Værløse
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: onsdag d. 9. december 2020

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: onsdag d. 9. december 2020

DR1

00:35  

Taggart: Lejemorderen (1:3)
Taggart: Lejemorderen (1:3) Hotelejeren Tommy Catto tager sammen med sin mor, datteren Ailsa og sin unge kone Mary imod sin bror, Jimmy, der har afsonet tyve års fængsel for lejemord. Kort efter bliver Tommy dræbt i en flyulykke, der viser sig ikke at være et uheld, men mord. Endnu en indviklet sag for Jim Taggart og Mike Jardine. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. McVitie: Iain Anders. Instruktion. Mary McMurray.

01:30  

Til undsætning (27:48)
Til undsætning (27:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

02:15  

Bonderøven 2009 (15)
Bonderøven 2009 (15) Bonderøven Frank prøver at gøre det hele lidt mere enkelt. Han kæmper med at få lavet sin egetræstønde færdig. Der skal plukkes æbler og ikke mindst laves æblekage, og så skal gederne have klippet hove. Der nok at tage fat på for Bonderøven. Sendt første gang 22.11.09

02:50  

Nak & Æd - en rusahjort i Mauritius (5:8)
Nak & Æd - en rusahjort i Mauritius (5:8) I Mauritius lever mange tusinde rusahjorte i store indhegninger. Det er sådan en hjort Jørgen vil have i sigtekornet og Nikolaj i gryden. Udfordringen er blot, at Mauritius er kuperet, fugtig og varm. Alle kræfter skal derfor findes frem, når menuen skal sammensættes. Både under jagten på rusahjorten og bagefter, når der skal gås på rov i det ugæstfrie terræn.

03:45  

Danmarks bedste portrætmaler (6:6)
Danmarks bedste portrætmaler (6:6) I finalen i Danmarks bedste portrætmaler kæmper de fire sidste talentfulde kunstnere om sejren, når de skal portrættere en stor dansk personlighed på bare fire timer. De tre dommere kunstkritiker Bente Scavenius, kunstner Simone Aaberg Kærn og gallerist Jesper Elg, har skyhøje forventninger til finalisterne, som gør deres allerbedste for at vise nye facetter af deres talent i håbet om at blive kåret til Danmarks bedste portrætmaler 2019.

04:30  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:30  

AnneMad i Spanien (8:8)
AnneMad i Spanien (8:8) Anne Hjernøe har slået sig ned i et hus på landet i de andalusiske bjerge, hvor hun laver mad med de sublime spanske råvarer. I det sidste program fra Andalusien køber Anne fisk & skaldyr på markedet i Malaga - for hun får gæster til aften. Hjemme i huset tilbereder hun sagerne på udendørs grill og får for en gang skyld en lille smule hjælp til madlavningen, inden gæsterne kommer og mørket falder på. Sendt første gang 27.06.10

06:00  

Mistænkt for livet
Mistænkt for livet På Fanø får tre unge familier deres tilværelse brutalt vendt på hovedet, da kommunen mistænker dem for at have begået overgreb mod deres børn. Mistanken er ubegrundet, men skaden er sket, og familierne trækkes nu gennem et forløb med børnesamtaler, politiafhøringer m.m. Er loven om beskyttelse af børn mod overgreb for vidtrækkende, eller er det bare prisen, nogen må betale for at undgå alvorlige sager om mishandling og vanrøgt af børn?

07:01  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:25  

Scandinavian Star (5:6)
Scandinavian Star (5:6) Dansk dokumentar fra 2020 Efter at skibet har ligget og ventet på en ny ejer i havnen i England bliver det sendt på tvangsauktion og købes for et mindre beløb af et ukendt Bahamas-selskab. En norsk journalist indleder en nærmere granskning og opdager, at flere spor fører til USA og den internationale skibsfart, hvor penge og papirer skifter hænder og ejere.

01:25  

De hvide i Seattle
De hvide i Seattle Den amerikanske komiker, W. Kamau Bell, er denne gang i Seattle for at mødes med aktivister, der på forskellige måder beskæftiger sig med det hvide overherredømme. Fra den tungt bevæbnede antiracistiske gruppe, Puget Sound John Brown Gun Club, over Black Lives Matter-medstifteren, Alicia Garza, til et medlem af den kontroversielle gruppe Antifa.

02:05  

Deadline
Deadline

02:35  

Deadline
Deadline

03:05  

Deadline
Deadline

03:40  

Deadline
Deadline

04:10  

Deadline
Deadline

04:45  

Deadline
Deadline

05:15  

Deadline
Deadline

05:50  

Deadline
Deadline

06:20  

Deadline
Deadline

06:55  

Deadline
Deadline

07:25  

Deadline
Deadline

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR 2
Morgenandagten på DR 2 Morgenandagten direkte fra Københavns Domkirke.

