel Reje.

10:20  

Junglebogen (48)
Junglebogen (48)

10:30  

Pax' jordiske eventyr II (2:10)
Pax' jordiske eventyr II (2:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den enestående chokoladefontæne på den ejendommelige planet Jorden. I stormagasinet opstår der kaos på rulletrappen, i bageriet og i legelandet.

10:45  

Vilde venner II (5)
Vilde venner II (5) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Gorm og Ella, der har vagten i klubhuset. Dyrlægen kommer på besøg og undersøger to hjemløse ildere, og Ingrid skal have hjælp til at indfange og sætte en stor flok svaner fri. Og så skal Vilde Venner redde to kaniner, der har forvildet sig ud i trafikken.

11:05  

Cirkusliv i savsmuld (1)
Cirkusliv i savsmuld (1) Cirkusdirektøren siger farvel til sommeren og goddag til vinteren. Brasnik har pakket billetlugen og slikkiosken ned og Signe flytter ind i manegen, i en seng, lige ved siden af sin onkel.

11:20  

Skæg med bogstaver - W
Skæg med bogstaver - W Afsnit W I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant W, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en wok i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med W.

11:45  

Min mosters historier - Tømmerflåden
Min mosters historier - Tømmerflåden Theodor vil også have et guldanker magen til Lolas. Men det får man kun ved at krydse et hav. Inde på en ø finder Theodor og Lola reb og tømmer. Med lidt knofedt kommer den flotteste tømmerflåde med sejl, i vandet. Og så er det bare om at krydse dét hav!

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at vores øjne er kuglerunde? Kristian og Katrine undersøger, hvad vores krop kan og besøger en næsten blind muldvarp og dagens hemmelige dyr. Se med og find ud af om det lykkes muldvarpene Mulle og Monrad at købe ind i supermarkedet.

DR1

12:00  

TV AVISEN 12:00
TV AVISEN 12:00

12:10  

Bonderøven 2009 (15)
Bonderøven 2009 (15) Bonderøven Frank prøver at gøre det hele lidt mere enkelt. Han kæmper med at få lavet sin egetræstønde færdig. Der skal plukkes æbler og ikke mindst laves æblekage, og så skal gederne have klippet hove. Der nok at tage fat på for Bonderøven. Sendt første gang 22.11.09

12:40  

Nak & Æd - en råge i Esbjerg (6:8)
Nak & Æd - en råge i Esbjerg (6:8) Rågen skriger fra morgen til aften. Og i Esbjerg er den flyttet ind midt i byen for at bo. Men ikke alle i Esbjerg er vilde med den nye gæst. Derfor beslutter Jørgen og Nikolaj at komme Esbjergenserne til undsætning. De to venner vil regulere rågen, så fred og ro igen kan sænke sig. Men regulering af råge kræver stille vejr. Og det er der sjælden i den vestjyske by ved havet.

13:40  

Maden flytter ind (2:4)
Maden flytter ind (2:4) To lam flytter ind hos en familie I Mørkøv, mens en familie i Bjæverskov kan byde to grise velkomne. Et besøg på et svinelandbrug gør indtryk på familien fra Bjæverskov, og i Tønder, hvor der flyttede to kalve ind, har familiens to kalve fået familien til at tænke over deres kødforbrug, og mor Susanne beslutter til drengenes fortrydelse, at familien skal afprøve en hverdag uden kød i tre dage.

14:40  

Danmarks bedste portrætmaler (1:6)
Danmarks bedste portrætmaler (1:6) I 3. sæson af Danmarks bedste portrætmaler har dommertrioen bestående af kunstkritiker Bente Scavenius, gallerist Jesper Elg og kunstner Simone Aaberg Kærn nøje udvalgt 24 kunstnere, som medvirker i konkurrencen. Denne gang mødes de første seks kunstnere på Kunstmuseum Brandts i Odense, hvor skuespiller Nicolaj Kopernikus og sanger Hilda Heick sidder model, men kun to kunstnere går videre til semifinalen.

