Værløse
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: mandag d. 30. maj 2022

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: mandag d. 30. maj 2022

DR1

05:30  

Puk og Herman går i land - Fejø (8:8)
Puk og Herman går i land - Fejø (8:8) Kokken Thomas Herman og tv-værten Puk Elgård er på rundrejse til otte småøer omkring Danmark. Herman skal hvert sted skaffe lokale råvarer og tilberede en uforglemmelig sommermiddag - og Puk skal rundt på øen og invitere de gæster, der skal spise Hermans menu. Den sidste ø på rundrejsen er Fejø nord for Lolland. På den frodige og folkerige ø bor mange tilflyttere, blandt andet Anita og Kai på Kernegården, hvor Puk og Herman får lov til selv at slagte kyllinger til festmiddagen. Puk er til ø-kaffe hos den indfødte iværksætter Kirsten og møder en heks! Og sammen tager Puk og Herman til grillaften på en campingplads helt uden stjerner.

06:30  

Søren Ryge præsenterer - De gode piger og drenge
Søren Ryge præsenterer - De gode piger og drenge For otte år siden lavede vi et program om 'De gode drenge'. De boede på en gård - i et kollektiv - og var alle fra Hals ved Limfjorden. Nu er vi vendt tilbage, for de gode drenge er spredt for alle vinde, men kollektivet består - nu med både piger og drenge fra hele landet. De lever smukt, kreativt og meget landligt.

06:57  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet. Værnsfælles Forsvarskommando - Havfald Diabetesforeningen Dansk råd for genoplivning, Stroke kampagne

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Togulykken - Løftet til Line (1:4)
Togulykken - Løftet til Line (1:4) - Jeg lovede Line at kæmpe for retfærdighed for hende - og for de syv andre. Sådan forklarer Lasse sin tale til Lines begravelse. Line blev dræbt ved togulykken på Storebælt for tre år siden. Ingen er nogensinde draget til ansvar for ulykken, men flere af de pårørende til de omkomne sætter nu gang i en fælles kamp for at få placeret et ansvar. Tilrettelæggelse: Anders Bindesbøll og Nikolaj Venge.

07:45  

Dyrenes parringsleg (4:5)
Dyrenes parringsleg (4:5) BBC-naturserie fra 2021. (The Mating Game) Ferskvand er afgørende for mange dyrearter på Jorden. De kan ikke yngle uden. Og det kan være et spørgsmål om liv og død at kunne forudsige, hvornår vandet kommer. For alle de dyr, der lever og yngler i naturens mere ustabile landskaber, skal timingen være perfekt. Kampene om gydepladser og hunnerne er voldsomme - og nogle gange dødelige.

08:45  

Vores mystiske planet (3:5)
Vores mystiske planet (3:5) New Zelandsk naturserie fra 2019. (Mysterious Planet) Én bjergkæde forbinder to ekstreme verdener. En fæstning af ild, der er tilflugtssted for punaflamingoer og et isfyldt rige, hvor pumaen ligger på lur i det skjulte. Hvordan er disse to skabninger endt med at herske i så ugæstfrie omgivelser? For at finde svar på det må vi begive os ud på en episke rejse og afdække de mysterier, der former livet i bjergene mellem is og ild.

DR2

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Peitersen og de store oceaner (4:4)
Peitersen og de store oceaner (4:4) I fjerde og sidste program af Peitersen og de store oceaner besøger Erik, Jens og Dorthe en andefarm, da Jens gerne vil have husdyr med på båden. Senere døber Neptun (i skikkelse af Erik) Dorthe og Jens, da de krydser Ækvator for første gang.

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (9)
Rosa fra Rouladegade III (9) Lasse har en rigtig god ven, der hedder Tobias og er 13 år. Sammen laver de alle mulige seje drengeting som at lave bål, kaste med æble og skyde til måls med bue og pil. Der er ikke nogen, Lasse hellere vil lave en kage til end Tobias, og Rosa skal hjælpe ham med at lave lige præcis den seje kage, der passer allerbedst til hans ven. Og så er det bare med at finde en forklædning og komme af sted på spiontogt.

06:00  

Ernest & Celestine (15)
Ernest & Celestine (15)

06:10  

Sarah og And (16)
Sarah og And (16)

06:20  

Bamselægen - Næsen (7)
Bamselægen - Næsen (7) I dag kører Sandra ud i sin bamselance for at hente Malou-Fie. Hun er bekymret, fordi hendes bamse, Hunni, har svært ved at trække vejret. Hvad mon der er galt med Hunn?

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:55  

Op og Hop II (9)
Op og Hop II (9) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Rasmus, der laver rumgymnastik.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon
Simon

07:17  

Simon
Simon

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Sprinter Galore II - Fodbold (4)
Sprinter Galore II - Fodbold (4) Magnus skal spille fodboldkamp, og hans far er meget begejstret, men Magnus har overhovedet ikke lyst. Sprinter sniger sig med for at hjælpe ham, men må en ægte superhelt gerne snyde? Og er det egentlig ikke okay hellere at ville bage kage end at spille fodbold?

