Værløse
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: onsdag d. 1. juni 2022

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: onsdag d. 1. juni 2022

DR1

05:05  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:30  

Puk og Herman - Mit Livs måltid - Lis Sørensen (2:5)
Puk og Herman - Mit Livs måltid - Lis Sørensen (2:5) Kokken Thomas Herman og tv-værten Puk Elgård besøger en række kendte danskere, som de begge er fascineret af. Over to dage samler de indtryk og lærer hovedpersonen at kende. Og til sidst serverer Herman et udsøgt gourmetmåltid med inspiration fra hovedpersonens liv. I dag møder Puk og Herman sangerinden Lis Sørensen, der i år fejrer 30 års jubilæum som soloartist. Hjemme hos Lis Sørensen hører de både om Lis's livretter og hendes livtag med sit publikum. Så tager Puk og Lis en tur på tennisbanen, mens Herman går i gang med at tilberede Lis's Livs Måltid, som han har planer om at servere i nogle ikke helt almindelige omgivelser.

06:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

DR2

07:25  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Peitersen og Nordvestpassagen (2:4)
Peitersen og Nordvestpassagen (2:4) Dansk reportage fra 2018 I århundreder har mennesket søgt efter en nordlig sejlrute mellem Atlanterhavet i øst og Stillehavet i vest. Hundredevis af søfolk er gået tabt i forsøget på at finde "Nordvestpassagen." I fire programmer begiver eventyrer og bådbygger Erik Peitersen, hans barndomskammerat Jens Kjeldsen og dennes grønlandske hustru Dorthe sig ud i et af klodens mest isfyldte og barske farvande for at finde vejen gennem den sagnomspundne passage. I andet program følger vi de tre venner, når de besøger nogle af Vestgrønlands mest afsidesliggende bygder, og så sættes kursen mod det nordlige Canada, hvor Arktis' kulde og is for alvor bliver en udfordring. Sendt første gang 18.01.2018

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

05:30  

Ramasjang Mysteriet (1)
Ramasjang Mysteriet (1) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

05:55  

Ernest & Celestine (17)
Ernest & Celestine (17)

06:10  

Sarah og And (18)
Sarah og And (18)

06:20  

Bamselægen - Pippa skal syes (9)
Bamselægen - Pippa skal syes (9) I dag kører Sandra ud i sin bamselance for at hente Milla, som har en sød lille bamse-fugl. Den hedder Pippa, og den har fået en flænge i vingen,

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:45  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:55  

Oda Omvendt (1)
Oda Omvendt (1) Karl maler en flot orange hval, men det må man ikke for Balder. Børn skal tegne ting, så de ligner! Da Karls far maler Karls tegning over derhjemme, går Karl til Oda Omvendt efter hjælp. Oda låner Karl sin omvendt-zapper, og sammen fylder Karl og Oda Karls far med fantasi. Straks er der sjov og ballade hjemme hos Karl. Men udenfor kommer Balder gående forbi og hører, Karls og Karls fars latter - og hvis der er noget, Balder ikke kan udstå, er det grin og latter.

07:05  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon
Simon Hvem er bange for mørket?

07:10  

Simon
Simon

07:17  

Simon
Simon Farvel til suttekluden

07:20  

Bluey
Bluey

07:25  

Sprinter Galore II - Lus (6)
Sprinter Galore II - Lus (6) Magnus har fået lus, og Sprinter og Magnus tager alverdens metoder i brug for at få de små bæster ud af Magnus' hår - men ingenting hjælper. Magnus er ved at blive vanvittig, og da Heino tilmed nævner, at lus ikke kan lide bare isser, må Sprinter og Magnus finde saksen frem ...

07:40  

Paddington
Paddington

07:55  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:05  

Vidundervovsen Vaffel (35)
Vidundervovsen Vaffel (35)

08:15  

Ramasjang Redder Bierne - Serien (1:5)
Ramasjang Redder Bierne - Serien (1:5) Bidronningen Grethe drømmer om en kube med mere honning end sin søster Gerda. Hun forfremmer vandhenterbien Viggo til spejderbi. Nu er det op til Viggo at flyve ud i den store verden og finde blomster, så Grethe kan få sit ønske opfyldt.

08:25  

TV AVISEN for dyr - Ko-kaomælk (3)
TV AVISEN for dyr - Ko-kaomælk (3) Dagens helt vilde nyhed er, at der er en ko, der siger at den kan lave kakaomælk. Men kan det nu også være rigtigt? Nyhedsværten Pjuske sender reporteren Stefan ud på bondegården, for at undersøge sagen nærmere. Der er også et gensyn med svindlerkaninen Claude, som denne gang udgiver sig for at være en kat. Og til sidst er der selvfølgelig en vejrudsigt med vejrhanen Verner.

08:40  

Oda Omvendt (9)
Oda Omvendt (9) Lou elsker naturen. Det gør Balder ikke - og han hader, at Lou slæber naturen og al dens kriblekrablen med ind på Sort Stue; naturen hører hjemme i naturen! Hjemme fjerner Lous forældre hans insekthotel, men desværre har Oda Omvendt stadig problemer med zapperen og kan derfor ikke hjælpe - til gengæld regner hun og Lou ud, hvad der er sket med forældrenes fantasi!