DR2

12:40  

Smag på Texas med Anthony Bourdain
Smag på Texas med Anthony Bourdain Anthony Bourdain rejser til det sydlige Texas nær den mexikanske grænse. Et område med høje bjerge, dybe kløfter og udtørrede vandløb. Her deler han måltid med de hårdtarbejdende cowboys, der har sluttet fred med det hårde terræn, men kæmper mod grænsepolitiet.

13:20  

Kokketalenterne (2:6)
Kokketalenterne (2:6) Efter en udfordrende start i Italien lander de unge kokketalenter i Bergen - en opgående stjerne på den skandinaviske madscene. Her bliver udfordringen at få greb om de lokale fødevareres rene, friske smag og forsøge at tage kampen op med af en af det norske køkkens nye stjerner Christopher Haatuft, og hans prisbelønnede restaurant.

14:20  

Kokketalenterne (3:6)
Kokketalenterne (3:6) Kokketalenternes næste stop er Cadiz i Andalusien i Sydspanien. En ældgammel kystby, der længe har været forbundet med fisk og skaldyr. Jason føler, at hans hold har brug for at få styr på det basale. Og behovet for det lette og præcise touch, når man laver fiskeretter, er en god måde at teste og udvikle de unge kokke på.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne (5)
Ramajetterne (5) Kaos truer i Ramasjangs lufthavn. De gode venner ved bagagebåndet er blevet uvenner, og en kødædende plante er helt ude af kontrol.

12:45  

Luk op Luk i - TRIST
Luk op Luk i - TRIST Hvad har gjort Katrine ked af det? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være ked af det.

13:00  

Kika og Bob (26)
Kika og Bob (26) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:15  

Onkel Rejes Sørøvershow (3)
Onkel Rejes Sørøvershow (3) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Victoria, der skal med på skattejagt. Se om de kan skaffe en ny rejsegrammofon til Sørøver Jørgen, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og de Sure Sokker. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

13:40  

Rod i Historien (8)
Rod i Historien (8) På Ramasjang Museet er der Rod i Historien. Museumsdirektøren mangler nemlig en Oprobs-seddel til sin udstilling om besættelsen og tiden efter 2. verdenskrig. Sigurd og Rune Sten forsøger at hjælpe direktøren, med at finde det han mangler mellem alle tingene oppe på loftet. Men når de det, så museet kan åbne til tiden?

13:55  

Morten Skildpadde II (4)
Morten Skildpadde II (4)

14:20  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:30  

Hørmehunden
Hørmehunden

14:45  

Ridderprinsessen Nella (32)
Ridderprinsessen Nella (32)

DR1

15:30  

Lewis: Den, guderne vil tilintetgøre
Lewis: Den, guderne vil tilintetgøre Kunstneren Dean Greely findes myrdet ved sin nedslidte husbåd uden for Oxford. Mordet kaster kriminalkommissær Lewis og hans unge kollega Hathaway ud i en sag, der involverer en af universitetsbyens mest prominente figurer - nemlig collegerektor Sefton Linn. Makkerparret opdager, at Linn ikke altid har været så respektabel, og at nøglen til mordgådens løsning skal findes i hans og Greelys fælles fortid. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Marc Jobst.

17:05  

Fader Brown IV (6:10)
Fader Brown IV (6:10) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

17:50  

Spise med Price - Thai for two
Spise med Price - Thai for two "Thai for two" Adams thailandske husguder får både serveret thai-suppe, padthai og thairuller i denne eksotiske udgave af "Spise med Price". Adam har nemlig hjembragt både husalter og originale opskrifter, hvor den hellige treenighed chili, ingefær og hvidløg spiller intet mindre end en hovedrolle. Brødrene hylder det thailandske køkken... men lærer lidt for sent at husguderne altid får det sidste ord.