07:45  

Paddington
Paddington

07:55  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:05  

Vidundervovsen Vaffel (33)
Vidundervovsen Vaffel (33)

08:20  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

08:30  

TV AVISEN for dyr - Svindlerkaninen (1)
TV AVISEN for dyr - Svindlerkaninen (1) Marsvinet Pjuske præsenterer de nyeste nyheder fra dyrenes verden til alle dyr, der kigger med derhjemme. Men hvis du er et menneske, der godt kan lide dyr, er du også velkommen til at se med. I dag kan du få svaret på hvorfor giraffer har så lange halse. Der er en efterlysning af den snedige svindlerkanin Claude. Du kan se rypen Pernille danse stepdans i Dans Med Vildt. Og til sidst er der en vejrudsigt med vejrhanen Verner.

08:40  

Oda Omvendt (7)
Oda Omvendt (7) Samira elsker at lave sjov og spille teater. Det bryder Balder sig ikke om, og han indfører derfor forbud mod at grine på Sort Stue. Imens tester Oda Omvendt sin omvendt-zapper, og det lader til, at den virker igen. Hvordan går det, når hun zapper Samiras forældre? Vil Samira nogensinde få lov til at spille teater og lave sjov igen?

08:50  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:30  

Arving ukendt III (4:5)
Arving ukendt III (4:5) Svensk dokumentarserie fra 2021. (Arvinge okänd) Gerda Eriksson var en succesrig tysk kvinde, der aldrig talte om sin fortid. Nu skal arvingerne findes til hendes næsten tre millioner kroner. Det bliver en rejse ind i en hemmelig krigshistorie.

10:30  

Spise med Price, egnsretter: Nordjylland
Spise med Price, egnsretter: Nordjylland På jagt efter egnsretter. Med campingvogn på trækkrogen kører de to madglade brødre James og Adam Price Danmark rundt og besøger et land fuld af skønne, vidunderlige, mærkelige - ja endda besynderlige - egnsretter. Nogle retter er på ulykkelig vis ved at ende i glemmebogen mens andre allerede er glemt. Og gudskelov for det. I dagens Nordjyske program introduceres hidtil ukendte køkkenmaskiner, når der bydes på Krøstekål, Søsterkage og Læsø-specialiteten: Kroppinger: grødfyldte kogte torskehoveder. Velbekomme.

11:00  

Antikkrejlerne med kendisser (145)
Antikkrejlerne med kendisser (145) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

09:00  

Skål for Europa - med Anders Fogh Rasmussen (1:6)
Skål for Europa - med Anders Fogh Rasmussen (1:6) Tysk riesling og skyldfølelse Tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen og vinentusiasten Morten Brink Iwersen tager på et europæisk roadtrip igennem klassiske vindistrikter og politiske dilemmaer. Første stop er Tyskland, hvor der står skyldfølelse, terroir og riesling på menuen. Tilrettelæggelse: Jacob Basbøll.

09:30  

Skål for Europa - med Anders Fogh Rasmussen (2:6)
Skål for Europa - med Anders Fogh Rasmussen (2:6) Ungarsk dessertvin og højrenationalisme Tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen og vinentusiasten Morten Brink Iwersen tager på et europæisk roadtrip igennem klassiske vindistrikter og politiske dilemmaer. I Ungarn står menuen på grænsehegn, EU's østudvidelse, det højrenationale parti Jobbik og den søde Tokai vin. Tilrettelæggelse: Jacob Basbøll.

10:00  

Museets eventyrlige skatte (1:6)
Museets eventyrlige skatte (1:6) Britisk dokumentarserie fra 2020. (Secrets of the Museum) Alle museer har også en hemmelig verden. Magasiner, der bugner af ting, som offentligheden aldrig får at se. Kom med bag kulisserne på det verdensberømte Victoria and Albert Museum. Her følger vi eksperter og konservatorer, mens de kæmper for at bevare de dyrebare fortidsskatte. Første gang skal der pustes nyt liv i Pumpie - en 100 år gammel legetøjselefant, der skal med på en særudstilling om børns leg. Kan de lappe ham sammen?

10:45  

Museets eventyrlige skatte (2:6)
Museets eventyrlige skatte (2:6) Britisk dokumentarserie fra 2020. (Secrets of the Museum) Eksperterne på Victoria and Albert Museum arbejder utrætteligt med at restaurere og give nyt liv til skrøbelige skatte og gøre fortiden levende for os alle. Denne gang skal en diamantring, der har tilhørt Beyoncé, slå med vingerne. En renæssancestatue har fået udslæt. Og en nyanskaffelse fortæller om en glemt modeskaber.

11:35  

Landsbyen (11:44)
Landsbyen (11:44) Dansk serie fra 1993. Ingeborg kommer hjem fra hospitalet og får besøg af Johannes. Aksel har planer, som måske involverer Eva, med Strandgården. Mens Eva har travlt med at prøve på at hjælpe den fortvivlede Astrid - lille Bo er tvangsfjernet. Og så dukker Mikael, Bo's far, op. Frank har store problemer med tepavillonerne og er ved at blive desperat. Eva: Chili Turèll. Ingeborg: Kirsten Rolffes. Aksel: Niels Skousen. Frank: Søren Østergaard. Karen: Lene Falck. Astrid: Helene Egelund. Ulrik: Stig Hoffmeyer. Johannes: Waage Sandø. Mikael: Michael Helmuth. Jytte: Lotte Olsen. Desuden medvirker: Henrik Jandorf og Bente Eskesen. Manuskript: Stig Thorsboe og Peter Thorsboe. Instruktion: Tom Hedegaard. Foto: Claus Loof. Musik: Bo Holten.