08:50  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:00  

Togulykken - De nye vidner (3:4)
Togulykken - De nye vidner (3:4) De efterladte familier er vrede over, at politiet har stoppet efterforskningen af ulykken. Og nu fortæller vidner, at flere i DB Cargo vidste, at sikkerheden var dårlig på de vogne, der var involveret i ulykken. Tilrettelæggelse: Anders Bindesbøll og Nikolaj Venge.

09:30  

Spiondyr på mission - troperne
Spiondyr på mission - troperne Britisk naturserie fra 2019. (Spy in the Wild) Dyreverdenen er fuld af spektakulære underværker. Men hvordan er det at komme helt tæt på dem? For at finde ud af det sættes livagtige robotdyr med kameraer i ud i naturen. Se med, når de inflitrerer og afslører det ekstraordinære dyreliv i troperne - fra pygmæelefanternes hemmelige verden til gorillaer, der synger, når de spiser.

10:30  

AntikQuizzen
AntikQuizzen I AntikQuizzen dyster tre danskere på viden og priser på alt fra sjove eller sjældne loppefund til klassiske designmøbler og kostbare antikviteter. Aftenens tre antikentusiaster Lars, Margit og Mads har hver taget en ting med, som indgår i konkurrencen. I aften skal deltagerne blandt meget andet gætte prisen på et eksemplar af det første Anders And blad. Aftenens vinder går direkte videre til ugens finale. Vært: Louise Sloth Ekspert: Kasper Nielsen

10:30  

AntikQuizzen
AntikQuizzen I AntikQuizzen dyster tre danskere på viden og priser på alt fra sjove eller sjældne loppefund til klassiske designmøbler og kostbare antikviteter. Aftenens tre antikentusiaster Martin, Søs og Lasse har hver taget en ting med, som indgår i konkurrencen. Og så skal deltagerne gætte navnet på et vaskeægte design-ikon - udelukkende ved at mærke på det. Aftenens vinder dyster om den samlede sejr i ugens finale. Vært: Louise Sloth Ekspert: Kasper Nielsen

11:00  

Antikkrejlerne med kendisser (147)
Antikkrejlerne med kendisser (147) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

09:00  

Skål for Europa - med Anders Fogh Rasmussen (3:6)
Skål for Europa - med Anders Fogh Rasmussen (3:6) Barolo og politisk kaos Tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen og vinentusiasten Morten Brink Iwersen tager på et europæisk roadtrip igennem klassiske vindistrikter og politiske dilemmaer. I Italien står den på politisk kaos, Femstjernebevægelsen og moden Barolo sammen med tidligere premierminister Romano Prodi. Tilrettelæggelse: Jacob Basbøll.

09:30  

Skål for Europa - med Anders Fogh Rasmussen (4:6)
Skål for Europa - med Anders Fogh Rasmussen (4:6) Bourgogne og EU-begejstring Tidligere statsminister Anders Fogh Rasmussen og vinentusiasten Morten Brink Iwersen tager på et europæisk roadtrip igennem klassiske vindistrikter og politiske dilemmaer. I Frankrig er der EU-begejstring og statsministerbekendelser på menuen - og så er det høsttid i det fashionable Bourgogne. Tilrettelæggelse: Jacob Basbøll.

10:00  

Museets eventyrlige skatte (3:6)
Museets eventyrlige skatte (3:6) Britisk dokumentarserie fra 2020. (Secrets of the Museum) Victoria and Albert Museum har over to millioner museumsgenstande. Mange af disse er skænket til museet af briterne fra deres private hjem og garderober. Men det er kun en lille del af dem, der er udstillet. Denne gang opsporer kuratorerne de ting, dronning Victoria har doneret. Et kært eje kan udfylde et hul i samlingen. Og en historisk sennepsgul minikjole hænger i en tråd

10:50  

Museets eventyrlige skatte (4:6)
Museets eventyrlige skatte (4:6) Britisk dokumentarserie fra 2020. (Secrets of the Museum) Victoria and Albert Museum har det formål at udstille det bedste inden for kunsthåndværk og formgivning. Denne gang kæmper konservatorerne med et femogtres meter langt fotografi, der fremstiller normannernes erobring af England i 1066. Et stykke musikhistorie bliver føjet til rock og pop-samlingen. Og en 130 år gammel gipsafstøbning bliver shinet op med en konservator-peeling.

11:40  

Landsbyen (15:44)
Landsbyen (15:44) Dansk serie fra 1994. Astrid og Eva har været på en vellykket ferie i London. Men Eva plages snart igen af dårlig samvittighed - der er noget, hun stadig ikke har fået fortalt Astrid. Frank bliver kontaktet af Matisen, der vil tale forretninger med ham. Frank ved stadig ikke, hvor Karen er - men det finder Ingeborg ud af. Til gengæld møder Frank en pige, han tidligere har kendt. Medvirkende: Eva: Chili Turèll. Ingeborg: Kirsten Rolffes. Aksel: Niels Skousen. Frank: Søren Østergaard. Karen: Lene Falck. Astrid: Helene Egelund. Ulrik: Stig Hoffmeyer. Mille: Kirsten Lehfeldt. Johannes: Waage Sandø. Desuden medvirker: Peter Schrøder, Kirsten Norholt, Preben Ravn, Michelle Bjørn-Andersen og Sofie Larsen. Manus: Stig Thorsboe og Peter Thorsboe. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Claus Loof. Musik: Bo Holten.