08:30  

Sådan narrer du døden - fitness og vægttab
Sådan narrer du døden - fitness og vægttab Fedme er et af de største sundhedsmæssige problemer i USA, hvor to tredjedele af befolkningen i dag er overvægtige eller fede. Presset for at tabe sig er stort, og mange tyr til kirurgi. Selv børn helt ned til 13 år får foretaget fedmeoparationer. Vægttabsturisme er en industri i vækst, der lover luksuiriøse spa, kæmpe vægttab og en hær af læger, personlige trænere og wellnesseksperter, der står klar til at give personlig pleje under hele opholdet.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Pingu (3)
Pingu (3)

05:10  

Masha og Bjørnen (14)
Masha og Bjørnen (14) Man må lide for stadsen

05:15  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:30  

Rosa fra Rouladegade III (9)
Rosa fra Rouladegade III (9) Lasse har en rigtig god ven, der hedder Tobias og er 13 år. Sammen laver de alle mulige seje drengeting som at lave bål, kaste med æble og skyde til måls med bue og pil. Der er ikke nogen, Lasse hellere vil lave en kage til end Tobias, og Rosa skal hjælpe ham med at lave lige præcis den seje kage, der passer allerbedst til hans ven. Og så er det bare med at finde en forklædning og komme af sted på spiontogt.

06:00  

Ernest & Celestine (9)
Ernest & Celestine (9)

06:10  

Superhelten Sprinter Galore (25)
Superhelten Sprinter Galore (25)

06:15  

Luk op Luk i - STOLT
Luk op Luk i - STOLT Hvorfor råber Thomas så højt? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være stolt.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:45  

Simon
Simon

06:50  

Gurli Gris II (52)
Gurli Gris II (52) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

06:55  

Gurli Gris III (1)
Gurli Gris III (1)

07:00  

Ramajetternes Jul (9:24)
Ramajetternes Jul (9:24) Øvst vender tilbage fra navnekontoret med et nyt spor i jagten på computertyven, og endelig er der fangst i Flummers drillenissefælde.

07:15  

Albi
Albi Albi vil flyve

07:20  

Albi
Albi Albi vil køre

07:25  

Paw Patrol (11)
Paw Patrol (11) Vovserne møder Rubble + Vovserne redder en hvalros

07:45  

Oda Omvendt (8)
Oda Omvendt (8) Esther tager instrumenter med i børnehave, og det er Balder ikke vild med; musik er ikke hans kop te. Hjemme laver Esther et orkester, men hendes forældre har hovedpine og skynder sig at fjerne instrumenterne. Kun Oda Omvendt kan hjælpe Esther med at få musikken tilbage - eller kan hun? Samtidig får Balder nyt tøj, der passer til hans drøm om at blive konge af Sort Stue.

08:00  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

08:25  

Onkel Rejes Heavyband (8)
Onkel Rejes Heavyband (8) Onkel Rejes Heavyband beslutter sig for, at de 99.000 kr. fra bankrøveriet skal bruges til røgbomber, fontæner og ild, der sprutter, så de kan lave et mega heavy sceneshow til Heavy-MGP. Så turen går til Onkel Rejes egen onkel Onkel Bum, der sælger den slags. Desværre ligger hans butik i den farlige ende af byen.

08:40  

Vilde vidunderlige dyr: Edderkoppens gave
Vilde vidunderlige dyr: Edderkoppens gave En han-edderkop leder efter en hun-edderkop, som han kan parre sig med. Men en hun-edderkop kan godt finde på at spise en han-edderkop. Så han-edderkoppen må tage en gave med til hende, for ikke blive spist. Hvad tror du han giver hun-edderkoppen i gave?

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (5)
Vidundervovsen Vaffel (5) Vaffel vokser

 
DR1

09:05  

Morgensang med Kaya og Ole
Morgensang med Kaya og Ole Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

09:20  

De eventyrlige norske fjorde
De eventyrlige norske fjorde Norge har nogle af verdens mest dramatiske og unikke fjorde. De er dybe som bjergene omkring dem, og deres iskolde mørke farvande er fulde af liv. Tag med ned i en magisk og enestående undervandsverden, som mange ikke kender til - fyldt med mærkelige koraldyr med fjerlignende arme, farverige lysende søpølser og spækhuggere, der mæsker sig i store stimer af sild.

10:30  

Antikkrejlerne XX (8:25)
Antikkrejlerne XX (8:25) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på auktion. Hvem får det største overskud?

11:15  

Antikkrejlerne XX (9:25)
Antikkrejlerne XX (9:25) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på auktion. Hvem får det største overskud?