TVR

09:05  

Pyjamasheltene II (37)
Pyjamasheltene II (37)

09:15  

Hørmehunden
Hørmehunden

09:30  

Luk op Luk i - GLAD
Luk op Luk i - GLAD Hvorfor er Thomas så glad i dag? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være glad.

09:45  

Ramajetterne II (4)
Ramajetterne II (4) Der er kaos i Ramasjang Lufthavn. Kan det mon være den nye dygtige medarbejder, som Kristian har ansat, der i virkeligheden er skyld i alle problemerne?

10:05  

Superhelten Sprinter Galore (2)
Superhelten Sprinter Galore (2) Skurken Cleopatra er snedig og bruger usynlighedsmaling til at fange superhelten Sprinter, men hun glemmer, at han jo stadig har sine superheltekræfter; også selvom de - og nu også Sprinters hoved - er usynlige.

10:05  

Superhelten Sprinter Galore (26)
Superhelten Sprinter Galore (26)

10:10  

Bamselægen - Øjet (14)
Bamselægen - Øjet (14) Anna og bamsen Liva har været til en fodboldkamp, men Liva væltede uheldigvis ind i en tornebusk. Anna er bekymret for, om hendes bamse Liva måske har fået en torn i øjet. Heldigvis har Bamselægen Sandra en synstest til bamser og noget specielt væske, der kan lyse i mørke, som de kan bruge til at undersøge Livas øje med. Bare alt nu går godt, så Anna kan komme hjem med sin bamse Liva igen.

10:30  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (6)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (6) Preben Pølsesnak afslører det hemmelige skjulested, og børnene løber straks afsted for at finde skurkene og Grundloven. Imens laver Danse Staffan fælder i skoven, og Kristian må kysse med Hanne for at skaffe det perfekte flugt-værktøj.

10:45  

Onkel Rejes Sørøvershow (2)
Onkel Rejes Sørøvershow (2) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Morgan, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens hår, så de kan få skatten fyldt af guldpenge af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen og se om Morgan og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:10  

Hr. Skægs hotel - Spøgelsesjægeren (8)
Hr. Skægs hotel - Spøgelsesjægeren (8) Hr. Skæg ser mystiske ting på sit hotel, og kort efter får han besøg af en japansk spøgelsesjæger. Hendes største ønske er at tage et foto af et rigtigt spøgelse med sit specielle spøgelseskamera. Men er der virkelig et spøgelse på Hr. Skægs Hotel?

11:30  

Vilde venner III (9)
Vilde venner III (9) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Lara og Viggo, der har vagten i klubhuset. De skal reparere et bæverhegn, bygge advarselsskilte, som kan give ro til nogle babysæler og finde en kongesnog, som er stukket af hjemmefra.

11:50  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet kvartfinaletid i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal de pæne - men rå - Farfars Drenge køre imod de modige mexicanere fra Speedy Gonzales. Der bliver kamp til stregen, når de to hold drøner ned ad Striben, ud på specialbanen på en færge og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til semifinalerne?

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

13:45  

Kender Du Typen? 2018 - Med pallesofa og poseklemmer
Kender Du Typen? 2018 - Med pallesofa og poseklemmer Hvem er det, som ikke er bleg for at bruge en poseklemme som hårspænde? Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal gætte, hvem der bor i et vaskeægte "DIY-hjem", og som kaster sig over nogle ganske alternative hobbies sammen med sin mand, når Kender Du Typen? besøger det nordøstlige Amager. Vært: Mads Steffensen

14:30  

Fader Brown IX (2:10)
Fader Brown IX (2:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Mrs. McCarthy får en ubehagelig fødselsdagsgave, da hendes liv bliver truet af en mystisk og hævngerrig engel.

14:30  

Fader Brown VIII (10:10)
Fader Brown VIII (10:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) Fader Brown efterforsker to mystiske dødsfald ved et familieejet tårn.

DR2

12:05  

Landsbyen (12:44)
Landsbyen (12:44) Dansk serie fra 1993. Der sker store ting i Østerby! Hvad vil Astrid gøre for at komme ud af politiets klemme og få Bo hjem igen? Hvad vil Eva gøre for at få sine stjålne penge tilbage? Hvad vil Frank gøre for at få Karen tilbage? Hvad er der blevet af kusine Mille? Hvad vil Ingeborg stille op med den ihærdige tilbeder, Johannes? Eva: Chili Tur|èll. Ingeborg: Kirsten Rolffes. Aksel: Niels Skousen. Frank: Søren Østergaard. Karen: Lene Falck. Astrid: Helene Egelund. Ulrik: Stig Hoffmeyer. Johannes: Waage Sandø. Mikael: Michael Helmuth. Jytte: Lotte Olsen. Desuden medvirker: Kirsten Lehfeldt, Henning Jensen, Kristoffer Smidt, Henrik Jandorf, Bente Eskesen og Henrik Larsen. Manuskript: Stig Thorsboe og Peter Thorsboe. Instruktion: Tom Hedegaard. Foto: Claus Loof. Musik: Bo Holten.

