Værløse
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: mandag d. 7. december 2020

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: mandag d. 7. december 2020

DR1

00:10  

Taggart: Slangereder (3:3)
Taggart: Slangereder (3:3) Efter adskillige tragiske dødsfald strammes nettet om morderen, da det lykkes professor Huttons assistent at rekonstruere det andet kranium. Sporet fører igen til laboratoriet, og det bliver den klodsede og stammende stik-i-rend dreng Dennis, der uafvidende kommer til at lægge den sidste brik i puslespillet på den uhyggelige sag. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. McVitie: Iain Anders. Instruktion. Graham Theakston.

01:00  

Til undsætning (27:48)
Til undsætning (27:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

01:45  

Mistænkt 7: Sidste akt (1:2)
Mistænkt 7: Sidste akt (1:2) I 35 år har den kompromisløse politikvinde Jane Tennison sat karrieren over privatlivet. Nu er omkostningerne for alvor begyndt at vise sig. Jane kæmper med alkoholisme, ensomhed og angsten for at miste sin syge far. Da en 14-årig pige forsvinder, er det en sag for Jane. Men selv om hun prøver at holde job og privatliv adskilt, bliver det klart for alle, at hun er begyndt at kigge lidt for dybt i flasken. Er sidste akt allerede ved at være ovre for Jane Tennison? Helen Mirren er tilbage i sin glansrolle i absolut sidste ombæring af den skelsættende krimiserie. Medvirkende: Helen Mirren m.fl.

03:20  

Bonderøven 2009 (13)
Bonderøven 2009 (13) Bonderøven er tilbage med helt nye afsnit fra livet på Kastaniegården. Frank fylder 25 år, så alle naboer er inviteret til fødselsdag og kartoffelhøst. Der skal også laves et nyt hus til gederne. Theresa har travlt med den lille nye bonderøv. Sendt først gang 08.11.09

03:50  

Hammerslag - Ikonisk arkitektur
Hammerslag - Ikonisk arkitektur Dansk arkitektur er kendt verden over, og nogle bygninger er så ikoniske, at de ligefrem bliver vartegn for de byer, de repræsenterer. Banen er igen kridtet op, når Lena Dahlgaard og Christian Torp dyster mod Lars Lyng og Kristine Virén om at finde den rigtige pris. Vi skal først til Aarhus' nye bydel Aarhus Ø, hvor vi skal se et byggeri tegnet af en af Danmarks nok mest kendte arkitekter, Bjarke Ingels. Derefter skal vi se endnu et ikonisk vartegn, når vi tager videre til Bølgen i Vejle, hvor vi skal se en penthouselejlighed i millionklassen.

04:20  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:15  

AnneMad i Spanien (6:8)
AnneMad i Spanien (6:8) Anne Hjernøe har slået sig ned i et hus på landet i de andalusiske bjerge, hvor hun laver mad med de sublime spanske råvarer. Uden for huset i bjergene kommer hver dag en hyrde forbi med sine mange geder. Anne følger efter dem og ender hos en lille osteproducent i det naturskønne område omkring Comares. Anne ser med når ostene produceres og køber oste med hjem, hvor hun laver retter, hvor i der indgår ost og tilbehør til de forskellige typer spanske oste. Sendt første gang 13.06.10

05:40  

Snowhow - Den nordiske vinter eps.1-8
Snowhow - Den nordiske vinter eps.1-8 Vinteren kan man stole på. Så længe der har boet mennesker her i Norden, er vinteren hvert år kommet tilbage. Nogle gange stille og smukt. Andre gange voldsomt. Den kan give metervis af sne, og temperaturer ned mod 50 frostgrader. Men den kan også være mild og våd og blæsende. Vi, der bor her, har samlet os en særlig "snowhow". Vi har lært at leve med vinteren, og vi ved, at den nogle gange kan være livsfarlig.

06:20  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

06:25  

Det Politiske Talkshow
Det Politiske Talkshow Programmet, der går bag om de vigtigste politiske begivenheder fra ugen, der er gået. Johannes Langkilde inviterer tre hovedpersoner fra Christiansborg indenfor og taler med dem om ugens udfordringer, sejre og nederlag og tager os med helt ind i maskinrummet. Det er politisk fyraften med god stemning og tid til det personlige, reflekterede svar.