TVR

09:00  

Pyjamasheltene II (39)
Pyjamasheltene II (39)

09:15  

Hørmehunden
Hørmehunden

09:25  

Sovedyr på eventyr II (1) - Allan og Piratprinsessen
Sovedyr på eventyr II (1) - Allan og Piratprinsessen Historier med børns sovedyr i hovedrollerne. Rosa besøger Vigga, som har en sovedyrshest, der hedder Allan og er meget kilden. På Viggas værelse finder de et billede af Vigga, da hun var klædt ud som en sej piratprinsesse til fastelavn. Så i eventyret bliver Allan til en pirat, der går i land på en sej piratprinsesses ø, for at røve skatte sammen med sin far. Problemet er bare, at det kan være meget svært at røve, fægte og slås som en ægte pirat, når man er så kilden som Allan.

09:45  

Ramajetterne II (6)
Ramajetterne II (6) Finn Falk og Øvst får sig noget af en overraskelse, da en fremmed mand pludselig kravler op af en kuffert. Kristian vil ringe til politiet, men Øvst giver den underlige mand med det mærkelige sprog en chance.

10:05  

Superhelten Sprinter Galore (4)
Superhelten Sprinter Galore (4) Bhilkas officielle "Sprinter Galore - fanklub" vil hylde superhelten. Der er lagt op til en stor fest, men da skurken Cleopatra viser sig at være medlem, bliver festlighederne pludselig farlige - og så er der brug for en superhelt.

10:05  

Bamselægen - Teddy er gravid (1)
Bamselægen - Teddy er gravid (1) Uma kommer ind på Bamselægens hospital med sin bamse Teddy, fordi den har fået rigtig ondt i maven. Faktisk er maven også vokset på det sidste. Sandra undersøger Teddy, og det viser sig, at den er gravid. Uma hjælper til ved fødslen af en lille ny bamse.

10:05  

Superhelten Sprinter Galore (2)
Superhelten Sprinter Galore (2) Skurken Cleopatra er snedig og bruger usynlighedsmaling til at fange superhelten Sprinter, men hun glemmer, at han jo stadig har sine superheltekræfter; også selvom de - og nu også Sprinters hoved - er usynlige.

10:25  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (8)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (8) Bjørn, Nikoline og Jose fisker kassen med grundloven, og de må flygte med den gennem skoven. Men Ronni er lige i hælene på dem, og det bliver farligt. I fængslet vil Hanne danse med Kristian. Mon Kristian finder en udvej?

10:40  

John Dillermand (17)
John Dillermand (17) John er træt af sin diller og vil sælge den på loppemarked. Men dilleren får ham igen i problemer, og nogle børn flyver til himmels i en luftballon. John redder dagen og får børnene ned, og så lærer han næsten hvad det vil sige at prutte om prisen.

10:40  

Onkel Rejes Sørøvershow (4)
Onkel Rejes Sørøvershow (4) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Sara, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne guldur, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og Den Skæggede Havfrue. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

10:40  

John Dillermand (12)
John Dillermand (12) John får ved et uheld væltet postbuddet, som falder af cyklen, og så må John træde til og sikre at posten når frem. Det kan godt være meget vanskeligt med en gal hund lige i hælene, men så er det godt man har en diller man kan svinge sig i.

11:05  

Hr. Skægs hotel - Gymnastikpigen (10)
Hr. Skægs hotel - Gymnastikpigen (10) Hr. Skæg får en gæst, der ikke kan stå stille. Den norske gymnastikpige drømmer om at kunne slappe af, men hun er besat af gymnastik. Da Hr. Skæg ser en drømmefanger, tænker han på, om man mon kan lave en gymnastikfanger?

11:20  

Vilde venner (1)
Vilde venner (1) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Ebba og Anton, der har vagten i klubhuset. De skal bygge reder af dyrelort til snogene og hjælpe med at flytte en andemor og hendes 9 ællinger ud til en sø.

11:40  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en kvartfinale i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal de flyvende Fodboldnørder køre imod Landsbystosserne. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal køre ræs ned ad Striben, finde vej på specialbanen i labyrinten ved Egeskov Slot og - ikke mindst - ræse tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig til semifinalerne?

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

13:45  

Kender Du Typen? 2018 - Med kaffebar og luksushonning
Kender Du Typen? 2018 - Med kaffebar og luksushonning Hvem er det, der gerne selv svinger malerpenslen og altid går i uldsokker, men også bliver inviteret til bal hos Dronningen? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger et ungt hjem i det centrale Aarhus. Vært: Mads Steffensen

14:30  

Fader Brown IX (6:10)
Fader Brown IX (6:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Fader Browns stilling bliver truet, da han kommer i konflikt med et indflydelsesrigt nyt sognemedlem.