12:35  

Alt forladt - Taarbæk fort
Alt forladt - Taarbæk fort Dansk dokumentar fra 2013 Et sted i Dyrehaven ligger et glemt og forladt militært fort, som ingen har været inde i over 40 år. Myterne fortæller, at fortet er fyldt med gamle militære køretøjer. De to Urban Explorers Jan Elhøj og Morten Kirckhoff udforsker forladte steder og fotograferer dem, men her er de nødt til at få hjælp af en rendegraver, fordi der skal graves otte meter ned for at finde indgangen. Tilrettelæggelse: Morten Steenstrup Sendt første gang 08.01.13

12:55  

Digtere, Divaer og Dogmebrødre (6:8)
Digtere, Divaer og Dogmebrødre (6:8) - Dansk kultur i 100 år. (1970-1980) Leif Panduro samler hele nationen foran tv-skærmen. Gasolin drøner derudad, og Suzanne Brøgger vil befri os for kærligheden. I 70'erne er fronterne hårdt trukket op. Der er rødstrømper og græsrødder. Fremmedarbejdere og fremskridtsfolk. Og der er politik i alt - også i kunsten. Her gælder det om at udtrykke det undertrykte. Budskabet er vigtigere end kunstneriske finurligheder. Clausen og Petersen opsøger folket på gader og stræder, mens Dan Turell brokker sig over alle dem, der kommer med løsninger på alt. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen.

13:35  

Anders Lund Madsen i Den Yderste By (2:4)
Anders Lund Madsen i Den Yderste By (2:4) I det yderste Østgrønland ligger byen Ittoqqortoormiit - 171 træhuse på randen af verden. Bag byen er der isbjørne og stilhed og masser af ingenting i mange hundrede kilometers afstand. Anders Lund Madsen møder menneskene inde i de huse. Hvem er de? Og har de formet byen, eller har byen formet dem? I anden episode er varerne i byens eneste butik ved at slippe op. Anders taler med en 34 årig bedstefar, hjemvendt fra moskusjagt og en nyskilt mor til to. Samtidig skal en af byens vigtigste mænd begraves. Sendt første gang 26.11.2015

14:05  

Anders Lund Madsen i Den Yderste By (3:4)
Anders Lund Madsen i Den Yderste By (3:4) I det yderste Østgrønland ligger byen Ittoqqortoormiit - 171 træhuse på randen af verden. Bag byen er der isbjørne og stilhed og masser af ingenting i mange hundrede kilometers afstand. Anders Lund Madsen møder menneskene inde i de huse. Hvem er de? Og har de formet byen, eller har byen formet dem? I tredje episode møder Anders byens entreprenør som har 7 piger og én dreng og byens eneste private WC. Han taler også med verdens største isbjørnejæger, byens læge og byens isbjørnevagt. Og der er noget, der rører på sig ude på pakisen. Sendt første gang 10.12.2015

TVR

12:15  

MikroMakkerne | Skorpiontægen
MikroMakkerne | Skorpiontægen

12:25  

Rosa fra Rouladegade II (1)
Rosa fra Rouladegade II (1) Liva elsker at besøge sin morfar og høre om hans rejser til Grønland. Men hun synes det er lidt synd for ham, at han bor helt alene, når han nu er så sød. Derfor spørger hun Rosa om hjælp til at bage en ganske særlig overraskelseskage til ham. De forklæder sig som postbude og sniger sig ind i morfars hus, mens han sover til middag, for at udspionere og finde ud af hvilken slags kage, de skal bage til ham.

12:50  

Superhelten Sprinter Galore (7)
Superhelten Sprinter Galore (7)

12:50  

Superhelten Sprinter Galore (3)
Superhelten Sprinter Galore (3)

12:55  

Monster Buster
Monster Buster Ebbe er rigtig træt at det dumme fantasi-monster, der stjæler hans kammerjunker. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja med en masse sejt klæd-ud-tøj og hjælper Ebbe med at buste det. Selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man nemlig godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

12:55  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Velociraptor betyder "hurtig tyv", og den var virkelig virkelig hurtigt til at springe. Og Velociraptor havde en stor skarp klo. Kloen kunne foldes ud, som en foldekniv, når det var nødvendigt at bruge den.

13:15  

Ramasjang Mysteriet II (1)
Ramasjang Mysteriet II (1) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

13:45  

Onkel Rejes fede sommerferie (12)
Onkel Rejes fede sommerferie (12) Så er det endelig blevet dagen, hvor Onkel Reje skal føde - en dag der falder sammen med at Foreningen for Danske Børnehadere holder generalforsamling inde hos naboerne Didrik og Skidrik. Men tingene udvikler sig ikke helt som planlagt, da Skidrik bestemmer sig for, at Didrik skal snige sig op til vandværket og forgifte vandet i hele Danmark. Så kan de nemlig endelig få tilintetgjort Onkel Reje og blive formænd for børnehaderne.