07:01  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:45  

Det forurenede Pennsylvania
Det forurenede Pennsylvania Den amerikanske komiker, W. Kamau Bell, besøger Philadelphia og Chester i Pennsylvania for at undersøge, hvordan forurening i generationer har udsat indbyggerne for sundhedsfare. Og så besøger han en forbrændingsanstalt for at se, om det er muligt for en virksomhed, der udnytter affald, at være en god nabo.

01:25  

Deadline
Deadline

02:00  

Deadline
Deadline

02:30  

Deadline
Deadline

03:05  

Deadline
Deadline

03:40  

Deadline
Deadline

04:10  

Deadline
Deadline

04:45  

Deadline
Deadline

05:15  

Deadline
Deadline

05:50  

Deadline
Deadline

06:20  

Deadline
Deadline

06:55  

Deadline
Deadline

07:25  

Deadline
Deadline

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR 2
Morgenandagten på DR 2 Morgenandagten direkte fra Københavns Domkirke.

08:30  

Sådan narrer du døden - Ungdommens kilde
Sådan narrer du døden - Ungdommens kilde Ungdommen er muligvis spildt på de unge, men heldigvis kan man som halvgammel købe den tilbage. Eller kan man? Mennesker forsøger alt fra ansigtsløftninger til kunstig hud lavet af silicone for at bevare et ungdommeligt udseende. Der findes et hav af metoder på markedet, men meget få beviser på, at de faktisk virker. Tim Caulfield dykker ned i den fascinerende og fuldstændig uregulerede anti-aging industri.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Pingu (1)
Pingu (1)

05:10  

Masha og Bjørnen (12)
Masha og Bjørnen (12) Bytte-roller-dag

05:15  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (7)
Rosa fra Rouladegade III (7) Frida har en storesøster, der hedder Cille. Cille er ti år ældre end Frida, og de har ikke den samme mor, så ofte bor de forskellige steder. Og Frida savner ofte Cille frygteligt meget. Derfor vil Frida sammen med Rosa bage en overraskelseskage til Cille. Men først skal de udspionere Cille, for Cilles værelse er fyldt med spændende tøj og sminke. Og de skal være meget stille, for det viser sig, at Cille er hjemme samtidig.

06:00  

Ernest & Celestine (7)
Ernest & Celestine (7)

06:10  

Superhelten Sprinter Galore (23)
Superhelten Sprinter Galore (23)

06:15  

Bamselægen - Lungebetændelse og sondemad (14)
Bamselægen - Lungebetændelse og sondemad (14) Barbaras bamse Isabella har fået lungebetændelse. Fordi den er svækket i forvejen, bliver den mere syg af lungebetændelse end almindelige bamser, og kan ikke bare få medicin og komme hjem. Sandra og Barbara sætter en lille måler på bamsens finger for at se, hvor meget ilt bamsen Isabella har i blodet, og det ser ikke helt godt ud. Derfor får bamsen en iltbrille på, og Sandra og Barbara beslutter sig for at indlægge bamsen. Da bamsen Isabella er svag og afkræftet hjælper Sandra og Barbara med at give sondemad, så den hurtigt kan blive rask igen.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:45  

Simon
Simon

06:50  

Gurli Gris II (48)
Gurli Gris II (48) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

06:55  

Gurli Gris II (49)
Gurli Gris II (49) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:00  

Ramajetternes Jul (7:24)
Ramajetternes Jul (7:24) Sus og Flummer vil tvinge Finn Falk til at fortælle, hvorfor han ødelægger julepynten, og hvor han har gemt julemandens computer. Men Selma sender Sus og Øvst på endnu en lang rejse i jagten på den mystiske K. Rampus.

07:15  

Albi
Albi

07:20  

Albi
Albi Albi vil telefonere

07:25  

Paw Patrol (9)
Paw Patrol (9) Vovserne redder hundekiks + Vovserne får et lift

07:45  

Oda Omvendt (6)
Oda Omvendt (6) Kirsten har selv smurt sin madpakke. Men risengrød med Nutella og ristede løg er ikke sagen set med Balders øjne. På Sort Stue må man kun have rugbrødsmadder med. Kirstens mor føler sig skidt tilpas, fordi Balder i løbet af natten har stjålet hendes - og alle de andre forældres - fantasi. Hvad mon der sker, når Oda Omvendt zapper nogen, der slet ingen fantasi har?