14:30  

Fader Brown IX (4:10)
Fader Brown IX (4:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) En person med en plaget sjæl fra dukker op igen. Og fader Brown bliver nødt til at undersøge trossamfundet Church of Apollo.

DR2

12:10  

Landsbyen (16:44)
Landsbyen (16:44) Dansk serie fra 1994. Astrid tager til København til en jobsamtale med Jørgen, en af Evas gamle venner, som Astrid, i London, gav gode råd i forbindelse med indkøb af ungdomstøj til det stormagasin, hvor Jørgen har en ledende stilling. I København møder Astrid også tilfældigt Thomas, Mikaels advokat, som fortæller, at han har talt med Eva forud for Mikaels retssag. Astrid begynder at få mistanke om, at både Eva og Aksel har ført hende bag lyset. Medvirkende: Eva: Chili Turèll. Ingeborg: Kirsten Rolffes. Aksel: Niels Skousen. Frank: Søren Østergaard. Astrid: Helene Egelund. Matisen: Peter Schrøder. Gerhard: Henning Jensen. Thomas: Lars Simonsen. Knud-Erik: Aksel Erhardtsen. Karl: Preben Ravn. Desuden medvirker: Lotte Olsen, Sofie Larsen, Michelle Bjørn-Andersen, Ulver Skuli Abildgaard og Tommy Frederiksen. Manus: Stig Thorsboe og Peter Thorsboe. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Claus Loof. Musik: Bo Holten.

12:45  

Digtere, Divaer og Dogmebrødre (8:8)
Digtere, Divaer og Dogmebrødre (8:8) - Dansk Kultur i 100 år. (1990-2000) I 90'erne er alt tilladt. Vi forbruger kultur som aldrig før. Vi hører opera og Aqua, ser Shakespeare og soaps. Der er bogmesser, teaterfestivaler og kultur-uger. Dogmebrødre som Thomas Vinterberg trækker hele Danmark i biografen til "Festen". Dr. Dante laver tilgengæld teater til og om en samling nav- lebeskuende, (selv)ironiske unge. Udstoppede hundehval- pe og døde grise rydder forsiderne, og Ekstra Bladet indle- der en hadekampagne mod Statens Klike for Kunst. Samtidig sætter Per Kirkeby, Lars Von Trier og Peter Høeg Danmark på verdenskortet. Kultur er en vigtig indtægtskilde i dansk samfundsøkonomi. Spørgsmålet er bare, hvad kunsten har at sige fremover, når alt ligesom er sagt før, eller er det?... Tilrettelæggelse: Liv Thomsen.

13:25  

Anders Lund Madsen i Den Yderste By (4:4)
Anders Lund Madsen i Den Yderste By (4:4) I det yderste Østgrønland ligger byen Ittoqqortoormiit - 171 træhuse på randen af verden. Bag byen er der isbjørne og stilhed og masser af ingenting i mange hundrede kilometers afstand. Anders Lund Madsen møder menneskene inde i de huse. Hvem er de? Og har de formet byen, eller har byen formet dem? I fjerde episode møder Anders fem unge mænd med hver sin skæbne i byen. De fortæller historier om håb, piger, selvmord, sorg og skak. Sendt først gang 17.12.2015

13:55  

Anders Lund Madsen på Den Yderste Ø (1:3)
Anders Lund Madsen på Den Yderste Ø (1:3) I den fjerneste ende af Færøerne ligger Fugloy. 800 får og 44 færinger ved bredden af verdenshavet. Som brændingen gnaver af klipperne i den sidste vig, så æder nutiden sig ind på øen. Men stadig hænger øboerne fast på fjeldet med det yderste af neglene. Hvem er de? I første episode bliver Anders inviteret på grindehval hos en bedstemor. Fårene skal klippes og tælles. Et af øens sidste ægtepar overvejer hvornår de skal flytte. Og så får en længselsfuld kæreste sin sømand hjem.

14:25  

Rejsen til Slagmarken: Somme
Rejsen til Slagmarken: Somme I 2016 er det 100 år siden, at to af de største og drabeligste slag blev udkæmpet i 1. verdenskrig. Danmark deltog ikke i krigen, men på trods af det døde der alligevel mange tusinde danske soldater i kamp på begge sider af fronten. I to programmer rejser de to historikere Kåre Johannesen og Cecilie Nielsen i de danske soldaters fodspor og fortæller historien om slagene. I andet program går turen til Somme, det sidste af de to grufulde og voldsomme slag, der begge var fuldstændig afgørende for hvordan 1. verdenskrig endte.

14:55  

Verdenskrigens danske skygger (3:4) - Til kamp
Verdenskrigens danske skygger (3:4) - Til kamp Fritz Clausens finder sit politiske ståsted med det nye danske nazistparti. Jo Jacobsen slås for personlig frigørelse og Marie Nielsen for en verdensomspændende revolution.

TVR

12:10  

Op og hop (1)
Op og hop (1) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Onkel Reje, der laver sørøverleg.