DR2

09:15  

James Camerons historie om science fiction (3:6)
James Camerons historie om science fiction (3:6) Fra Mary Shelleys Frankenstein til serien 'Stranger Things'. Hvad er det vi frygter ved monsterne i science fiction? Her undersøger bl.a. Guillermo del Toro, Ridley Scott, og, Milla Jovovich, hvorfor vi elsker at blive skræmt fra vid og sans!

09:55  

James Camerons historie om science fiction (4:6)
James Camerons historie om science fiction (4:6) Steven Spielberg. Christopher Nolan, Robert Kirkman og andre undersøger, hvordan man i science fiction-litteraturen forestiller sig verdens ende. Hvordan ser armageddon ud. Og vil jeg kunne overleve det?

10:35  

Billeder, der ændrede verden: Earthrise
Billeder, der ændrede verden: Earthrise Der var en gang, hvor menneskeheden kun havde gjort sig forestillinger om, hvordan vores egen planet egentlig så ud. Men juleaftensdag 1968, svævende over Månens overflade, tager Apollo 8-astronauten William Anders et billede af den blå planet, som med det samme bliver en sensation. Sendt først gang 14.12.2013

10:45  

Kampen om livet - kan bakterier helbrede os?
Kampen om livet - kan bakterier helbrede os? Bakterier er alle vegne rundt om os - og inden i os lever mange milliarder. Så måske ville det være en god ide at lytte til dem? Biostatistiker og vært Jo Røislien går på en lortetur til Stockholm og kortlægger New York Subways DNA!

11:15  

Kampen om livet - Kan vi leve evigt?
Kampen om livet - Kan vi leve evigt? Er der et gen der regulerer hvor længe vi kan leve? Bisostatistikeren og tv-værten Jo Røislien besøger ungdommens kilde i Bahamas, og jagter udødelighed i den sibiriske tundra. Han barberer en kanin, serverer kaffe med mælk, og forsøger at løse et uløseligt genvirvar.

11:45  

Smag på Texas med Anthony Bourdain
Smag på Texas med Anthony Bourdain Anthony Bourdain rejser til det sydlige Texas nær den mexikanske grænse. Et område med høje bjerge, dybe kløfter og udtørrede vandløb. Her deler han måltid med de hårdtarbejdende cowboys, der har sluttet fred med det hårde terræn, men kæmper mod grænsepolitiet.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (9)
Flaskepost fra Stillehavet II (9) Jack og Ivy flytter på land. Det er mærkeligt at sove på et gulv, der ikke bevæger sig. De spiser lokal frokost, er til spydkonkurrence, går i kirke og viser film. Det er skønt at være sammen med vores gamle venner igen

09:20  

Min lille hund Mester (5)
Min lille hund Mester (5) Thomas er blevet gift. Hans kone Bibi forkæler Mester og lader ham gøre alle de ting, som Thomas ikke vil have. Det eneste problem er, at hun har en kat, Pimme, og Mester bryder sig absolut ikke om katte. Thomas fortæller Mester en historie om Alexander den store, som tog til Afrika og måtte lære klogskab af kvinderne. Den forstår Mester ikke så meget af. Men én ting er sikkert: Kvinder er klogere end mænd. Bibi er i hvert fald.

09:27  

Hunden Ib - kan ikke holde det ud
Hunden Ib - kan ikke holde det ud

09:30  

Sprinter Galore (5)
Sprinter Galore (5) Da det viser sig at Magnus skildpadde Raphael kan tale med Sprinter bliver de to uvenner. Sprinter, Magnus og Viola beslutter derfor at bage en kage til Raphael så han bliver god igen, men da kagen er færdig opdager de at Raphael er stukket af. Kan Sprinter bruge sin egen superheltekraft til, at finde Raphael igen så de kan spise kage sammen?

09:45  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så synger Hr. Skæg om de STORE og de små bogstaver.

10:10  

Ramasjang yoga med Motor Mille (8)
Ramasjang yoga med Motor Mille (8) Hjælp med at puste Hr. Skægs luftballon op. Lav sjove yoga-øvelser med Motor Mille. Denne gang skal du også bære et kæmpe-bogstav og blive til et sofabord.

10:20  

Junglebogen (49)
Junglebogen (49)

10:30  

Pax' jordiske eventyr II (3:10)
Pax' jordiske eventyr II (3:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den fantastiske chokoladefontæne på den underlige planet Jorden. På sygehuset vil overlægen, Den sure dame, stemple papirer i fred, men Pax bliver hendes sværeste patient nogensinde med sine forkerte reflekser, sit grønne blod og sin formåen til altid at være årsag til kaos.