08:00  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

08:25  

Onkel Rejes Heavyband (6)
Onkel Rejes Heavyband (6) Onkel Reje har hørt, at alle rigtige heavybands er satanister, så det skal bandet også være, hvis de skal vinde Heavy-MGP. Så turen går til Av For Satan-kirken, men indvielsesritualet er ikke lige Onkel Rejes kop the - slet ikke når der indgår en ostemad.

08:40  

Vilde vidunderlige dyr: Hare-boksekamp
Vilde vidunderlige dyr: Hare-boksekamp En hun-hare vil finde den helt rigtige han-hare, at få harekillinger med. Men først skal han-harerne klare hendes tre prøver: Rovdyrs-udkig, boksekamp og hurtigløb. Hvem mon klarer prøverne?

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (3)
Vidundervovsen Vaffel (3) Farvel, Vaffel?

 
DR1

09:05  

Morgensang med Kaya og Ole
Morgensang med Kaya og Ole Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

09:20  

Stillehavet - verdens vildeste hav (2:3)
Stillehavet - verdens vildeste hav (2:3) Dyrene i Stillehavet parrer sig og opfostrer deres unger - på både velkendte og gådefulde måder. Det vigtigste er at sikre artens overlevelse. Nogle dyr er monogame. Andre arter bytter kønsroller, og for nogle betyder parring en lang dans med døden. Dyk med ned i det blå dyb, når vi undersøger, hvordan dyrene i Stillehavet formerer sig.

10:30  

Antikkrejlerne XX (4:25)
Antikkrejlerne XX (4:25) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på auktion. Hvem får det største overskud?

11:15  

Antikkrejlerne XX (5:25)
Antikkrejlerne XX (5:25) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på auktion. Hvem får det største overskud?

DR2

09:15  

James Camerons historie om science fiction (1:6)
James Camerons historie om science fiction (1:6) Det store underliggende spørgsmål i al science fiction har altid været, hvorvidt vi er alene i universet. Her funderer bl.a. Steven Spilberg, Ridley Scott og Sigourney Weaver over spørgsmålet: Hvad kan aliens fortæller os om os selv?

09:55  

James Camerons historie om science fiction (2:6)
James Camerons historie om science fiction (2:6) Hvordan forestiller science fiction-forfatterne sig, hvad der venter i det ydre rum, og hvordan vil eventuelle opdagelser påvirke os? George Lucas, Zoe Saldana, Jeff Goldblum og andre deler deres tanker og teorier.

10:35  

Seriemorderen Joanne Dennehy
Seriemorderen Joanne Dennehy Hun er den farligste kvinde i et britisk fængsel. I fjorten dage i 2013 gik Joanne Dennehy amok - og myrdede tre mænd og prøvede at slå to til ihjel. Hvordan blev en pige fra et godt hjem - en af Storbritanniens mest berygtede og koldblodige seriemordere? Her fortæller familie, mordofrenes nærmeste og gamle venner om Joannes fortid, og hvad der fik hende til at ville styre og myrde mænd.

11:25  

Kampen om livet - hvornår kommer den næste pest?
Kampen om livet - hvornår kommer den næste pest? Smitsomme sygdomme er en del af livet, så hvornår rammer den næste trussel? Biostatistiker og vært Jo Røislien rejser til Kasakhstan på jagt efter den bakterie, der var årsag til pesten, og står på hovedet i kloaksystemet for at beregne antibiotikarestistens og demonstrerer, hvordan vaccination er et spørgsmål om simpel matematik.

11:55  

Smag på Cajun Mardi Gras med Anthony Bourdain
Smag på Cajun Mardi Gras med Anthony Bourdain Kokken Anthony Bourdain fejrer Mardi Gras i Louisiana. Regionens traditioner stammer helt tilbage fra middelalderen, og han fordyber sig i de lokale skikke. Iført maske og et frynset kostume slentrer han rundt i byens gader, inden han sætter tænderne i flæskesvær og svin- og rispølse.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (7)
Flaskepost fra Stillehavet II (7) Det er ikke det bare sjov at sejle igennem store bølger over store have. Hvordan er det at blive søsyg? Nogen på båden må tage en vigtig beslutning. Vi sejler videre mod Tikopia

09:20  

Min lille hund Mester (3)
Min lille hund Mester (3) Det er blevet efterår, det regner og er koldt udenfor, så Thomas holder sig helst inden døre. Men Mester derimod elsker at lege rundt i de nyfaldne brune blade og kan ikke forstå hvorfor Thomas ikke vil leje med. Mester sjasker ind i huset med våde og beskidte poter, og synes ikke at Thomas forstår sig på dyr. Men mennesker har altid fortalt historier om dyr siger Thomas, og så fortæller han Mester historien om aben og skildpadden.