12:20  

Rosa fra Rouladegade II (3)
Rosa fra Rouladegade II (3) Rosa bor i et hjemmebagt kagehus i Rouladegade. I dag får hun besøg af Kamilla, der gerne vil bage en overraskelseskage til sin farfar, som spiller fodbold og har sin helt egen farfar-hule i haven. Rosa og Kamilla forklæder sig som skraldemænd og sniger sig hjem til farfar, for at finde ud af hvordan kagen skal smage, hvad den skal ligne og hvilken farve den skal have.

12:50  

Superhelten Sprinter Galore (9)
Superhelten Sprinter Galore (9)

12:50  

Superhelten Sprinter Galore (5)
Superhelten Sprinter Galore (5)

12:52  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Giganotosaurus havde små savtænder på hver tand. Nogle tænder var på størrelse med en banan. Og Giganotosaurus hjerne havde faktisk form som en banan.

12:55  

Monster Buster
Monster Buster Ane kan ikke sove om natten, fordi et dumt fantasi-monster kilder hende i sengen. Heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta med en speciel slags kildemaling og seje vandballoner - og sammen buster de monstret. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem, og have brug for hjælp til at få dem væk.

13:10  

Ramasjang Mysteriet II (3)
Ramasjang Mysteriet II (3) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

13:40  

Onkel Rejes sørøvershow II (2)
Onkel Rejes sørøvershow II (2) Dr. John har kidnappet Villes lillebror Sejr for at koge ham om til en luksus-creme. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en deodorantkanon, en båd med verdens største påhængsmotor og et heftigt barslagsmål. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

13:55  

Motor Mille og uniformerne - Livredder (4)
Motor Mille og uniformerne - Livredder (4) Motor Mille fortæller om dengang hun fik lov til at komme med en livredder på arbejde, og hendes evner til at reagere hurtigt blev sat på prøve. Motor Mille får lov til at se hvordan en livredder hver dag hjælper andre mennesker på stranden, og holder øje med at ingen er i fare. Hun bliver trænet i at hjælpe til, hvis nogen skulle være ved at drukne, og det viser sig, at hun er ret god til det.

14:15  

Sprinter Galore III - Afsked (10)
Sprinter Galore III - Afsked (10) Magnus har fået masser af nye venner, og familien har travlt. Imens har Sprinter bygget tyverialarmen om til et rumskib igen og har besluttet sig for at rejse. Der er ingen, der har brug for ham længere, og han vil ud at se verden. Magnus forstår ham godt. Men det er svært at sige farvel til en ven, der har boet så længe både i ens underkøje og i ens hjerte ...

14:30  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

14:55  

Gilbert Syltespire
Gilbert Syltespire Sifs statue + Op af sofaen

DR1

15:15  

Fader Brown IX (7:10)
Fader Brown IX (7:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Da far Brown besøger Chummys ferielejr, tager det ikke lang tid, før nogen dør.

15:15  

Fader Brown IX (5:10)
Fader Brown IX (5:10) Engelsk krimiserie fra 2022. (Father Brown) Fader Brown slår sig sammen med sin ærkefjende Flambeau for at lede efter en forsvundet skat i et gammelt slot.

16:00  

TV AVISEN: Mens vi stemmer
TV AVISEN: Mens vi stemmer TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

DR2

15:25  

Historiequizzen: Marstal (7:8)
Historiequizzen: Marstal (7:8) Historiequizzen foregår i aften i den gamle søfartsby Marstal på Ærø. Her fører Adrian Hughes quizdeltagerne til havs og igennem den danske søfartshistorie, når der bl.a. skal quizzes om bombardementet af byen og den lokale marstaller Congo-Boye. Aftenens deltagere er: Trine Halle, Cecilie Nielsen, Hanne Fabricius og Kåre Johannessen.

15:55  

Historiequizzen: Kastellet (8:8)
Historiequizzen: Kastellet (8:8) Adrian Hughes tager i aften de fire historiequizdeltagere med til en af københavnernes foretrukne løberuter: Kastellet. På den gamle fæstning fra 1664 skal de bl.a. gætte, hvad man har fundet under kirkepladsen, og om Frederik d. 6. afskaffede knæbukser i 1803. Deltagerne er: Trine Halle, Christian Donatzky, Hanne Fabricius og Kåre Johannessen.

16:25  

Verdens smukkeste togrejser
Verdens smukkeste togrejser Britisk dokumentarserie fra 2021. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra Auckland til Wellington. Denne gang triller vi ud en unik tur med New Zealands berømte Northern Explorer tog. En rejse, der bringer os gennem Tongariro Nationalpark, forbi majestætiske vulkaner og den verdensberømte Raurimu Spiral. På vejen møder vi de folk, som bor og arbejder langs denne meget specielle toglinje.

17:10  

Verdens smukkeste togrejser
Verdens smukkeste togrejser Britisk dokumentarserie fra 2021. (World's Most Scenic Railway Journeys) Fra Comiso til Etna. Denne gang kører vi ud på en vild og smuk togtur på den historiske sicilianske togstrækning Circumetnea. En rejse, der bringer os forbi Donnafugata slot, den historiske by Syrakus og videre hele vejen rundt om den berømte vulkan Etna, indtil vi når toppen. På vejen møder vi de folk, som bor og arbejder langs denne meget specielle toglinje.