DR2

15:20  

Vores gener - Historien bag videnskaben (2:4)
Vores gener - Historien bag videnskaben (2:4) Kan man undgå sygdomme? Banebrydende eksperimenter afslører, at man ved at redigere i DNA- koden kan kurere arvelige sygdomme som seglcelleanæmi og Huntingtons. Men vil forskerne gå over grænsen og ændre i det, der gør os til dem, vi er?

16:15  

Præsten og Hedningen (1)
Præsten og Hedningen (1) I Fåborg kirke har præsten fået en vild idé. Designer Jim Lyngvild skal udsmykke den store kirke med kæmpefotos af modeller, der viser bibelscener, en kunstform, han havde succes med, da han fortolkede vikingetiden på Nationalmuseet. Men må han vise nøgenhed og tatoveringer i en kirke? Hvad siger menighedsrådet og byens borgere? Kan en asatroende som Lyngvild overhovedet lykkes med kunst til Folkekirken?

16:45  

Eventyrlige jernbaner (2:6)
Eventyrlige jernbaner (2:6) Siden den kometagtige stigning af jernbanebyggerier i det 19. århundrede har jernbaner været på forkant med udviklingen i forhold til teknik og transport. Jernbaner har banet sig vej gennem høje bjerge, krydset rivende floder, trængt sig vej gennem det tætteste vildnis og durk gennem byens gader. Fra de dybeste jungler til de tørreste ørkner og højeste bjerge har jernbanerne hjulpet os til at erobre selv de mest ufremkommelige områder.

17:30  

Kriminalfotograferne (4:6)
Kriminalfotograferne (4:6) Mord og selvmord var nogle af de historier, der solgte flest formiddagsaviser i 1980'erne og 90'erne. Men hvor gik grænsen for, hvilke billeder man kunne bringe i bladene? Hvornår var fotografen gået for tæt på? Det har den tideligere kriminalfotograf Søren Weiss sat sig for at undersøge. Ekstra Blads fotografen Gert Jensen var tilstede da en sindsforvirret mand forsøger at tage sit eget liv, ved at kaste sig ud fra et vindue på fjerde sal. Gert modtog prisen for årets bedste fotoserie, for de dramatiske billeder fra selvmordsforsøget.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris
Gurli Gris

15:15  

Gurli Gris
Gurli Gris

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:50  

Junglebogen (17)
Junglebogen (17)

16:00  

Junglebogen (18)
Junglebogen (18)

16:10  

Peter Pedal
Peter Pedal Køerne + På museum

16:35  

Paddington
Paddington

16:45  

Paddington
Paddington

17:00  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis Julen står for døren, og det bliver fejret med julefis i hytten hos Onkel Reje og Brille med juleheavy og kreative nissefigurer. Onkel Reje har taget juleraketter med, så de kan få sig en ordentlig flyvetur ligesom Julemanden og hans mange rensdyr. Medvirkende: Mads Geertsen og Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

17:01  

Nissebanden (8)
Nissebanden (8) Hr. Mortensen elsker orden, rækkefølge og regelmæssighed. Og hvad er vel nærmere en fryd for øjet end et juletræ, der er ens hele vejen rundt? Bliver juletræshandleren forvirret? - og hvad har telefonselskabet med det at gøre? Manuskript: Hans Dal og Flemming Jensen. Instruktion: Per Pallesen.

17:25  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:30  

Sebastians Jul (8:24)
Sebastians Jul (8:24) Sne, masser af dyr og juletraditioner er det Sebastian bokser med, når han passer bondegården. Drillenissen er på spil, men Sebastian og musen Herkules skal nok sørge for en fantastisk jul for alle dyr på gården. I dag går Sebastian ud og åbner et bistade for at se på bierne og honning, der skal bruges til at lave honningkager med glasur og glansbilleder på. Dyrene skal jo også mærke, at det er Jul!