09:27  

Hunden Ib - hjælper en and
Hunden Ib - hjælper en and

09:30  

Sprinter Galore (3)
Sprinter Galore (3) Magnus forældre skal i byen på deres bryllupsdag, men de har ingen til at passe Magnus mens de er væk. Heldigvis træder Sprinter til og siger at han da sagtens kan passe Magnus og så ender de to med at være alene hjemme. Men hvad er det lige man skal når man er barnepige og hvad sker der, hvis man larmer så meget at Heino kommer på uanmeldt besøg?

09:45  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så synger Hr. Skæg en sang om sin første skoledag.

10:10  

Ramasjang yoga med Motor Mille (6)
Ramasjang yoga med Motor Mille (6) Hvordan ville det lyde, hvis en humlebi fløj rundt i din krop? Lav sjove yoga-øvelser med Motor Mille. Denne gang skal du også prøve at vugge et kæledyr og gemme ting på ryggen.

10:20  

Junglebogen (47)
Junglebogen (47)

10:30  

Pax' jordiske eventyr II (1:10)
Pax' jordiske eventyr II (1:10) Ombord på Pax' rumskib er Den sure dame sporløst forsvundet. Maden forsvinder også hurtigt, og Pax bliver tvunget til at begive sig ud på dame-jagt. Desuden møder Pax sit livs kærlighed.

10:45  

Vilde venner II (4)
Vilde venner II (4) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Hektor og Elsa, der har vagten i klubhuset. De skal sætte nye redekasser op til hasselmusen i skoven og indrette et fint bur til et par hjemløse ildere. Og så kommer de Vilde Venner på en spændende opgave i en mørk kælder.

11:05  

Hey Duggee
Hey Duggee

11:10  

Hey Duggee
Hey Duggee

11:20  

Skæg med bogstaver - P
Skæg med bogstaver - P Afsnit P I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant P, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en paryk i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med P.

11:45  

Min mosters historier - Vind i sejlene
Min mosters historier - Vind i sejlene Theodor og Lola skal sætte skibets store sejl. Men det er svært at komme nogen steder uden vind. Lola fortæller historien om Klabautermanden, som bor på ethvert skib. Hvis man fløjter, laver Klabautermanden et mægtigt blæsevejr- og så er der vind i sejlene!

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at vi kan mærke lyde? Kristian og Katrine undersøger, hvad vores krop kan og besøger en elefant med kæmpe ører og dagens hemmelige dyr. Se med og find ud af om det lykkes elefanten Sigurd Superører at redde sin bedste ven ud i naturen.

DR1

12:00  

TV AVISEN 12:00
TV AVISEN 12:00

12:10  

Bonderøven 2009 (14)
Bonderøven 2009 (14) Frank er en af de få vaskeægte bonderøve i Danmark - og han er stolt af det! Det er ved at blive efterår på Djursland og Frank laver en kartoffelkule og tærsker hestebønner. Og så skal han i lære som bødker. Frank tager til Den Gamle By i Århus for at lave en egetræstønde. Sendt første gang 15.11.09

12:40  

Nak & Æd - en rusahjort i Mauritius (5:8)
Nak & Æd - en rusahjort i Mauritius (5:8) I Mauritius lever mange tusinde rusahjorte i store indhegninger. Det er sådan en hjort Jørgen vil have i sigtekornet og Nikolaj i gryden. Udfordringen er blot, at Mauritius er kuperet, fugtig og varm. Alle kræfter skal derfor findes frem, når menuen skal sammensættes. Både under jagten på rusahjorten og bagefter, når der skal gås på rov i det ugæstfrie terræn.

13:40  

Maden flytter ind (1:4)
Maden flytter ind (1:4) To kyllinger flytter ind hos en familie i Hillerød, mens en familie i Tønder kan byde to kalve velkomne. Besøget på et konventionelt og økologisk kyllingelandbrug giver anledning til diskussion mellem far og mor, og i Tønder bliver familien klogere på hvordan kvæg påvirker vores miljø. Efter tre uger er dagen kommet, hvor familien i Hillerød skal tage den svære beslutning: slagt kyllingerne eller stop med at spise kød.