17:10  

Hemmelige rum: Anlæg 96
Hemmelige rum: Anlæg 96 Langt nede under jorden bag en atomsikret dør ligger en af Norges største hemmeligheder. Nordvision fra Norge.

17:50  

Historiequizzen: Andelslandsbyen
Historiequizzen: Andelslandsbyen I aften er Historiequizzen landet midt i 1940érne, nærmere betegnet i andelslandsbyen Nyvang i Holbæk. Adrian Hughes tager deltagerne med på mejeri, i brugsen og husmandsbruget, hvor de bl.a. skal svare på om danske svin blev fodret med skummetmælk i slutninger af 1800-tallet? Aftenens deltagere er Hanne Fabricius, Kåre Johannessen, Trine Halle og Christian Donatzky.

17:55  

UEFA U17 EM (m): Finale, direkte
UEFA U17 EM (m): Finale, direkte

17:55  

UEFA U17 EM (m): Finale, direkte
UEFA U17 EM (m): Finale, direkte

TVR

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:25  

Hey Duggee (47)
Hey Duggee (47)

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:51  

Simon III
Simon III

15:55  

Remy og Boo
Remy og Boo

16:10  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:20  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

16:25  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:35  

Paw Patrol VII
Paw Patrol VII Vovserne redder Tordenmund + Vovserne redder klassens dyr

17:00  

Onkel Rejes Heavyband (9)
Onkel Rejes Heavyband (9) Krølle savner sin far, der er kommet i Helvede, men Onkel Reje ved hvad der kan få ham i bedre humør: en tur går til Jyttes bodega, hvor Djævlens Heavyband spiller. Desværre får Djævlen lampefeber og Onkel Reje må springe til som forsanger. Dagen byder også på en grim besked fra Kranieknuserne.

17:15  

Motor Mille på maskintur (7)
Motor Mille på maskintur (7) Motor Mille står ikke tilbage for nogen maskiner. Så da gadens børn spørger, om hun har lært at køre en flishugger, og hun må erkende, at det har hun ikke, må hun afsted. Det ser nemt ud, men det viser sig at være sværere end hun tror, at hugge træer til flis.

17:30  

Sprinter Galore (10)
Sprinter Galore (10) Familien skal til at have deres årlige grillfest, hvor Thomas skal dyste med underboen Heino om, hvem der kan lave de bedste pølser. Det er som regel Heino der vinder, så derfor har Thomas anskaffet sig en stor grill, men han kan ikke finde ud af at samle den. Sprinter bygger den derfor om til en særlig rumgrill, men da de prøver den kommer Heino på uanmeldt besøg. Kan Sprinter nå at gemme sig og skulle han egentlig ikke hjem til sin egen planet?

17:45  

Sprinter Galore II (1)
Sprinter Galore II (1) Magnus skal med sin mor og far ud og købe ind til sin fødselsdag, og Sprinter sniger sig hemmeligt med. Men hvordan undgår han, at nogen opdager ham i butikken, og hvad sker der, da Heino og Viola også pludselig dukker op?

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:55  

Valgaften: Danmark stemmer
Valgaften: Danmark stemmer Astrid Berg og Johannes Langkilde er værter, når vælgere over hele landet stemmer om at bevare eller afskaffe forsvarsforbeholdet. Vi følger den historiske afstemning tæt med analyser og reaktioner fra valgets hovedpersoner.

20:00  

Valgaften: Afgørelsen
Valgaften: Afgørelsen Stemmerne tælles og resultaterne tikker ind. Vi følger udviklingen helt tæt, og vores værter Astrid Berg og Johannes Langkilde står klar med overblik, reaktioner og analyser.

DR2

18:20  

Historiequizzen: Rundetårn
Historiequizzen: Rundetårn Historiequizzen besøger i aften et af de mest ikoniske byggerier i det københavnske bybillede; Christian 4.'s Rundetårn. Her fører Adrian Hughes deltagerne ud og ind ad alle tårnets kringelkroge, og de skal bl.a. svare på, om Christian 4. mon troede, at månen var universets centrum? Aftenens deltagere er Hanne Fabricius, Kåre Johannessen, Trine Halle og Christian Donatzky.

18:50  

Danske broer i hele verden - højere, længere, vildere
Danske broer i hele verden - højere, længere, vildere Danmark har rockstjernestatus ude i verden, når vi taler om brobygning - og danske arkitekter og ingeniører står bag en lang række internationale brosucceser. Men hvad skal der til, når man skal bygge de gigantiske konstruktioner, hvordan ser verdens længste hængebro ud fra toppen af pyloanerne og hvad sker der, når man samler 30 lærlinge til en konkurrence i brobygning over en kanal i Danmark? Svaret får du i denne Temalørdag, hvor vært Morten Brink Iwersen undersøger, hvordan Danmark er blevet en brobyggernation med stjernestatus.