10:45  

Vilde venner II (6)
Vilde venner II (6) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Gorm og Ella, der har vagten i klubhuset. De skal lave vintermad til fuglene, og hjortene i Dyrehaven skal også fodres. Og så skal de forsøge at redde en helt speciel and, som har søgt tilflugt på en tennisbane.

11:05  

Cirkusliv i savsmuld (2)
Cirkusliv i savsmuld (2) Direktøren vågner i dag ved siden af et par sure tæer som han ved nærmere eftertælning kender ret godt. Alle hilser Chico velkommen tilbage til cirkus.

11:20  

Skæg med bogstaver - Y
Skæg med bogstaver - Y Afsnit Y I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant Y, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i noget ymer i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med Y.

11:45  

Min mosters historier - Ny proviant
Min mosters historier - Ny proviant Skibskokken Pande er løbet tør for Proviant. Theodor vil ind på land, så han kan finde ny proviant ligesom den modige Jens Munk. Theodor, Lola og Pande finder, muslinger, tang og strandkål. Et rent festmåltid når man har en stor appetit som en ægte sømand!

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at vores tunge er fyldt med løg? Kristian og Katrine undersøger, hvad vores krop kan og besøger en giraf med en halv meter lang tunge og dagens hemmelige dyr. Se med og find ud af om det lykkes giraffen Anna Akacie at slippe væk fra den sultne løve.

DR1

12:00  

TV AVISEN 12:00
TV AVISEN 12:00

12:10  

Bonderøven 2009 (16)
Bonderøven 2009 (16) Frank har fået fat i et enestående tærskeværk fra krigens tid, så nu skal der tærskes korn! Men først skal han have fat i en motor til den vidunderlige maskine. Frank får også besøg af en gammel karl, der arbejdede på gården i 50´erne. Og så går han i gang med julegaven til Theresa. Sendt første gang 29.11.09

12:40  

Nak & Æd - en råbuk på Djursland (7:8)
Nak & Æd - en råbuk på Djursland (7:8) Det er sommer i Danmark. Jørgen har taget husdyr med i lejren. Men ikke for at spise dem - forhåbentligt. For denne gang er det råbukken, der skal nedlægges. Men ikke som de plejer at gøre det, for hjælperen Niels har en helt særlig plan. Det er derfor med en vis skepsis, at de to kammesjukker drager af sted på jagt. Heldigvis står humøret lige så højt som solen på himlen.

13:40  

Maden flytter ind (3:4)
Maden flytter ind (3:4) Dagen er kommet hvor familien i Tønder skal tage den svære beslutning om kalvene skal slagtes eller om familien vil stoppe med at spise kød. I Mørkøv lærer far Martin mere omkring, hvordan kød har betydning for vores sundhed, og i Bjæverskov afprøver familien en hverdag uden kød.

14:40  

Danmarks bedste portrætmaler (2:6)
Danmarks bedste portrætmaler (2:6) I 3. sæson af Danmarks bedste portrætmaler har kunstkritiker Bente Scavenius, gallerist Jesper Elg og kunstner Simone Aaberg Kærn håndplukket 24 kunstnere, som medvirker i konkurrencen. På Statens Museum for Kunst i København mødes seks af kunstnerne for at portrættere D-A-D forsanger Jesper Binzer og generalsekretær for Red Barnet Johanne Schmidt-Nielsen, men kun to kunstnere går videre til semifinalen.

DR2

12:30  

Smag på New York med Anthony Bourdain
Smag på New York med Anthony Bourdain Anthony Bourdain tager en tur gennem Lower East Side i New York. Stedet, hvor han begyndte sin gang på madscenen, og som bragte ham over hele kloden, og tilbage igen. Her deler han tanker og måltider med de kunstnere, forfattere og musikere, der forvandlede kvarteret til et af de mest indflydelsesrige områder i USA inden for kunst og kultur.

13:25  

Kokketalenterne (3:6)
Kokketalenterne (3:6) Kokketalenternes næste stop er Cadiz i Andalusien i Sydspanien. En ældgammel kystby, der længe har været forbundet med fisk og skaldyr. Jason føler, at hans hold har brug for at få styr på det basale. Og behovet for det lette og præcise touch, når man laver fiskeretter, er en god måde at teste og udvikle de unge kokke på.

14:25  

Kokketalenterne (4:6)
Kokketalenterne (4:6) San Sebastian i Nordspanien har flere Michelin-stjerner pr. kvadratmeter end noget andet sted i Europa - og det er netop hertil, vores kokketalenter er på vej. Her skal de møde holdet bag Michelin-restauranten Amelia, ledet af chefkok Paolo Airaudo. Med to nye talenter på holdet, står kokketalenterne overfor deres hidtil største udfordring.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne (6)
Ramajetterne (6) Ramasjangs Lufthavn er på den anden ende, da flymaden pludselig er sluppet op. Ramajetterne SKAL fremtrylle 3 retter mad, hvis lufthavnens ry og rygte skal reddes.