17:45  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:50  

Motor Mille og Børnebanden (5)
Motor Mille og Børnebanden (5) Øverst i slottets tårn går den sure mand i gang med at smelte børnenes sutter om til engangsbestik. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig plan for at få sutterne tilbage - de skal bl.a. bruge 1000 hoppebolde!

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:30  

Julefeber (8:24)
Julefeber (8:24) Bjørn tror ikke på, at Gro kan få lokket Far på date, men Gro har sine egne planer. Bjørn og Frede skal klare deres udfordringer fra i går. Frede skal danse i sine tåspidssko, og Bjørn blive klippet af Mormor. Men under ballettræningen mislykkes Fredes dans, og pludselig er det Bjørn, der står på dansegulvet. Har Bjørn fuldstændig mistet kontrollen? Mormor er mere mærkelig end normalt, og Bjørn lærer endelig, hvorfor der sker så mange mystiske ting med ham. Bjørn: Silas Cornelius Van Frede: Maria Szigethy Gro: Selma Sol í Dali Pape Hovedforfatter: Rune Schjøtt-Wieth Medforfatter: Mette Eike Neerlin Instruktør og forfatter: Natasha Arthy

20:00  

Kender Du Typen? - Med sværd og maksimalisme
Kender Du Typen? - Med sværd og maksimalisme Kender Du Typen? besøger et hjem i Fredensborg, som er fyldt med dukker og sværd. Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup får brug for alle deres talenter, når de skal regne ud, hvem der kalder sin indretningsstil for maksimalisme og har mottoet: "Fuld fart frem og skidt med torpedoerne". Vært: Mads Steffensen

20:30  

Dansk humors bedste
Dansk humors bedste Et humorfestfyrværkeri. Der er pinlige mødre i alle aldre, Signe Molde bryder loven i humorens tjeneste, snobberne er skidefulde, og Linda P. elsker tabere, fordi hun selv er én. Smadremanden giver Dronning Margrethe en skideballe, Ditte Gråbøl synes, det er for dårligt, mens Peter Schrøder mener, at det fanme er uhyggeligt. Danske komikere brokker sig og ser nærmere på nogle af dansk komisk største hits.

DR2

18:00  

De Vilde Huse
De Vilde Huse Trend- og livsstilseksperten, Mads Arlien-Søborg rejser ud i verden og undersøger, hvordan det er at bo vildt og anderledes. I dag er han taget til Holland for at tilbringe et døgn på en husbåd, der modsat de fleste husbåde, rent faktisk kan sejle. Familien, som bor her kan sejle af sted og flytte hele deres hjem til en anden by, hvis de får lyst og det gør dem til et eksempel på en ny trend, man kalder 'moderne nomader'.

18:30  

De Vilde Huse - USA
De Vilde Huse - USA Trend- og livsstilseksperten, Mads Arlien-Søborg rejser ud i verden og undersøger, hvordan det er at bo vildt og anderledes. I dag er han taget til USA for at tilbringe et døgn i en meget fascinerende bolig, som er indrettet i en flyhangar og mest af alt minder om en filmkulisse, når man træder indenfor.

19:00  

Her er dit hit: Uden Forsvar med Marie Key (5:8)
Her er dit hit: Uden Forsvar med Marie Key (5:8) DR2 dykker ned i 8 store danske hits og forsøger at finde ud af, hvorfor netop de sange er blevet allemandseje. Vi har fyldt programmerne med gode historier, musiknørderi og livemusik. Aftenens hit er Uden Forsvar med Marie Key. Få blandt andet svar på hvorfra Marie Key fik inspirationen til sangen og hvordan det kan være at to spanske kunstnere har fået succes med sangen i Spanien.