14:00  

Motor Mille og uniformerne - Helikopterredder (2)
Motor Mille og uniformerne - Helikopterredder (2) Motor Mille vil gerne hjælpe andre. I dette afsnit bliver hun hejst flere meter ned i havet fra en helikopter for at redde en, der er ved at drukne. Men inden da, skal hun lære alt om, hvordan en helikopter fungerer, og hvilke tegn man bruger for at blive hejst op og ned. Det skal vise sig at være sværere, end man lige tror.

14:15  

Sprinter Galore III - Dåb (8)
Sprinter Galore III - Dåb (8) Lillesøster skal døbes, og familien har styr på alt til barnedåben - lige bortset fra navnet, for hvad skal hun hedde? Sprinter er heller aldrig blevet døbt, siger han, men det kan Magnus da bare ordne - de låner bare lige lillesøsters dåbskjole og en haveslange. Det kan der vel ikke ske noget ved ... ?

14:30  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

14:50  

Gilbert Syltespire
Gilbert Syltespire Uglerne flyver + Flopsi-Hopsi dansen

DR1

15:15  

Fader Brown IX (3:10)
Fader Brown IX (3:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) En barnemorder bliver myrdet. For at opklare sagen, må Fader Brown må dykke ned i fortiden og rippe op i gamle sår.

15:15  

Fader Brown IX (1:10)
Fader Brown IX (1:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Goodfellow er vidne til, at Mallory retter en falsk anklage mod en uskyldig mand. Og så beder Goodfellow Fader Brown om hjælp.

16:00  

Familien Löwander III (3:8)
Familien Löwander III (3:8) Svensk dramaserie fra 2019. (Vår tid är nu) Calle er blevet køkkenchef på Ninas natklub og forsøger at udvikle menuen sammen med Carmen. Ester og Mirko gør et nyt forsøg på at sætte en stopper for natklubben. John og venstreslænget finder en ulovlig måde at finansiere deres foretagende på. John får mistanke om, at Uno er infiltratør. Og pressen får nys om, at Maggan har besøgt en illegal klub.

17:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

DR2

15:30  

Historiequizzen: Hjerl Hede (3:8)
Historiequizzen: Hjerl Hede (3:8) Historiequizzen er trukket i den danske bondes træsko, når vi i aften quizzer fra Frilandsmuseet Hjerl Hede. Adrian Hughes trækker deltagerne igennem bondekulturens historie i en quiz om smørkærning, stavnsbånd og skoledisciplin. Aftenens deltagere er: Trine Halle, Christian Donatzky, Hanne Fabricius og Kåre Johannessen.

16:00  

Historiequizzen: Synagogen (4:8)
Historiequizzen: Synagogen (4:8) Adrian Hughes quizzer i aften fra synagogen i København, hvor det skal handle om jødernes historie i Danmark. Deltagerne skal bl.a. gætte, hvad "parykstriden" er for noget, og hvad der blev af synagogens toraruller under besættelsen. Deltagerne er: Christian Donatzky, Kåre Johannessen, Jakob Danneskiold-Samsøe og Hanne Fabricius.

16:30  

Verdens smukkeste togrejser
Verdens smukkeste togrejser Britisk dokumentarserie fra 2021. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra Colombo til Ella. Denne gang tøffer vi ud på en betagende rejse på en af verdens bedst bevarede victorianske jernbaner. En rejse, der fører os gennem bjerge, forbi store vandfald og endeløse temarker - og det ingeniørmæssige vidunder: jernbanebroen Nine Arch Bridge. På vejen møder vi de mennesker, der bor og arbejder langs jernbanen.

17:15  

Verdens smukkeste togrejser
Verdens smukkeste togrejser Britisk dokumentarserie fra 2021. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra Nîmes til den udslukte vulkan Puy-de-Dôme. Denne gang drager vi ud på et fransk jernbaneeventyr på La ligne des Cévennes. En rejse, der tager os gennem tre historiske viadukter, frugtbare sletter og vinmarker, høje bjergtoppe og dybt ned under jorden. På vejen møder vi de folk, som bor og arbejder langs denne meget specielle toglinje.

TVR

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:25  

Hey Duggee (45)
Hey Duggee (45)

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

16:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

16:25  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Redningsaktion på det tvistede taffelbjerg + Vovserne redder en nysende Chase

16:55  

Venner eller uvenner (2:6)
Venner eller uvenner (2:6) Frøen Frølle er flyttet ind på Oskars Ipad, og det er han træt af, for så han kan ikke få Minecraft. Men måske de begge alligevel kan få noget godt ud af, at Frølle nu bor der? Desværre gør Frølle noget, der sætter deres nye venskab på en gevaldig prøve.

17:10  

Luk op Luk i - REGLER
Luk op Luk i - REGLER Jakob og Thomas får besøg af Greven af Ramaschakenborg. Jakob har forberedt alt, for det hele skal være helt perfekt. Thomas har til gengæld glemt alt om besøget, og vil hellere holde 'morgenkåbedag'. Thomas synes, det er åndsvagt, at der er regler for, hvad for noget tøj man skal have på, og hvordan man skal spise sin mad, bare fordi der kommer gæster. Da Greven ankommer, bliver det alligevel svært for Jakob at følge alle de regler, han har forsøgt at lære Thomas.