12:45  

Luk op Luk i - FØDSELSDAG
Luk op Luk i - FØDSELSDAG Sofie har fødselsdag i morgen, men Katrine er bange for, hun ikke er inviteret. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at have fødselsdag.

13:00  

Kika og Bob (1)
Kika og Bob (1) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:15  

Onkel Rejes Sørøvershow (4)
Onkel Rejes Sørøvershow (4) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Sara, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne guldur, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og Den Skæggede Havfrue. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

13:40  

Rod i Historien (9)
Rod i Historien (9) På Ramasjang Museet er der Rod i Historien. Museumsdirektøren mangler nemlig en vindmølle til sin udstilling om 70'erne og 80'erne. Sigurd og Rune Sten forsøger at hjælpe direktøren, med at finde det han mangler mellem alle tingene oppe på loftet. Men når de det, så museet kan åbne til tiden?

13:55  

Morten Skildpadde II (5)
Morten Skildpadde II (5)

14:20  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:30  

Hørmehunden
Hørmehunden

14:45  

Ridderprinsessen Nella (33)
Ridderprinsessen Nella (33)

DR1

15:30  

Lewis: Skolekammerater
Lewis: Skolekammerater Lewis er ikke helt tilfreds, da han får til opgave at beskytte en tidligere hacker, der nu er en fejret bestsellerforfatter. Nicky Turnbull er blevet inviteret til at holde tale ved Oxfords studenterforening. Han har modtaget trusler på livet, men det er en af de studerende, der findes myrdet. Turnbull indrømmer, at truslerne var et pr-trick - men snart bliver også han myrdet. Sagen bringer Lewis ansigt til ansigt med en gammel flamme, men kan han stole på hende? Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Nicky Turnbull: Owen Teale. Instruktion: Sarah Harding.

17:05  

Fader Brown IV (7:10)
Fader Brown IV (7:10) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

17:50  

Spise med Price - Fise med Price
Spise med Price - Fise med Price "Fise med Price" Det emmer af fugt, flæsk og luft i maven når brødrene Price fremtryller de mest fantastiske kålretter som Brunkål og Flæsk, Choucroute garnie og sømandskål. Glæden er stor og prisen lav, lige indtil Adam topper enhver kålret og river sorte trøfler over den ekstravagante ret Foie gras i Savoykål.

DR2

15:25  

Vores gener - Historien bag videnskaben (3:4)
Vores gener - Historien bag videnskaben (3:4) I 1990 indledes 'The Human Genome Project'. Et projekt, hvor forskere fra det meste af verden i fællesskab forsøger at kortlægge og sekventere hele det humane genom. Men som projektet skrider frem kæmper de løbende med moralske og etiske dilemmaer. Hvem må få adgang til den nye viden og benytte disse informationer?

16:20  

Præsten og Hedningen (2)
Præsten og Hedningen (2) Jim Lyngvilds kirkekunst til Fåborg kirke skaber et ramaskrig på sociale medier, inden billederne overhovedet er færdige. Præsten må i medierne stå på mål for idéen med at lukke Lyngvilds kæmpefotos af modeller, der viser bibelscener, ind i folkekirken. Kan menighedsrådet stå imod shitstormen, eller kan det finde på at springe fra? Kan Jim Lyngvild holde sig til aftalerne med menighedsrådet? Kan en asatroende som Lyngvild overhovedet lykkes med kunst til Folkekirken?

16:50  

Eventyrlige jernbaner (3:6)
Eventyrlige jernbaner (3:6) Siden den kometagtige stigning af jernbanebyggerier i det 19. århundrede har jernbaner været på forkant med udviklingen i forhold til teknik og transport. Jernbaner har banet sig vej gennem høje bjerge, krydset rivende floder, trængt sig vej gennem det tætteste vildnis og durk gennem byens gader. Der er mange udfordringer, når man anlægger en jernbane. Nogle af de mest krævende er, når banen skal krydse dale, vandløb og floder og dybe bjergslugter. Her oplever vi nogle af verdens mest fantastiske broer.