14:40  

Danmarks bedste portrætmaler (6:6)
Danmarks bedste portrætmaler (6:6) I finalen i Danmarks bedste portrætmaler kæmper de fire sidste talentfulde kunstnere om sejren, når de skal portrættere en stor dansk personlighed på bare fire timer. De tre dommere kunstkritiker Bente Scavenius, kunstner Simone Aaberg Kærn og gallerist Jesper Elg, har skyhøje forventninger til finalisterne, som gør deres allerbedste for at vise nye facetter af deres talent i håbet om at blive kåret til Danmarks bedste portrætmaler 2019.

DR2

12:35  

Smag på Kenya med Anthony Bourdain
Smag på Kenya med Anthony Bourdain Anthony Bourdain introducerer sin kollega komikeren W. Kamau Bell til de karakteristiske seværdigheder, smage og lyde i Kenya. En tur, der byder på krydret gedehovedsuppe, boksning og fest i en af Nairobis kendte og spraglede matatu-busser.

13:30  

Kokketalenterne (1:6)
Kokketalenterne (1:6) Ti unge, uprøvede madtalenter skal konkurrere mod nogle af Europas førende restauranter. Men først skal Michelin-kokken Jason Atherton, på kun seks uger, træne dem op til at kunne tilberede mad på stjerneniveau. Første gang skal det spritnye kokke-team konkurrere i Puglia i det sydlige Italien. Spørgsmålet er: Kan Athertons talenter mestre de lokale retter - eller endda forbedre dem?

14:30  

Kokketalenterne (2:6)
Kokketalenterne (2:6) Efter en udfordrende start i Italien lander de unge kokketalenter i Bergen - en opgående stjerne på den skandinaviske madscene. Her bliver udfordringen at få greb om de lokale fødevareres rene, friske smag og forsøge at tage kampen op med af en af det norske køkkens nye stjerner Christopher Haatuft, og hans prisbelønnede restaurant.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne (4)
Ramajetterne (4) Så er den gal igen i Ramasjangs lufthavn! Flummer føler sig udenfor fællesskabet, fordi han gør tingene på sin egen måde, og ved bagagebåndet spærrer en stor kasse for hele kuffert-trafikken.

12:45  

Luk op Luk i - GLAD
Luk op Luk i - GLAD Hvorfor er Thomas så glad i dag? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være glad.

13:00  

Kika og Bob (25)
Kika og Bob (25) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:15  

Onkel Rejes Sørøvershow (2)
Onkel Rejes Sørøvershow (2) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Morgan, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens hår, så de kan få skatten fyldt af guldpenge af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen og se om Morgan og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

13:40  

Rod i Historien (7)
Rod i Historien (7) På Ramasjang Museet er der Rod i Historien. Museumsdirektøren mangler nemlig et gevær fra 1864 til sin udstilling om de moderne tider. Sigurd og Rune Sten forsøger at hjælpe direktøren, med at finde det han mangler mellem alle tingene oppe på loftet. Men når de det, så museet kan åbne til tiden?

13:55  

Morten Skildpadde II (3)
Morten Skildpadde II (3)

14:20  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:30  

Hørmehunden
Hørmehunden

14:45  

Ridderprinsessen Nella (31)
Ridderprinsessen Nella (31)

DR1

15:30  

Lewis: Gensyn med Oxford
Lewis: Gensyn med Oxford Fem år efter kriminalkommissær Morses død vender hans gamle assistent Lewis tilbage til Oxford efter at have været udstationeret i Caribien. Nu er Lewis selv blevet kommissær, og sammen med sin nye, yngre kollega James Hathaway får han til opgave at opklare drabet på en kvindelig studerende. Den hovedmistænkte er en ung mand, som før har været i konflikt med loven - i en sag, der blev efterforsket af en vis kriminalkommissær Morse... Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Bill Anderson.

17:05  

Fader Brown IV (5:10)
Fader Brown IV (5:10) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

17:50  

Spise med Price - Chokolade
Spise med Price - Chokolade "Chokolade" Alle chokoladeelskere anbefales på det kraftigste at se dette program . Der er nemlig chokolade med chokolade på i denne søde udgave af "Spise med Price", hvor brødrene laver mælkechokoladeis, chokoladekage, skildpadder, og en nyfortolkning af klassikeren Blomme i Madeira. Og så gøres der op med barndomstraumet om de hule påskeæg, når brødrene fylder næsten to kilo ganache i deres version af "kæmpepåskeægget der ikke skuffer".