18:50  

UEFA U17 EM (m): Finale, Pause
UEFA U17 EM (m): Finale, Pause

19:00  

UEFA U17 EM (m): Finale, direkte
UEFA U17 EM (m): Finale, direkte

19:55  

Dinosaurerne fra det frosne kontinent (1:2)
Dinosaurerne fra det frosne kontinent (1:2) Britisk naturserie fra 2021. (Ancient Earth: Dinosaurs of the Frozen Continent) Dybt under Antarktis er der spor efter en mystisk verden. For millioner af år siden dækkede store regnskove det nu iskolde kontinent, gigantiske titanosaurer strejfede i dalene og proto-pattedyr pilede gennem underskoven. Det var også hjemsted for den tids største kødædende dinosaur, cryolophosaurus. Dyk med ned i den forsvundne verden under isen, når et hold forskere graver fossiler op på dette udfordrende sted.

20:45  

Dinosaurerne fra det frosne kontinent (2:2)
Dinosaurerne fra det frosne kontinent (2:2) Britisk naturserie fra 2021. (Ancient Earth: Dinosaurs of the Frozen Continent) Man har længe ment, at Antarktis stort set var blottet for liv. Men i 1990'erne gør forskere et nyt fund: opdagelsen af den kødædende dinosaur cryolophosaurus, som fører til en fornyet interesse for det iskolde kontinent. Hvad skete der med de antarktiske dinosaurer og forhistoriske væsner, efter den berygtede asteroide ramte Jorden for 66 millioner år siden?

TVR

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:02  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:10  

Pyjamasheltene IV
Pyjamasheltene IV

18:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

18:35  

Smølferne
Smølferne

18:42  

John Dillermand (4)
John Dillermand (4) John kommer op at slås med sin diller. Det kan Oldemor ikke lide, så hun sender ham ud for at lege med de andre. Nogle gange handler de sjoveste lege om at komme først eller være bedst. John snyder med dilleren for at vinde, men det er ikke altid en god ide.

18:42  

John Dillermand (3)
John Dillermand (3) John vælter uheldigvis Oldemors fine vase med sin diller, og må derfor ud og finde sig et arbejde, så han kan købe hende en ny vase. Men det er svært at finde det perfekte job, når man har verdens længste diller og mon ikke John kommer galt afsted med dilleren, eller, måske er der musik i den?

18:45  

100% Ulv
100% Ulv

19:10  

Wild Kratts (2)
Wild Kratts (2)

19:30  

Svampebob Firkant X
Svampebob Firkant X Hus forbi + Næse for kirurgi

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

23:00  

Valgaften: Partilederdebat
Valgaften: Partilederdebat Danskerne har stemt, og folkeafstemningen er afgjort. DR og TV2 har samlet alle partilederne, og de står nu klar til at kommentere valgresultatet i en debat direkte fra Folketingssalen på Christiansborg.

DR2

21:35  

Danmark ifølge Billed-Bladet (1:5)
Danmark ifølge Billed-Bladet (1:5) I 1970'erne bliver Billed-Bladet hver uge læst af mere end 1 mio danskere. Journalisterne har rundsave på albuerne og store armbevægelser. I denne serie dykker vi ned i Billed-Bladets gyldne æra. Vi kommer ind i hovedet på dem, der skrev og på dem der blev skrevet om. Billed-Bladet ville ikke frelse verden. Det gør denne serie heller ikke, men den giver et billede af det Danmark, som Billed-Bladet beskrev i 1970'erne. I aftenens program handler det blandt andet om ugeblads-yndlingene Simon Spies, Mogens Glistrup og Prinsesse Anne-Marie.

22:05  

Hitlers danske soldater II (3:4)
Hitlers danske soldater II (3:4) Dansk dokumentar fra 2022 Hvorfor har man ikke undersøgt det her tidligere? I sin jagt på at undersøge danskeres rolle i krigsforbrydelser finder Martin nye spor, der peger på en tydelig dansk involvering i forbrydelserne på kasernen i Østrig i foråret 1945. Men også andre steder, hvor de danske Waffen SS-soldater gjorde tjeneste. Hvordan kan det være, at denne her viden først kommer frem nu?

22:35  

Tæt på sandheden
Tæt på sandheden Comedyshow hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

23:05  

Drabet på Per Vålnes (3:5)
Drabet på Per Vålnes (3:5) Norsk dokumentarserie fra 2021. (Vålnes-saken) Den 15. marts 2012 får politiet et tip om, at Pers kæreste har bedt en bekendt om hjælp til at slå Per ihjel?. Nu overgår Vålnes-sagen til at være en storstilet drabsefterforskning. For at samle beviser mod de mistænkte tager politiet kontroversielle metoder i brug.

23:45  

Kulturelt: Bustens verden
Kulturelt: Bustens verden "Der er brug for en oprydning på Kunstakademiet fra top til bund", sagde den konservative politiker Nikolaj Bøgh efter busten af Frederik V røg i Københavns kanal sidste år. Nu har busten fået offentligt støtte og startet en ny debat om, hvad kunstakademiet skal være for et sted. Vært Jonathan Herrik er taget til Kunstakademiets afgangsudstilling.

TVR
DR1

00:05  

Hvem myrdede Alan Conway? (5:6)
Hvem myrdede Alan Conway? (5:6) Britisk krimiserie fra 2022. (Magpie Murders) Susan prøver stadig at finde frem til det sidste kapitel, men bliver også nødt til at undersøge det nye spor i sagen. Det tegner ikke godt for hendes privatliv. Og jo mere hun lærer om Alan Conway, jo tydeligere bliver det, hvor uelsket og ulykkelig han var. Samtidig tror den fiktive detektiv Pünd, at nøglen til fortidens gåder ligger på bunden af søen ved Pye Hall.