17:35  

Kampen for kvinders valgret i USA (4:4)
Kampen for kvinders valgret i USA (4:4) Under en blokade foran Det Hvide Hus i 1917 bliver NWP-tilhængere arresteret. Kvinderne sendes i fængsel, hvor de får tæsk, sultestrejker og tvangsfodres. Men deres bestræbelser bærer i sidste ende frugt - da kongressen i 1920 endelig vedtager det 19. forfatningstillæg, der giver kvinder valgret i USA.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris
Gurli Gris

15:15  

Gurli Gris
Gurli Gris

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:50  

Junglebogen (19)
Junglebogen (19)

16:00  

Junglebogen (20)
Junglebogen (20)

16:10  

Peter Pedal - På jagt efter rumaber
Peter Pedal - På jagt efter rumaber

16:35  

Paddington
Paddington

16:45  

Paddington
Paddington

17:00  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis Julen står for døren, og det bliver fejret med julefis i hytten hos Onkel Reje og Brille med juleheavy, julefrokost med blindsmagning og kreative julelysestager. Onkel Reje viser Brille, hvordan han kan få ting til at flyve. Det er nemlig noget han har lært på et kursus sammen med Julemanden. Medvirkende: Mads Geertsen og Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

17:01  

Nissebanden (9)
Nissebanden (9) Gemyse slår i bordet og gennemtrumfer, at alle kommer i bad. Midt i det hele dukker A-38 fortørnet op. Han har intet modtaget de seneste dage. Hvad kan der være sket? Manuskript: Hans Dal og Flemming Jensen. Instruktion: Per Pallesen.

17:27  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:30  

Sebastians Jul (9:24)
Sebastians Jul (9:24) Sne, masser af dyr og juletraditioner er det Sebastian bokser med, når han passer bondegården. Drillenissen er på spil, men Sebastian og musen Herkules skal nok sørge for en fantastisk jul for alle dyr på gården. I dag ser Sebastian nærmere på de ideelle musefangere: Kattene. Han laver et klatrestativ til dem. Dyrene skal jo også mærke, at det er Jul!

17:45  

Onkel Rejes Julefis
Onkel Rejes Julefis

17:50  

Motor Mille og Børnebanden (6)
Motor Mille og Børnebanden (6) Den sure mand elsker sur kaffe. Han har stjålet børnenes soveposer og bruger dem som kaffefiltre, så han kan lave 100 liter kaffe. Men Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få soveposerne tilbage.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:30  

Julefeber (9:24)
Julefeber (9:24) På balletskolen styrer Balletmesteren træningen. Han har opfundet en ny rolle til Nøddeknækkeren, men hvad mener han egentlig? Bjørn lærer mere om nisser, men han vil stadig ikke acceptere sit nye jeg. Far er på flere dates og har smagsprøver klar. Frede er træt af al opmærksomheden omkring den falske Vincent, men måske varer det ikke så længe endnu. Bjørn: Silas Cornelius Van Frede: Maria Szigethy Gro: Selma Sol í Dali Pape Hovedforfatter: Rune Schjøtt-Wieth Medforfatter: Mette Eike Neerlin Forfatter: Natasha Arthy Instruktør: Mads Kamp Thulstrup

20:00  

Bonderøven - Møllehuset snittes til
Bonderøven - Møllehuset snittes til Frank er blevet fristet, og har købt en "ny" maskine til gården. Samtidig får passionen plads, når det bliver tid til at overveje detaljer på Møllehuset, fremfor den store mureropgave, der længe har fyldt.

20:30  

Hjem til forvandling (6)
Hjem til forvandling (6) Et uanvendeligt roderum i en mindre lejlighed på 11. sal på Frederiksberg og et køkken i Haslev trænger til en kærlig opgradering. For begge hjem handler det denne gang i høj grad om funktionalitet.

DR2

18:30  

Husker du... 2008
Husker du... 2008 Dansk dokumentarserie fra 2015 I 2008 bryder Roskilde bank sammen, og finanskrisen rammer Danmark. Optimisme og forbrugsfest bliver med et til pessimisme og tømmermænd. 2008 er også året, hvor Barack Obama bliver den første sorte præsident i USA, Stein Bagger forsvinder og dukker op igen, og både fodboldlandsholdet og Birthe Rønn Hornbech nægter at tale med pressen. Sendt første gang 17.11.2015

19:15  

Husker du... 2009
Husker du... 2009 Dansk dokumentarserie fra 2015 I 2009 strømmer hele verden til Danmark for at finde en løsning på klimaforandringerne. I spidsen for det hele står statsminister Lars Løkke Rasmussen, der skal forsøge at lede forhandlingerne om den mest ambitiøse klimaaftale nogensinde. Det hele kulminerer med 13 dage i Bella Centret, hvor hele verden ser på, mens klimatopmødet ender i kaos. 2009 er også året, hvor en politimand kalder en demonstrant for perle, forsvaret bruger google translate til at oversætte en dansk krigsbog til arabisk, Medina hitter med sangen "Ensom", og i supermarkederne sælges der råddent kød. Sendt første gang 24.11.2015

20:00  

Værtshushistorier: Kanalen
Værtshushistorier: Kanalen Det første værthus i Thyborøn, - Kanalen, åbnede i 1978. Indtil da, var det så godt som umuligt for indbyggerne i den vestjyske by at købe sig en øl, eller et glas vin. Indre Mission har de sidste 100 år stået stærkt i det lille fiskersamfund og alkohol har ikke været en del af overbevisningen. Bent Bro fra bandet Tørfisk fortæller historien.