17:30  

Alfred danser ballet (6)
Alfred danser ballet (6) Hvert år skal man til eksamen, hvor dommerne bestemmer om man må fortsætte på balletskolen. Derfor skal Alfred træne hårdt, men hans lillebror ødelægger træningen. Mon han når at blive god nok?

17:40  

Oda Omvendt II (9)
Oda Omvendt II (9) Oda Omvendt er blevet frosset i tiden og står ubevægelig i sin campinghoppebold. Balder hurtig-zapper Emils far, så alt går lynende hurtigt. Emil og Stine har en legeaftale og vil hente hjælp hos Oda Omvendt, men opdager, at hun er frosset fast i tiden. De to venner hjælper heldigvis Oda til at blive sig selv igen. Men så kommer Amalie fra Allerhøjeste Sted til børnehaven med en ny regel, der er værre end nogensinde - og nu ser det sort ud for børn og voksne i den lille by!

17:50  

Oda Omvendt II (10)
Oda Omvendt II (10) Balder og Amalie fra Allerhøjeste sted har lavet børnehaven om til en skole. Fra nu af skal alle børn direkte fra vuggestue og i skole. Men børnene gør oprør og går til Oda Omvendt efter hjælp. Oda reparerer sin zapper, mens Balder stjæler sin hurtigzapper tilbage. Da Oda vil lave en tidslomme til Balder zapper de to hinanden samtidig, og så sker der noget virkelig mærkeligt... Kan Oda Omvendt og børnene mon nå at redde børnehaven fra Balder og Amalie fra Allerhøjeste Sted?

DR1

18:00  

AntikQuizzen
AntikQuizzen I AntikQuizzen dyster tre danskere på viden og priser på alt fra sjove eller sjældne loppefund til klassiske designmøbler og kostbare antikviteter. Aftenens tre antikentusiaster Martin, Søs og Lasse har hver taget en ting med, som indgår i konkurrencen. Og så skal deltagerne gætte navnet på et vaskeægte design-ikon - udelukkende ved at mærke på det. Aftenens vinder dyster om den samlede sejr i ugens finale. Vært: Louise Sloth Ekspert: Kasper Nielsen

18:00  

AntikQuizzen
AntikQuizzen I AntikQuizzen dyster tre danskere på viden og priser på alt fra sjove eller sjældne loppefund til klassiske designmøbler og kostbare antikviteter. Aftenens tre antikentusiaster Per, Henriette og Susanne har hver taget en ting med, som indgår i konkurrencen. Og så bliver deltagerne sat på noget af en opgave, når de, ud fra nogle få skår, skal gætte hvilken antikvitet, der er gået i stykker. Aftenens vinder får lov at dyste om den samlede sejr i ugens finale. Vært: Louise Sloth Ekspert: Kasper Nielsen

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Kongeskibet - I dronningens tjeneste (2:4)
Kongeskibet - I dronningens tjeneste (2:4) Basisuddannelsen afsluttes med en udfordrende stroppetur, hvor Laura skal overvinde sin vandskræk. Endelig går de værnepligtige ombord på kongeskibet Dannebrog, hvor Asgers fødselsdag bliver fejret og Sebastian fantaserer om muligheden for at chitchatte med dronningen. Praktisk sømandskab indøves ned til mindste detalje, og både besætningen og dronningen ser især frem til togtet mod Færøerne og Grønland.

20:30  

Flugten fra Ukraine - Annekset
Flugten fra Ukraine - Annekset De regnede med, at det blot varede et par dage, men Lars og hans kone Maria har nu i ugevis givet husly og forplejning til en ukrainsk familie, som de har installeret i et anneks i baghaven. Presset vokser med sprogbarrierer, dansk bureaukrati og en luftalarm fra Ukraine der kommer helt ind i dagligstuen. Danske Nikolaj har fået sin ukrainske familie i sikkerhed i et sommerhus på Sjælland. Men hvordan skal det gå, når krigens gru banker på via tv-skærme, opkaldene er bekymrende hjemme fra Kyiv, og de to døtre savner deres veninder og skolegang?

DR2

18:00  

Historiequizzen: Jernbanemuseet (5:8)
Historiequizzen: Jernbanemuseet (5:8) Adrian Hughes og hans fire vovemodige deltagere skal igennem den danske jernbanehistorie, når der i aften quizzes fra Jernbanemuseet i Odense. Gæt selv med, når de fire eksperter skal finde ud af, om der mon var barbersalon eller Michelin-kok på mellemkrigstidens luksusvogne. Deltagerne er i aften: Trine Halle, Christian Donatzky, Hanne Fabricius og Kåre Johannessen.

18:30  

Historiequizzen: Gammel Estrup (6:8)
Historiequizzen: Gammel Estrup (6:8) Adrian Hughes er vært, når der i aften historiequizzes om den danske landadels storhed og fald fra Herregårdsmuseet Gammel Estrup på Djursland. Deltagerne Trine Halle, Christian Donatzky, Hanne Fabricius og Kåre Johannessen skal med fez og cigar en tur i herreværelset, og får også lov at se værten til hest.