00:55  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet. Værnsfælles Forsvarskommando - Havfald Diabetesforeningen Dansk råd for genoplivning, Stroke kampagne

01:00  

Gift ved første blik USA V (7:19)
Gift ved første blik USA V (7:19) Kærlighedseksperiment fra 2017. Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik'. De tre par har kendt hinanden i mindre end en uge, men skal nu beslutte, hvor og hvordan de skal bo. Sheila er bekymret over Nates forhold til penge, Cody er fast besluttet på at være den, der kender Danielles behov, mens Anthony opdager, at han har en kone, der ved, hvad hun vil have!

01:55  

Taggart: Fortidens skygger
Taggart: Fortidens skygger Skotsk krimiserie fra 2004. (Taggart: Mind over Matter) En ung studerende findes myrdet i en park. Der er ikke mange spor at gå efter, men da en tidligere alkoholiker bliver myrdet nogle dage senere, frygter Taggart-holdet, at der er en seriemorder på spil. Ofrene gik til psykolog det samme sted, og snart får deres terapigruppe et nyt medlem - nemlig kriminalassistent Jackie Reed. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Matt Burke: Alex Norton. Instruktion: Morag Fullerton.

03:10  

Hammerslag 2018 (14)
Hammerslag 2018 (14) Der er ekstra mange hemmeligheder på programmet i aften, når Hammerslag tager fusen på hold Øst og Vest. Vi byder nemlig på tre boliger til næsten samme pris! Det ved mæglerne naturligvis ikke, og hvor meget kan man så få for den samme pose penge, hvis man skal købe bolig i Aarhus, Randers og Hobro? Vært: Christian Degn

03:10  

Hammerslag 2018 (13)
Hammerslag 2018 (13) Fyn er fin! Men hvad skal det koste at bo i første række med udsigt til havet? Det finder vi ud af i aften, når Hammerslag først lægger vejen forbi et sommerhus i Bogense med stor naturgrund ned til stranden. Dernæst går turen til Strib og et spændende dobbelthus ud til Lillebælt, før aftenen slutter i Kerteminde, hvor mæglerne skal gætte prisen på en bolig med 180 graders havudsigt. Vært: Christian Degn

03:55  

Kender Du Typen? 2018 - Med østers og rejsefeber
Kender Du Typen? 2018 - Med østers og rejsefeber Hvilken kendt dansker har købt en gammel dør med hjem fra Bali? Livsstileksperterne Flemming Møldrup og Anne Glad skal gætte, hvem der er et legebarn med både drone, sportsvogn og båd, når Kender Du Typen? besøger en taglejlighed lige ved siden af Kongens Have i København. Vært: Mads Steffensen

DR2

00:10  

Kim Larsen - folkets sanger
Kim Larsen - folkets sanger Dansk dokumentar fra 2015 Kim Larsen er Danmarks ubetinget største sangskriver. Fra sine allerførste plader synger slumpoeten fra Christianshavn sig direkte ind i danskernes hjerter med sine moderne folkesange. Men da Kim Larsen vil tage de næste skridt mod stjernerne, kommer hans talent paradoksalt nok til at stå i vejen for hans succes. Ny dokumentar om Kim Larsen, med nye versioner af hans sange ved bl.a. Kwamie Liv og Carl Emil Petersen (Ulige Numre). Tilrettelagt af Janus Køster-Rasmussen og Michelle Francati. Sendt første gang 24.10.2015

01:10  

Virkelighedens retsmedicinere (2:3) - Drabet på en teenager
Virkelighedens retsmedicinere (2:3) - Drabet på en teenager Britisk dokumentarserie fra 2021. (Forensics: The Real CSI) En dråbe blod, fingeraftryk eller mærker efterladt på et lig. Fund, som alle har afgørende betydning i kriminalsager. Her følger vi et hold af efterforskere, eksperter i ballistik og retsmedicinske patologer, når de forsøger at stykke tekniske spor sammen og identificere de ukendte mordere, der har stukket en 15-årig dreng ihjel i en park.

02:10  

Præsidentvalget - kampen for demokrati i Zimbabwe
Præsidentvalget - kampen for demokrati i Zimbabwe Zimbabwe står ved en skillevej. Da diktatoren Robert Mugabe blev fjernet fra magten ved et militærkup, lovede generalerne, at de ville sikre demokrati ved et nationalt valg. På baggrund af økonomisk krise, fødevaremangel og politisk vold kunne indsatsen ikke være højere. Den unge og karismatiske Nelson Chamisa arbejder på at besejre det regerende parti, som har kontrolleret Zimbabwe siden uafhængigheden. Efter årtier med en korrupt elite, der klamrer sig til magten ved at bruge ethvert tilgængeligt værktøj - lovligt eller ej - kan et frit, retfærdigt og troværdigt valg virkelig være muligt? Præsidentvalget er en medrivende og episk påmindelse om, at kampen for demokrati både er uendelig og universel.

TVR

03:40  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, VAERLOESE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0527181422