20:30  

Kriminalfotograferne (5:6)
Kriminalfotograferne (5:6) Rockerkrigene satte sine spor i Danmark i slutningen af 1980'erne og op igennem 90'erne. De har også sat aftryk i Søren Weiss arkiv over tabloidfotograferne John E Jacobsen og Gert Jensens efterladte kriminalfotografier. De var begge tilstede efter at Bullshit-rockerpræsidenten Makrellen var blevet likvideret foran sit hjem på Amager, og Gert Jensen fik nogle højdramatiske billeder, da Bandidos-rockeren Uffe Lindeskov Larsen blev skudt foran Københavns lufthavn. I programmet opsøger Søren Weiss kriminalfotograf John E Jacobsens tidligere kæreste, det kommer der en højest overraskende historie ud af.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:05  

F for får V (7)
F for får V (7)

18:15  

Kasper og Sofie (12)
Kasper og Sofie (12) Holder fødselsdag

18:25  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (11)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (11)

18:40  

Pyjamasheltene II (33)
Pyjamasheltene II (33)

18:50  

Wild Kratts IV
Wild Kratts IV

19:15  

Højs hus
Højs hus Pyjamasparty + Ingen slipser

19:35  

Svampebob Firkant X
Svampebob Firkant X Den fantastiske skrumpende svamp + Sport?

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

Kontant
Kontant Kontant er forbrugermagasinet, som undersøger væsentlige emner, der berører danskerne og deres pengepung. Redaktionen modtager omkring 5000 henvendelser om året og har stærkt fokus på forbrugernes dagsorden. Programmet tager forbrugernes klager op og følger historierne helt til dørs. Vært Jacob Kragelund. www.dr.dk/kontant

22:10  

Hamilton: Men ikke hvis det gælder din datter
Hamilton: Men ikke hvis det gælder din datter En gang havde Carl Hamilton en familie. Den blev udraderet i en hævnaktion. Da Carls syvårige guddatter bliver bortført, bringer det alle de smertelige minder tilbage. Nu sætter den svenske superagent alt ind på at befri lille Nathalie. Alt for sent indser han, at der er stærke kræfter, som modarbejder hans redningsaktion. Medvirkende: Mikael Persbrandt, Saba Mubarak, Frida Hallgren m.fl. Instruktion: Tobias Falk.

23:35  

Alene i vildmarken USA VI (8:11)
Alene i vildmarken USA VI (8:11) Sult og savn er blevet dagligdag for deltagerne, der nu også begynder at kæmpe med underernæring. En af deltagerne taber sig voldsomt, selv om der er masser af mad på lager. En anden deltager spiser noget, der tidligere ville være utænkeligt, mens en tredje overvejer, hvor langt hun er villig til at presse sig selv for at vinde.

DR2

21:00  

Atombomberne over Danmark (5:6)
Atombomberne over Danmark (5:6) En hemmelig polsk angrebsplan fra den kolde krig afslører, at Danmark skulle erobres på kun 6 dage. Med brug af atomvåben. Men hvordan skulle planen udføres, og hvad ville der ske med danskerne, hvis planen blev til virkelighed? I dette afsnit undersøger Morten Brink, hvem der skulle angribe os, og hvor atomvåbnene lå klar i Polen.

21:30  

Fordi du er kvinde: Kvinders kunst sælger ikke
Fordi du er kvinde: Kvinders kunst sælger ikke Der har altid været kvinder i kunst. For eksempel Mona Lisa, Pigen med perleørering og Venus fra Milo, men tanken om at en kvinde i kunstverdenen kan være andet end muse eller motiv og faktisk også selv skabe kunst er relativt ny. I dag er der masser af kvindelige kunstnere, musikere og filminstruktører, men det betyder ikke at alt er godt. For - lidt forenklet sagt - de kvindelige kunstneres værker bliver ikke købt af museerne, de kvindelige musikere bliver ikke spillet i radioen og så er der filmbranchen, hvor det også nogle gange kan være svært at være kvinde.