19:00  

Rejsen til Slagmarken: Verdun
Rejsen til Slagmarken: Verdun I 2016 var det 100 år siden, at to af de største og drabeligste slag blev udkæmpet i 1. verdenskrig. Danmark deltog ikke i krigen, men på trods af det døde der alligevel mange tusinde danske soldater i kamp på begge sider af fronten. I to programmer rejser de to historikere Kåre Johannesen og Cecilie Nielsen i de danske soldaters fodspor og fortæller historien om slagene. I første program går turen til Verdun, det første af de to grufulde og voldsomme slag, der begge var fuldstændig afgørende for hvordan 1. verdenskrig endte...

19:30  

Verdenskrigens danske skygger (2:4) - Ud af asken
Verdenskrigens danske skygger (2:4) - Ud af asken Efter krigen er intet som før. Jo Jacobsen er brudt ud af sit ægteskab. Marie Nielsen sidder i fængsel og Fritz Clausen vender hjem fra 2 år i russisk fangelejr til en ny national kamp om Danmarks grænser.

20:00  

Virkelighedens retsmedicinere (2:3) - Drabet på en teenager
Virkelighedens retsmedicinere (2:3) - Drabet på en teenager Britisk dokumentarserie fra 2021. (Forensics: The Real CSI) En dråbe blod, fingeraftryk eller mærker efterladt på et lig. Fund, som alle har afgørende betydning i kriminalsager. Her følger vi et hold af efterforskere, eksperter i ballistik og retsmedicinske patologer, når de forsøger at stykke tekniske spor sammen og identificere de ukendte mordere, der har stukket en 15-årig dreng ihjel i en park.

TVR

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:05  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

18:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:42  

John Dillermand (1)
John Dillermand (1) John bruger dilleren som hundesnor, og pludselig er hundeluftning det nemmeste i hele verden. Men da alle naboerne pludselig også vil have John til at lufte deres hunde, bliver det hele for meget. En kat kommer på tværs og John mister alle hundene til stor forargelse for ejerne. John må vise sit værd, og med dilleren indfanger han til sidst alle hundene, og redder dagen.

18:43  

John Dillermand (2)
John Dillermand (2) Tænk hvis du havde verdens længste diller! Det har John. Den får ham tit i problemer og det kan blive rigtig pinligt, men når han står ved at han er anderledes, så kan han redde børn, babyer og biler og sågar hejse flaget - med dilleren. Faktisk kan han redde hele verden, hvis han bare får lov.

18:45  

100% Ulv
100% Ulv

19:10  

Wild Kratts
Wild Kratts

19:35  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:25  

Vold og kontrol bag sløret (1:2)
Vold og kontrol bag sløret (1:2) Foreningen "Søstre mod vold og kontrol" er helt nystartet og kontroversiel. De vil hjælpe andre kvinder ud af negativ social kontrol. Nu forsøger de at uddanne de frivillige til at støtte kvinderne, der ofte udsættes for både krav og trusler. Kefa bliver kontaktet af "Sarah", hvis ex-mand nægter hende islamisk skilsmisse, med mindre hun betaler et større pengebeløb.

21:25  

Ulfs store finale
Ulfs store finale Kom bag masken hos en af de allerstørste. Ulf Pilgaard har haft kæmpe betydning for dansk teater, film og tv. Nu nærmer karrieren sig sin afslutning, og dokumentaren følger Ulf Pilgaard under den sidste sæson i Cirkusrevyen. Livet på scenen har givet ham mange store oplevelser - men det har også haft sin pris.

22:25  

Grace: Dødflot
Grace: Dødflot Britisk krimi efter roman af Peter James. (Grace) En tidligere skolelærer findes død under mystiske omstændigheder. Kriminalkommissær Roy Grace tvivler på, at det er en overdosis, som først antaget. Da endnu en mordsag dukker op, kastes Grace og kollegaen Branson ud på dybt vand. Graces utraditionelle arbejdsmetoder har tidligere givet ham problemer. Tiden løber, og Grace får svært ved at overbevise sine chefer om, at en forrykt, sadistisk seriemorder muligvis er på spil.

23:55  

Gift ved første blik USA V (5:19)
Gift ved første blik USA V (5:19) Kærlighedseksperiment fra 2017. Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik'. Ashley betror Anthony sit store ønske om at får børn, jo før, jo bedre. Trods den hede bryllupsnat begynder Danielle at sætte spørgsmålstegn ved Codys mandighed, mens Nate og Sheila overvejer at fuldbyrde deres ægteskab.

DR2

21:00  

The Trials of Cate McCall
The Trials of Cate McCall Amerikansk thriller fra 2013. Cate McCall var engang en succesfuld advokat. Nu er hun på afvænning og har mistet forældremyndigheden over sin datter. En sag om en kvinde, der er dømt for mordet på sin mand, giver Cate modet til at kæmpe for retfærdighed tilbage. Medvirkende: Kate Beckinsale, Nick Nolte, James Cromwell m.fl. Instruktion: Karen Moncrieff.