DR2

15:30  

Vores gener - Historien bag videnskaben (1:4)
Vores gener - Historien bag videnskaben (1:4) Hvordan bliver vi til dem, vi er? Videnskaben befinder sig i en ny æra. En tid, hvor det er muligt at kontrollere og endda ændre gener, der ikke fungerer optimalt. Gennem fire afsnit udforsker vi historien om det menneskelige genom - fra opdagelsen af genet til CRISPR-teknologien. Vi møder patienter med sjældne gentiske sygdomme og læger, der forsøger at finde en kur mod dem - ofte i kapløb med tiden. Er der utilsigtende konsekvenser ved genmanipulation?

16:25  

Drømmen om USA (3:4): Handlet til sex
Drømmen om USA (3:4): Handlet til sex De er flygtet fra vold og død. Nu er Magda og hendes svoger nået til den amerikanske grænse. Hvordan skal de krydse den? Marias, en menneskerettighedsaktivist, hjælper migranter, der sidder fast ved grænsen, så de undgår at blive handlet. Mens Socil, forsøger at afsløre et sexhandelnetværk i den magtfulde kirke La Luz Del Mundo, hvor hun selv er blevet misbrugt af lederne.

17:15  

Eventyrlige jernbaner (1:6)
Eventyrlige jernbaner (1:6) Siden den kometagtige stigning af jernbanebyggerier i det 19. århundrede har jernbaner været på forkant med udviklingen i forhold til teknik og transport. Jernbaner har banet sig vej gennem høje bjerge, krydset rivende floder, trængt sig vej gennem det tætteste vildnis og durk gennem byens gader. De fleste byer er afhængige af tog for at kunne fungere, hvad enten de transporterer folk til og fra arbejde, bringer varer til markedet eller turister til de mest seværdige attraktioner.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris
Gurli Gris

15:15  

Gurli Gris
Gurli Gris

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:50  

Junglebogen (15)
Junglebogen (15)

16:00  

Junglebogen (16)
Junglebogen (16)

16:10  

Peter Pedal
Peter Pedal Står på ski + Som købmand

16:35  

Paddington
Paddington

16:45  

Paddington
Paddington

17:00  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis Julen står for døren, og det bliver fejret med julefis i hytten hos Onkel Reje og Brille med juleheavy og Luciaoptog i spøgelseskostumer. Onkel Reje har fået en ægte snydejulegave af Julemanden, og så får han besøg af Elliot, som skal hjælpe ham med at smadre et gammelt ur, som han engang har fået i julegave af Lille Lars fra Græsted - som selv engang har byttet sig til det for et fad og en bamse. Medvirkende: Mads Geertsen og Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

17:01  

Nissebanden (7)
Nissebanden (7) Pil søger efter en liflen for øret og går med Julius til børneforestillingen "Folk og røvere i Kardemomme by", men der sker noget mærkeligt med hendes pose. Manuskript: Hans Dal og Flemming Jensen. Instruktion: Per Pallesen.

17:25  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:30  

Sebastians Jul (7:24)
Sebastians Jul (7:24) Sne, masser af dyr og juletraditioner er det Sebastian bokser med, når han passer bondegården. Drillenissen er på spil, men Sebastian og musen Herkules skal nok sørge for en fantastisk jul for alle dyr på gården. I dag har hønsene fået lopper, så Sebastian putter pulver på hønsene og bruger en røgbombe til at få lopperne væk. Undervejs hypnotiserer han en høne til at sove. Indenfor laver Sebastian pandekager. Dyrene skal jo også mærke, at det er Jul!