22:15  

Hvorfor snakker vi ikke om mig? (5:6)
Hvorfor snakker vi ikke om mig? (5:6) En ravefest på vestegnen tages til helt nye højder, Misjelle og Natasja lancerer endnu en ny podcast om ALLE følelserne og "Fisens Ejermand 2" har endelig premiere.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

USA's farligste mand
USA's farligste mand Historien om militæranalytikeren Daniel Ellsberg, der i 1971 risikerede fængsel på livstid ved at lække en hemmeligstemplet rapport på 7000 sider om Vietnamkrigen. I 1971 var USA dybt involveret i Vietnamkrigen, der var startet på grundlag af en løgn om et nordvietnamesisk angreb på amerikanske krigsskibe i Tonkinbugten. Ved valget i 1969 havde præsident Johnson taget konsekvensen af en stadig mere skeptisk befolkning og genopstillede ikke, mens præsident Nixon blev valgt på et løfte om at afslutte Vietnamkrigen. I stedet udvidede Nixon og hans sikkerhedspolitiske rådgiver og senere udenrigsminister, Henry Kissinger, i al hemmelighed krigen til Cambodia og Laos. Derfor besluttede Ellsberg, der efter mange ture til Vietnam ikke alene havde mistet troen på, at USA kunne vinde krigen, men også var begyndt at tvivle på legitimiteten, at satse alt på at få afsluttet den krig, han selv havde været med til at planlægge.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:20  

Taggart: Lejemorderen (2:3)
Taggart: Lejemorderen (2:3) Hvem truer Aisla og Mary Catto om en "aftale", der stadig står ved magt? Da en af Jimmy Cattos gamle forretningsforbindelser findes dræbt på en måde, der tydeligt bærer Jimmys mærke, er Jardine overbevist om, at Jimmy har genoptaget sit gamle håndværk. Men Taggart er knapt så sikker. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. McVitie: Iain Anders. Instruktion. Mary McMurray.

01:10  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

01:15  

Til undsætning (28:48)
Til undsætning (28:48) De sætter livet på spil for at redde andre. De ansatte i den australske redningstjeneste Rescue Special Ops er nemlig eksperter i redningsmissioner af enhver art - til lands, til vands og i luften.

02:05  

Bonderøven 2009 (16)
Bonderøven 2009 (16) Frank har fået fat i et enestående tærskeværk fra krigens tid, så nu skal der tærskes korn! Men først skal han have fat i en motor til den vidunderlige maskine. Frank får også besøg af en gammel karl, der arbejdede på gården i 50´erne. Og så går han i gang med julegaven til Theresa. Sendt første gang 29.11.09

02:35  

Nak & Æd - en råge i Esbjerg (6:8)
Nak & Æd - en råge i Esbjerg (6:8) Rågen skriger fra morgen til aften. Og i Esbjerg er den flyttet ind midt i byen for at bo. Men ikke alle i Esbjerg er vilde med den nye gæst. Derfor beslutter Jørgen og Nikolaj at komme Esbjergenserne til undsætning. De to venner vil regulere rågen, så fred og ro igen kan sænke sig. Men regulering af råge kræver stille vejr. Og det er der sjælden i den vestjyske by ved havet.

03:35  

Danmarks bedste portrætmaler (1:6)
Danmarks bedste portrætmaler (1:6) I 3. sæson af Danmarks bedste portrætmaler har dommertrioen bestående af kunstkritiker Bente Scavenius, gallerist Jesper Elg og kunstner Simone Aaberg Kærn nøje udvalgt 24 kunstnere, som medvirker i konkurrencen. Denne gang mødes de første seks kunstnere på Kunstmuseum Brandts i Odense, hvor skuespiller Nicolaj Kopernikus og sanger Hilda Heick sidder model, men kun to kunstnere går videre til semifinalen.

DR2

00:35  

På jagt efter månen - Det store rumkapløb (5:6)
På jagt efter månen - Det store rumkapløb (5:6) De amerikanske måneplaner rejser spørgsmål om nationale prioriteringer. Tiden er præget af den storpolitiske kamp mellem Øst og Vest, Vietnam-krigen og raceoptøjer. Men alligevel fortsætter udviklingen af rumfarts-teknologien - indtil det bliver muligt at udføre den vigtigste mission: At landsætte en mand på Månen.

01:30  

Den kinesiske mur - de skjulte historier
Den kinesiske mur - de skjulte historier Byggeriet af det kæmpestore forsvarsanlæg, som vi kalder den kinesiske mur, blev påbegyndt i år 700 f.v.t. og fortsat indtil det 16. århundrede. Men der dukker stadig nye spørgsmål op om det vældige bygningsværk. For ti år siden mente forskerne, at de havde de fleste svar, men nye opdagelser har kastet helt nyt lys på dette menneskeskabte vidunder, der fx er dobbelt så langt, som man hidtil har troet.

02:20  

Deadline
Deadline

02:50  

Deadline
Deadline

03:25  

Deadline
Deadline

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, VAERLOESE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1205193019