23:00  

Drabet på Per Vålnes (1:5)
Drabet på Per Vålnes (1:5) Norsk dokumentarserie fra 2021. (Vålnes-saken) I 2011 forsvinder familiefaren Per Vålnes sporløst midt om vinteren efter sin egen 50 års-fødselsdagsfest. Hans bil bliver fundet forladt et øde sted, og politiet iværksætter en stor eftersøgningsaktion. Men hans familie og venner fornemmer, at der er noget, der ikke stemmer. Er Per blevet dræbt?

23:45  

Hitlers danske soldater II (2:4)
Hitlers danske soldater II (2:4) Dansk dokumentar fra 2022 Hvorfor har man i Danmark ikke set retssager mod tidligere nazister, som man de seneste ti år har set i Tyskland? Martin og historiker Dennis Larsen har som de eneste danskere fået lov at overvære retssagen mod en 100-årig tidligere kz-vagt i Tyskland. De har fundet en dansk vinkel på retssagen: Mere end 30 danskere gjorde tjeneste i lejren på samme tid som den 100-årige.

TVR
DR1

00:50  

Taggart: Snærende bånd
Taggart: Snærende bånd Skotsk krimiserie fra 2004. (Taggart: The Ties That Bind) En bilist findes død i floden Clyde. Men stik mod politiets forventninger er han ikke druknet - han var nemlig død, allerede inden bilen ramte vandet. En sag for Taggart-holdet, der må klare sig uden Matt Burke. For da Burke vender tilbage til stationen, venter der ham en ubehagelig overraskelse. Han er blevet suspenderet efter at være blevet beskyldt for at have optrådt utilbørligt. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Patrick Harkins.

02:05  

Fader Brown VIII (9:10)
Fader Brown VIII (9:10) Engelsk krimiserie fra 2020. (Father Brown) En sladderjournalist bliver myrdet efter at have truet med at bringe et modehus' hemmeligheder frem i lyset.

02:55  

Nak & Æd - en impala i Zambia (6:10)
Nak & Æd - en impala i Zambia (6:10) Sæson 8 (2017). Jørgen og Nikolaj er taget til Zambia. Her skal de prøve at finde og nedlægge en impala i den gigantiske Luangwadal. Dalen er grøn og frodig, og en impala hopper langt og højt, så de to venner skal holde øjnene på stilke og være fuldstændig stille, hvis det skal lykkes at få øje på dyret og snige sig på skudhold. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

03:40  

Hammerslag 2018 (11)
Hammerslag 2018 (11) Hammerslag slår i aften dørene op til tre boliger i Østjylland, der allesammen på den ene eller anden måde appellerer til førstegangskøberne. Vi starter med en charmerende gammel lejlighed, der ligger lige i hjertet af et af Aarhus' mest populære kvarterer, nemlig Frederiksbjerg. Området er et sandt mekka af alt det, førstegangskøberen elsker ved at bo i byen. Derefter står den på klassisk rækkehus i et forstadskvarter til Aarhus, og vi slutter af med en arkitekttegnet familievilla i satellitbyen Hornslet, der ligger en kort køretur fra Smilets By. Vært: Christian Degn

03:45  

Hammerslag 2018 (12)
Hammerslag 2018 (12) I aften i Hammerslag skal hold Øst og Vest gætte priser på boliger i det eksklusive Trekantområde. Vi starter på Strandvejen i Bredballe ved Vejle med en villa, der har det vildeste vue over den naturskønne fjord. Bagefter står den på nybyg på Vejles havnepromenade, og så slutter vi af med en klassisk patriciervilla i Strib ved Middelfart med eksklusiv udsigt til begge Lillebæltsbroer. Vært: Christian Degn

DR2

00:15  

For hundrede år siden - I storbyens favn
For hundrede år siden - I storbyens favn Dansk historieserie fra 2018 I 1918 er danskerne angrebet af forlystelsessyge. På trods - eller på grund - af tidens store begivenheder og alvor er der voldsom gang i gaderne i de danske byer. Antallet af beværtninger og dansesteder mangedobles. Nye kæmpebiografer og sportsklubber skyder op overalt, magasinpressen har kronede dage og den 8 timers arbejdsdag er lige rundt om hjørnet. Der er mærkbart mere fritid end for tyve år siden. Og det er ikke kun gullaschbaronerne, der fylder biograf- og revysalene ud, men også de jævne danskere. Samtidig er teknologien for alvor ved at ændre hverdagen. Cykler, biler, eldrevne sporvogne, flyvemaskiner øger tempoet, og moderne togstationer som Nørreport i København åbner. Vært: Liv Thomsen. Sendt første gang 14.11.2018

01:00  

Vilde ekspeditioner til det ukendte II (6:6)
Vilde ekspeditioner til det ukendte II (6:6) Britisk dokumentarserie fra 2021. (Expedition with Steve Backshall) Steve rejser med sine eksperthold til nogle af de fjerneste afkroge af verden for at udforske dyrebare og ukendte naturområder. I Saudi-Arabien følger han i fodsporene på Dedan-kongeriget, der eksisterede for 2500 år siden. I Gabon prøver han at finde en gruppe gorillaer, som har lært at stole på mennesker. I Mexicos Cortezhav dykker han med truede djævlerokker. Og i Kamtjatka opdager han brune bjørne, der holder festmiddag.

TVR

01:35  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, VAERLOESE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0527163024