17:45  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:50  

Motor Mille og Børnebanden (4)
Motor Mille og Børnebanden (4) På savværket ved siden af slottet vil den sure mand putte børnenes nattøj på Sankt Hans-hekse, som skal brændes. Medhjælperen Krejle holder vagt på sin motorcykel. Der skal lægges en snedig plan, hvis Motor Mille og Børnebanden skal få nattøjet tilbage.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:30  

Julefeber (7:24)
Julefeber (7:24) Bjørn skal have scannet sit ben og er bekymret for, om alle nu opdager, at han udgiver sig for at være Vincent. Gro er opsat på at hjælpe Far og får hjælp af sin nye ven Julemanden, der tager hende med til det mest julede sted, som hun kender. Frede og Bjørn kommer tættere på hinanden. Balletmesteren er vild med Fars gløggæbleskiver, men de er vist ikke for børn. Bjørn: Silas Cornelius Van Frede: Maria Szigethy Gro: Selma Sol í Dali Pape Hovedforfatter: Rune Schjøtt-Wieth Medforfatter: Mette Eike Neerlin Instruktør og forfatter: Natasha Arthy

20:00  

Mistænkt for livet
Mistænkt for livet På Fanø får tre unge familier deres tilværelse brutalt vendt på hovedet, da kommunen mistænker dem for at have begået overgreb mod deres børn. Mistanken er ubegrundet, men skaden er sket, og familierne trækkes nu gennem et forløb med børnesamtaler, politiafhøringer m.m. Er loven om beskyttelse af børn mod overgreb for vidtrækkende, eller er det bare prisen, nogen må betale for at undgå alvorlige sager om mishandling og vanrøgt af børn?

DR2

19:15  

Ud af mørket med Daniel Rye - Præstø-ulykken (4:6)
Ud af mørket med Daniel Rye - Præstø-ulykken (4:6) Katrine og Karoline var midt i deres efterskoleår, da de sammen med 11 andre elever og to lærere satte sig i en dragebåd i Præstø Havn i februar 2011. Midt ude på fjorden kæntrede båden, og de havnede i det kun to grader kolde vand. Daniel Rye besøger Katrine og Karoline snart 10 år efter ulykken, for at finde ud af, hvordan de mange minutter i det kolde vand har påvirket pigerne siden da.

20:00  

Heksejagt (4:4)
Heksejagt (4:4) Den voldsomme bilulykke vender op og ned på alt. Journalisten Aida bliver gjort til syndebuk, og fokus flyttes væk fra den oprindelige sag. Ida er tæt på at give op, da hun bliver tilbudt hjælp fra uventet side.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:05  

F for får V (5)
F for får V (5)

18:15  

Kasper og Sofie (10)
Kasper og Sofie (10) På sygehuset

18:25  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (9)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (9)

18:40  

Pyjamasheltene II (31)
Pyjamasheltene II (31)

18:50  

Wild Kratts III (26)
Wild Kratts III (26)

19:15  

Højs hus
Højs hus Det perfekte billede + Underbuks problemer

19:35  

Svampebob Firkant X
Svampebob Firkant X Livsforsikring + Hul på boblen

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

Jagten på en nyre (1:2)
Jagten på en nyre (1:2) Hun har forgæves stået på venteliste i næsten tre år og frygter for sit liv. Men et utroligt tilfælde en aften i København giver hende en chance for at blive rask. Men chancen har en pris, der involverer Natachas allernærmeste. Tilrettelæggelse: Anders Bindesbøll .

22:10  

Shetland III (1:3)
Shetland III (1:3) Thomas Malone vender tilbage til Shetland efter 23 år i fængsel, frifundet for mordet på teenageren Lizzie Kilmuir. Et mord, Malone sværger, han ikke har begået, selvom de fleste på øen tror, at han er skyldig. Sagen genåbnes, men da journalisten Sally McColl efterfølgende bliver myrdet, må kommissær Jimmy Perez efterforske begge sager samtidigt.

DR2

21:30  

Min nicaraguanske datter - Kvinderne i slummen
Min nicaraguanske datter - Kvinderne i slummen Dansk dokumentar fra 2011 Hanne-Vibeke Holst har betalt en universitetsuddannelse for Gema, en ung kvinde i Nicaragua. Programmet følger Hanne-Vibeke på en følelsesladet rejse til det fattige, katolske land for at besøge Gema. Hanne-Vibeke oplever på tætteste hold, hvordan den 26-årige kvinde kæmper mod abortforbud og vold i et land, hvor syv ud af ti kvinder bliver udsat for vold eller seksuelle overgreb. Sendt første gang 02.05.2011

22:00  

Teorien om det hele - med Holger Bech Nielsen (1:3) - Skabel
Teorien om det hele - med Holger Bech Nielsen (1:3) - Skabel Holger Bech skal bruge en blyant, en glaskugle og et skakbræt til at forklare big bang og skabelsen af det univers vi kender i dag. Tag med på en kosmisk rejse i universet, fra den spæde begyndelse med Big Bang, liv og molekyler til armageddon og verdens ende, når den 78-årige professor i højenergifysik, Holger Bech, fortæller sin version om 'Teorien om det hele'. Du skal lære hvornår stjerner og planeter fødes og om sorte perler, der flyver gennem universet og som måske rammer os en dag. Sendt første gang 27.12.2019