20:00  

Mordet på Margaret (2:2)
Mordet på Margaret (2:2) Margaret Flemings forsvinden fængede og mystificerede hele den skotske nation. Politifolk, journalister og hendes lærere indtager retssalen for at fortælle deres historier om Margaret og systemet, der svigtede hende. Til sidst er det den mordanklagede, Edward Cairneys, tur til at afgive forklaring.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:05  

F for får V (6)
F for får V (6)

18:15  

Kasper og Sofie (11)
Kasper og Sofie (11) I teatret

18:25  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (10)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (10)

18:40  

Pyjamasheltene II (32)
Pyjamasheltene II (32)

18:50  

Wild Kratts IV
Wild Kratts IV

19:15  

Højs hus
Højs hus Linc eller svøm + Min baby, din baby

19:35  

Svampebob Firkant X
Svampebob Firkant X Planktons otium + Trefork-kvaler

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:30  

Mænd der hader kvinder
Mænd der hader kvinder Industrimagnaten Vanger overtaler journalisten Blomkvist til at opklare sin nieces forsvinden for 40 år siden. Blomkvist får hjælp af en ikke helt almindelig ung kvinde. Lisbeth Salander er en menneskesky outsider, men også en dygtig hacker. Snart åbenbarer der sig et blodigt spor, som fører den umage duo til en mørkere historie, end nogen af dem havde kunnet ane. Medvirkende: Michael Nyqvist, Noomi Rapace, Sven-Bertil Taube m.fl. Instruktion: Niels Arden Oplev.

23:55  

Alene i vildmarken USA VI (7:11)
Alene i vildmarken USA VI (7:11) Deltagerne har forsøgt at samle et forråd af føde til vinteren, men der er andre, der også er sultne - nemlig området rovdyr. De forsøger at stjæle mad, både fra fødelageret og fra fælderne. Nogle af deltagerne genovervejer deres strategi, mens andre konfronterer de tyvagtige dyr. Og for en deltager er det ved at gå galt, da rollerne pludselig byttes om, og han selv bliver udset som bytte for et rovdyr.

DR2

21:00  

Ud af mørket med Daniel Rye - Mord i familien (5:6)
Ud af mørket med Daniel Rye - Mord i familien (5:6) Line var lige blevet student, da hendes far skød hendes mor og bagefter begik selvmord. Dobbeltdrabet sendte Line ud i et stofmisbrug, der varede i årevis og kostede hende en uddannelse og et stabilt voksenliv. Men kan man komme sig over et forfærdeligt savn til sin mor og et altopslugende had til sin far? Det undersøger Daniel Rye sammen med Line.

21:45  

Min nicaraguanske datter - voldtaget af regimets mænd
Min nicaraguanske datter - voldtaget af regimets mænd Dansk dokumentar fra 2020 Forfatteren Hanne-Vibeke Holst følger i foråret og sommeren 2018 med stor uro, hvordan Daniel Ortegas regime i Nicaragua slår en folkelig demokratisk opstand ned med brutale midler. En ung kvinde, Gema, som Hanne-Vibeke har støttet til at få en uddannelse, og som hun ser som "min nicaraguanske datter", deltager i demonstrationerne. Gema bliver anholdt og voldtaget af en gruppe politimænd og paramilitære, og hun er efterfølgende truet på livet. Hanne-Vibeke beslutter at invitere Gema til Danmark, så hun kan komme i sikkerhed og restituere. I Danmark fortæller Gema sin rystende historie til Hanne-Vibeke, og senere venter der dem begge en udfordrende prøvelse.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Clement kalder Jorden
Clement kalder Jorden Tør vi tro på fremtiden? Svaret søger Clement hos de mest anerkendte eksperter i verden og i Danmark.

23:40  

Trumps Tweets
Trumps Tweets Hver uge giver Stefan Le Quellec Knudsen og en række USA-entusiaster dig en guidet rundvisning i det amerikanske valg - som det udspiller sig på Donald Trumps glødende Twitter-konto.

23:55  

Signe Molde på Udebane - hos omskæringstilhængerne
Signe Molde på Udebane - hos omskæringstilhængerne Der er ikke noget sjovere, end at gøre grin med dem, man ikke forstår. Men hvad sker der egentlig, hvis man fortæller sine vittigheder til dem, man gør grin med? I denne programserie møder Signe Molde en række mennesker med stærke holdninger eller en markant livsstil for at undersøge, hvad de kan grine af sammen... og hvad de ikke kan. I dette afsnit træder Signe på den ømmeste politiske tå: nemlig omskæring af drenge. For kan politikerne godt forstå, at nogle griner af, at deres talen udenom? Og kan jøderne godt forstå, at nogle griner af, at de kalder det en ældgammel tradition af skære i raske drengebørn?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:35  

Taggart: Lejemorderen (1:3)
Taggart: Lejemorderen (1:3) Hotelejeren Tommy Catto tager sammen med sin mor, datteren Ailsa og sin unge kone Mary imod sin bror, Jimmy, der har afsonet tyve års fængsel for lejemord. Kort efter bliver Tommy dræbt i en flyulykke, der viser sig ikke at være et uheld, men mord. Endnu en indviklet sag for Jim Taggart og Mike Jardine. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. McVitie: Iain Anders. Instruktion. Mary McMurray.

01:30  

Til undsætning (27:48)
Til undsætning (27:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

02:15  

Bonderøven 2009 (15)
Bonderøven 2009 (15) Bonderøven Frank prøver at gøre det hele lidt mere enkelt. Han kæmper med at få lavet sin egetræstønde færdig. Der skal plukkes æbler og ikke mindst laves æblekage, og så skal gederne have klippet hove. Der nok at tage fat på for Bonderøven. Sendt første gang 22.11.09

02:50  

Nak & Æd - en rusahjort i Mauritius (5:8)
Nak & Æd - en rusahjort i Mauritius (5:8) I Mauritius lever mange tusinde rusahjorte i store indhegninger. Det er sådan en hjort Jørgen vil have i sigtekornet og Nikolaj i gryden. Udfordringen er blot, at Mauritius er kuperet, fugtig og varm. Alle kræfter skal derfor findes frem, når menuen skal sammensættes. Både under jagten på rusahjorten og bagefter, når der skal gås på rov i det ugæstfrie terræn.

03:45  

Danmarks bedste portrætmaler (6:6)
Danmarks bedste portrætmaler (6:6) I finalen i Danmarks bedste portrætmaler kæmper de fire sidste talentfulde kunstnere om sejren, når de skal portrættere en stor dansk personlighed på bare fire timer. De tre dommere kunstkritiker Bente Scavenius, kunstner Simone Aaberg Kærn og gallerist Jesper Elg, har skyhøje forventninger til finalisterne, som gør deres allerbedste for at vise nye facetter af deres talent i håbet om at blive kåret til Danmarks bedste portrætmaler 2019.

DR2

00:25  

Scandinavian Star (5:6)
Scandinavian Star (5:6) Dansk dokumentar fra 2020 Efter at skibet har ligget og ventet på en ny ejer i havnen i England bliver det sendt på tvangsauktion og købes for et mindre beløb af et ukendt Bahamas-selskab. En norsk journalist indleder en nærmere granskning og opdager, at flere spor fører til USA og den internationale skibsfart, hvor penge og papirer skifter hænder og ejere.

01:25  

De hvide i Seattle
De hvide i Seattle Den amerikanske komiker, W. Kamau Bell, er denne gang i Seattle for at mødes med aktivister, der på forskellige måder beskæftiger sig med det hvide overherredømme. Fra den tungt bevæbnede antiracistiske gruppe, Puget Sound John Brown Gun Club, over Black Lives Matter-medstifteren, Alicia Garza, til et medlem af den kontroversielle gruppe Antifa.

02:05  

Deadline
Deadline

02:35  

Deadline
Deadline

03:05  

Deadline
Deadline

03:40  

Deadline
Deadline

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, VAERLOESE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1205191127