22:20  

På skuldrene af H. C. Ørsted (5:6)
På skuldrene af H. C. Ørsted (5:6) For 15 år siden opdagede to russiske fysikere et nyt vidunder-materiale. Et stof der er 200 gange stærkere end stål, hårdt som diamant, og stadig kan bøjes. Det er blevet begyndelsen på en ny æra, hvor mennesket selv kan designe sine materialer helt ned i mindste skala. Hermed brydes de regler, der ellers altid har været i den virkelig verden.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Drømmen om USA (4:4): Deportering
Drømmen om USA (4:4): Deportering Den amerikanske drøm er i sigte. Magda og hendes svoger er kommet over grænsen. Men hvordan skal de nu forsørge sig selv i USA? En præst forsøger at formidle våbenhvile mellem MS-13 og en rivaliserende bande i Honduras. Mens Juana, en bedstemor med seks børn, står over for deportation tilbage til Mexico efter at have boet i USA i 20 år.

23:45  

Hvad var planen Martin Rossen?
Hvad var planen Martin Rossen? Tidligere højre hånd for statsministeren, Martin Rossen, er blevet kendt for sin magt, sine strategiske evner og for aldrig at have givet et interview. Han har fået æren for at have ført socialdemokratiet til regeringsmagten, men han er også blevet kritiseret for at være alt for magtfuld. Nu har han overraskende trukket sig fra det politiske liv, for et mere tilbagetrukket job hos Danfoss. I programmet vil Michael Jeppesen forsøge at komme bag om meget af den kritik som Martin Rossen har fået, især det forhold at han var mere magtfuld end de folkevalgte. Hvordan harmonerer det med hans socialdemokratiske værdier om lighed, demokrati og fællesskab? Hvorfor har han aldrig stillet op til et valg, hvorfor var han så pressesky og hvor tæt var han på selv at blive minister da Mette Frederiksen kom til magten?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:05  

Alene i vildmarken USA VI (6:11)
Alene i vildmarken USA VI (6:11) Deltagerne har nu være ude i vildmarken en måned, og deres overlevelse trues af nye faktorer. En deltager må forsvare sig mod et forbipasserende rovdyr, en anden risikerer at miste sin bolig - og de fleste kæmper mod den største udfordring af dem alle: Ensomhed.

00:45  

Taggart: Overbelyst
Taggart: Overbelyst Phillip McLean findes myrdet i sin bil under en vigtig fodboldkamp. Har mordet forbindelse med de finansielle problemer i hans og kompagnonen Eric Barrs firma? Eller med de lejere, som er ved at blive chikaneret ud af et kondemneret hus, hvoraf den ene er bror til Phillips elskerinde? Endnu en sag for Taggart og Jardine.

02:55  

Mistænkt 7: Sidste akt (2:2)
Mistænkt 7: Sidste akt (2:2) Jane Tennison sætter alle sejl til for at finde den 14-årige Sallies morder. Samtidig kæmper hun med sine egne indre dæmoner. I 35 år har den kompromisløse politikvinde sat karrieren over privatlivet. Nu, få uger før hun går på pension, er omkostningerne for alvor begyndt at vise sig. Ikke mindst en nagende ensomhed, som har fået hende til at knytte sig lidt for tæt til Sallies veninde Penny. Medvirkende: Helen Mirren m.fl.

DR2

00:30  

Under mistanke - Jagten på "H" (5:6)
Under mistanke - Jagten på "H" (5:6) Kate og Steve efterforsker Corbetts fortid og støder på oplysninger, der måske kan forklare Hastings' stadig mere uforudsigelige opførsel. Jagten på den gådefulde "H" intensiveres, og Kate og Steve spekulerer på, om Hastings gemmer på en dyster hemmelighed. Medvirkende: Martin Compston, Vicky McClure, Adrian Dunbar m.fl.

01:25  

Deadline
Deadline

02:00  

Deadline
Deadline

02:30  

Deadline
Deadline

03:05  

Deadline
Deadline

03:40  

Deadline
Deadline

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, VAERLOESE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1205175543